Ateizm ile ilgili kanal açmak istiyorum

• Kullanıcı harun_86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam kanal açmana gerek yok ki kendi kendine tesadüfen olur zaten :)

Hocam "Bilimsel"likten bahsedip böyle bir yorum yapman da bayağı bir ironi olmuş.
Yaptığın yorum kolaya kaçmaktan başka hiçbir şey değil. Bir şey var ise Allah yapmıştır, bir şey olmuş ise Allah olsun istemiştir.

Ama bahsettiğiniz "BİLİMSEL" açıklamasıyla bu dediğiniz bayağı zıt açıklamalar.

Bilimin tanımını bir açıp okumanızı öneririm.

insanların akıllarını bulandırmayın. boş gereksiz işlerle uğraşacağınıza topluma daha faydalı işlerde rol alın . ateizm miş oymuş buymuş. Allahı dini peygamberi anlat gençler bu zamanda onlara ihtiyacı var boş beleş youtubeda fenomen takip edeceklerine sizi etsin.
çokta kasma bu ülkenin henüz bitmemiş değerleri var. inancın yoksada saygı duyarız ama o BAAAZI ayrıntılarda gömülür kalırsın.

Son düzenleme:
Youtube'da "Ateizm" ve "Din" temalı birçok kanal var.
Ki benim favorim Evrim Ağacı'dır.
Eğer "ben farklı bir konsept ve sinerji ile farkımı ortaya koyacağım" diyorsanız Youtube bu konuda müthiş fırsat...
Videolarınızda kırmadan, ötekileştirmeden, alay etmeden güzel bir diksiyonla içerikler üretirseniz emin olun muhafazakar kesim bile size saygı duyar ve videolarınızdaki konularla ilgili birçok soru alırsınız.

Son düzenleme:
insanların akıllarını bulandırmayın. boş gereksiz işlerle uğraşacağınıza topluma daha faydalı işlerde rol alın . ateizm miş oymuş buymuş. Allahı dini peygamberi anlat gençler bu zamanda onlara ihtiyacı var boş beleş youtubeda fenomen takip edeceklerine sizi etsin.
çokta kasma bu ülkenin henüz bitmemiş değerleri var. inancın yoksada saygı duyarız ama o BAAAZI ayrıntılarda gömülür kalırsın.

Zaten sırf "NE BİLİMİ YAĞĞ DİN LAZIM DİN, DOLAR DOLSA DA OLUR DOLMASA DA OLUR, DİN, PEYGAMBER YİYECEK YEMEK OLMASA DA OLUR, MİLLET AÇLIKTAN İNTİHAR ETSE DE OLUR YETER Kİ DİN OLSUN!" düşüncesi yüzünden bu bitmiş durumdayız ya.

Umarım bu örümcek ağı sarmış düşünceler bir gün biter de TÜRKİYE'MİZ güzel, çağdağ beyinlerle dünyada öncü bir yere gelir.

Zaten sırf "NE BİLİMİ YAĞĞ DİN LAZIM DİN, DOLAR DOLSA DA OLUR DOLMASA DA OLUR, DİN, PEYGAMBER YİYECEK YEMEK OLMASA DA OLUR, MİLLET AÇLIKTAN İNTİHAR ETSE DE OLUR YETER Kİ DİN OLSUN!" düşüncesi yüzünden bu bitmiş durumdayız ya.

Umarım bu örümcek ağı sarmış düşünceler bir gün biter de TÜRKİYE'MİZ güzel, çağdağ beyinlerle dünyada öncü bir yere gelir.

Sen çağdaş olsan ne yazar ki hemen ötekileştirdin işine bak

Hocam "Bilimsel"likten bahsedip böyle bir yorum yapman da bayağı bir ironi olmuş.
Yaptığın yorum kolaya kaçmaktan başka hiçbir şey değil. Bir şey var ise Allah yapmıştır, bir şey olmuş ise Allah olsun istemiştir.

zıt ne zıt? Dostum hayalhanem, sözler köşke gibi yerleri ki sizler bu yerlerden hiç hoşlanmaz saçma bulursunuz orası ayrı da (işinize gelmez tabii) mantıki açıklamalar getiriliyor. kolaya kaçmıyorlar. Kolaya kaçmamış bir yer arıyorsanız oraya bakabilirsiniz. Özellikle KIRMIZI ASA yı izleyin. Orası tamamen bilimsel yaklaşıyor.

Sen çağdaş olsan ne yazar ki hemen ötekileştirdin işine bak

Ötekileştirmedim, benim savunduğum konu herkes istediği şeyi yaşasın. İnsanları bir şeye zorlamayalım diyorum. Sen diğer arkadaş Ateizm ile ilgili bilgi verecek diye "MİLLETİN AKLINI KARIŞTIRMAYIN" diyosun.

İzleyen kişinin zaten dini inancı kuvvetliyse bir değişme olmayacaktır zaten. Ama merak eden insan da gelsin bilgilensin bunda sorun olan nedir?

Her şey din üzerine memlekette. Siyaset din üzerine, yaşayış din üzerine, insanları yargılama din üzerine. Artık her şeyin din üzerine olmadığını, herkesin istediği gibi yaşama özgürlüğü olduğunu unutmayın.

---------- Spam Engelliyici 13:18 ---------- Önceki Mesaj 13:17 ----------

zıt ne zıt? Dostum hayalhanem, sözler köşke gibi yerleri ki sizler bu yerlerden hiç hoşlanmaz saçma bulursunuz orası ayrı da (işinize gelmez tabii) mantıki açıklamalar getiriliyor. kolaya kaçmıyorlar. Kolaya kaçmamış bir yer arıyorsanız oraya bakabilirsiniz. Özellikle KIRMIZI ASA yı izleyin. Orası tamamen bilimsel yaklaşıyor.

Ben arkadaşın açıklamasındaki açıklama ve sonrasında dediği "BİLİMSELLİK" deyimine açıklık getirmek istedim. Siz de biliyorsunuz ki ikisi de zıt bir yaklaşım.

Bu haldeyiz bu sebeple? Sormak lazım bu dünyaya ne kattın? Veya sormak lazım ateist türkiye vatandaşları memlekete ne kattı? Boş boğazlık yapmaktan başka bir şey değildir. Bizler bilimi boşver din lazım demiyoruz. Siz dini boşver geri kalan eğlence, özgürlük, ahlak kurallarını kendimin oluşturduğu bir toplum, kafama göre takılayım ama ilim, bilim önemser gibi yapıp ama evde yatmaktan öteye geçemeyim diyen tiplersiniz. Bilim de fizik,kimya,biyoleji her biri Allahın veya neye inanıyorsan onun oluşturduğu bir düzendir zaten. İslamdaki Tefekkür bunun için vardır. Bunları gör diye. Dolar olsun veya olmasın değil. Dünyada da mutluluk ahirettede mutluluk peşindeyiz. Ancak Dolar için HAYATIMIZI VEYA DİNİMİZİ SATMAYIZ. aradaki fark bu. Önce İSLAM DİNİ Sonra diğer hususlardır. Çünkü benim dinim bana sonsuz bir huzuru taahhüt eder. Sense dünyanın perişan hallerini talep ediyorsun. Örümcek beyni olmayan sen arkadaşımı memlekete yeni bir şeyler katması için dört gözle bekliyoruz. :)

Tam hatırlamıyorum 1 tane ateistlere yakın bir youtube kanalın da uygur türkleri ile ilgili bir konu geçmişti altında ateistler çinlilerin yaptıklarını onaylar tarz da yorumlar yapmıştı.O gün den beri ateistleri pek sevmem.

Kanalızın tutması uzun zaman alabilir ama sonun da tutar bence

Son düzenleme:
Buyur gel kardeşim misafir edeyim seni. Bilimsel makale okuyup okumadığımı karşılıklı tartışarak irdeleyelim.
İşinize gelmeyince aynı kafa.
Temel argümanınız üzerinden ironi yaptım ama anlayacak çap olmayınca "Bilimsel" kavramının arkasına sığındın.
Tek bilimsel bakış açısı size ait. Hodri meydan diyorum seninle her türlü tartışmaya hazırım. Kimin cahil kimin "bilimsel" bakıç açısına sahip olduğunu ortaya koyalım.

Ben burada kimseye cahil demedim. Ya da aramızdan birinin cahillik seviyesini ölçecek değiliz. Bu forumda bulunma amacımız farklı.

Big Bang Teorisi'ni bilseydiniz böyle saçma bir espri yapmazsınız.

Hadi basitçe anlatayım; koca dünyada farklı şehirde yaşarken farklı şehirde evlenip hayat kuruyorsun. Sokakta gezerken karşıdan lise arkadaşının geldiğini görüyorsun. Sen buna halk dili ile "tesadüf" dersin fakat sizin o an karşılaşmanıza etkili olan takip edilebilir neden ve sonuçlar vardır.

"tesadüf" sözcüğünü "birbiriyle ilişkili olduğu belli olmayan olaylar veya durumların sıradışı bir şekilde bir arada meydana gelmesidir."

Arkadaş Youtube'un yetkilisinin oğlu falan değil. İnternet kullanıp YouTube'a ulaşması da bir tesadüf. Bir kabilede mızrak sallıyor da olabilirdi.

Bu haldeyiz bu sebeple? Sormak lazım bu dünyaya ne kattın? Veya sormak lazım ateist türkiye vatandaşları memlekete ne kattı? Boş boğazlık yapmaktan başka bir şey değildir. Bizler bilimi boşver din lazım demiyoruz. Siz dini boşver geri kalan eğlence, özgürlük, ahlak kurallarını kendimin oluşturduğu bir toplum, kafama göre takılayım ama ilim, bilim önemser gibi yapıp ama evde yatmaktan öteye geçemeyim diyen tiplersiniz. Bilim de fizik,kimya,biyoleji her biri Allahın veya neye inanıyorsan onun oluşturduğu bir düzendir zaten. İslamdaki Tefekkür bunun için vardır. Bunları gör diye. Dolar olsun veya olmasın değil. Dünyada da mutluluk ahirettede mutluluk peşindeyiz. Ancak Dolar için HAYATIMIZI VEYA DİNİMİZİ SATMAYIZ. aradaki fark bu. Önce İSLAM DİNİ Sonra diğer hususlardır. Çünkü benim dinim bana sonsuz bir huzuru taahhüt eder. Sense dünyanın perişan hallerini talep ediyorsun. Örümcek beyni olmayan sen arkadaşımı memlekete yeni bir şeyler katması için dört gözle bekliyoruz. :)

Önce bi "BİYOLOJİ" yazmayı öğren kardeşim sonra seninle bilimdir odur budur tartışalım. Kendi kafana göre kurmuşsun, oynuyorsun iyi güzel devam et böyle ne diyeyim.

"Dolar için VATANIMI SATMAM" ne demek oluyor? VATAN dediğin hükümet sanırsam yanlış yazmışsın kardeşim sen.

Kimsenin İSLAMİYET'E veya FARKLI bir dine saygısızlığı yok. Eğer okuduğumu ANLAYABİLECEK idraka sahip olsaydın bunları tartışıyor olmazdık zaten.

Herkes istediği dini yaşasın, istediği inanca sahip çıksın bundan kime ne? Gelmişsin buraya "SİZ ANCA YATAKTA YATAR, KÜLTÜRLÜ AYAĞINA TAKILAN, VATAN MİLLETE YARARI OLMAYAN" tiplersiniz diyorsun.

Hocam kusura bakma da "SEN KİMSİN YA?" Mail adresini ver de transkriptimi atayım. Akıcı ingilizce bilgim ve orta seviyede Rusçam var pardon da sen kimsin ya bana yatakta anca yatan tiplersiniz diyebilecek hadde sahipsin?

SEN BU VATANA, BU ÜLKEMİZE NE KATTIN? NE YARARIN OLDU? NE FAYDAN OLDU MİLLETİ ÖTÜKELEŞTİRMEKTEN BAŞKA??

O DİNSİZ, O FARKLI DİNE İNANIYOR, O YANACAK... SİZİN GİBİ MİLLETİ MİLLLETE KIRDIRAN BİREYLER BU GÜZEL MEMLEKETİMDEN SOYU TÜKENMEDİĞİ SÜRECE NE DOSTLUK KALIR, NE SEVGİ.

Güzel bir içerik sunarsan tutar ama tabi saygı çerçevesinde konuşman lazım. Tartışmalar illa ki olacaktır yeterli bilgi donanımına sahibim diyorsan güzel bir lisanla cevap da verebilirsin.

Sadece siz okuyorsunuz zaten.
"Bilim Kutsal Bir İnektir" kitabını, Ahmet İNAM'ın "Bilimin Binbir Yüzü" ve Paul Feyerabend'in "Özgür Bir Toplumda Bilim" kitaplarını oku ondan sonra gel. Bilim'in ne olduğunun farkında bile değilsiniz. Yaptığım ironiyi anlamak için de ince bir kavrayışa ihtiyaç var. O inceliğe sahip olmadığınız çok net belli oluyor...
Kolaya kaçmıyorum telefon numaramı yazayım cesaretiniz varsa arayın tartışalım.
Klavyeden yazmakla olmuyor bu işler.
Buyrun:
0 535 786 90 65
O cesaretli klavye kahramanlarını bekliyorum.
Bilim bilim dediğiniz nedir görelim bakalım.

---------- Spam Engelliyici 15:19 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------

Ben burada kimseye cahil demedim. Ya da aramızdan birinin cahillik seviyesini ölçecek değiliz. Bu forumda bulunma amacımız farklı.

Big Bang Teorisi'ni bilseydiniz böyle saçma bir espri yapmazsınız.

Hadi basitçe anlatayım; koca dünyada farklı şehirde yaşarken farklı şehirde evlenip hayat kuruyorsun. Sokakta gezerken karşıdan lise arkadaşının geldiğini görüyorsun. Sen buna halk dili ile "tesadüf" dersin fakat sizin o an karşılaşmanıza etkili olan takip edilebilir neden ve sonuçlar vardır.

"tesadüf" sözcüğünü "birbiriyle ilişkili olduğu belli olmayan olaylar veya durumların sıradışı bir şekilde bir arada meydana gelmesidir."

Arkadaş Youtube'un yetkilisinin oğlu falan değil. İnternet kullanıp YouTube'a ulaşması da bir tesadüf. Bir kabilede mızrak sallıyor da olabilirdi.
Ya siz hiç değişmez misiniz. Bing Bang teorisini sadece siz biliyorsunuz. Bilgi de sizin tekelinizde zaten.
Size de aynı şeyi söylüyorum.
0 535 786 90 65 Arayın konuşalım. Öyle hakaretle olmuyor bu işler. Ne kadar bilimsel perspektife sahipsiniz tanışmak istiyorum.

Son düzenleme:
Youtube'da "Ateizm" ve "Din" temalı birçok kanal var.
Ki benim favorim Evrim Ağacı'dır.
Eğer "ben farklı bir konsept ve sinerji ile farkımı ortaya koyacağım" diyorsanız Youtube bu konuda müthiş fırsat...
Videolarınızda kırmadan, ötekileştirmeden, alay etmeden güzel bir diksiyonla içerikler üretirseniz emin olun muhafazakar kesim bile size saygı duyar ve videolarınızdaki konularla ilgili birçok soru alırsınız.

Bunu yazmıştım ama kanalınız kesin tutar.
Zirâ buradaki yorumlara bakılırsa Youtube'da da benzer tartışmalara şahit olacaksınız.
Ki bu da sizin için güzel bir durum...
Youtube, videolarınızı önerilenlere çıkaracaktır. :)

Sadece siz okuyorsunuz zaten.
"Bilim Kutsal Bir İnektir" kitabını, Ahmet İNAM'ın "Bilimin Binbir Yüzü" ve Paul Feyerabend'in "Özgür Bir Toplumda Bilim" kitaplarını oku ondan sonra gel. Bilim'in ne olduğunun farkında bile değilsiniz. Yaptığım ironiyi anlamak için de ince bir kavrayışa ihtiyaç var. O inceliğe sahip olmadığınız çok net belli oluyor...
Kolaya kaçmıyorum telefon numaramı yazayım cesaretiniz varsa arayın tartışalım.
Klavyeden yazmakla olmuyor bu işler.
Buyrun:
0 535 786 90 65
O cesaretli klavye kahramanlarını bekliyorum.
Bilim bilim dediğiniz nedir görelim bakalım.

---------- Spam Engelliyici 15:19 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------

Ya siz hiç değişmez misiniz. Bing Bang teorisini sadece siz biliyorsunuz. Bilgi de sizin tekelinizde zaten.
Size de aynı şeyi söylüyorum.
0 535 786 90 65 Arayın konuşalım. Öyle hakaretle olmuyor bu işler. Ne kadar bilimsel perspektife sahipsiniz tanışmak istiyorum.

Neresinde hakaret gördünüz? Kendinizde misiniz? Bir de numara yazmış. Asıl espri bu herhalde? İroninizi anladık fakat espri bayattı. İnce dediğiniz espri bu mu yani? Güldürmeyin. Artık muhattabınız değilim.

Neresinde hakaret gördünüz? Kendinizde misiniz? Bir de numara yazmış. Asıl espri bu herhalde? İroninizi anladık fakat espri bayattı. İnce dediğiniz espri bu mu yani? Güldürmeyin. Artık muhattabınız değilim.

Muhatap kelimesini bile yazamıyorsunuz.
Sizin gibi cahille "MUHATAP" olmak bana yakışmadı.
Ben gayet kendimdeyim ve inancıma da bilgime de güveniyorum. Sizin de inancınıza ve bilginize güveniniz varsa özelden atın numaranızı ben arayayım. Engin bilimsel bilgilerinizden istifade etmek istiyorum.

Muhatap kelimesini bile yazamıyorsunuz.
Sizin gibi cahille "MUHATAP" olmak bana yakışmadı.
Ben gayet kendimdeyim ve inancıma da bilgime de güveniyorum. Sizin de inancınıza ve bilginize güveniniz varsa özelden atın numaranızı ben arayayım. Engin bilimsel bilgilerinizden istifade etmek istiyorum.

Hocam meydan okumak istiyorsanız yardımcı olabilirim,sosyal medyada birçok ateist hesap mevcut :D
Belki Dinlerine döndürebilirsiniz ,sevaptır sonuçta :)

https://twitter.com/ateizmvedin
https://twitter.com/ateist_aforizma
https://tr-tr.facebook.com/wundebah/
https://www.facebook.com/karikdeist/?ref=py_c
https://www.facebook.com/kararsiztanri/?ref=py_c

Hocam meydan okumak istiyorsanız yardımcı olabilirim,sosyal medyada birçok ateist hesap mevcut :D
Belki Dinlerine döndürebilirsiniz ,sevaptır sonuçta :)

https://twitter.com/ateizmvedin
https://twitter.com/ateist_aforizma
https://tr-tr.facebook.com/wundebah/
https://www.facebook.com/karikdeist/?ref=py_c
https://www.facebook.com/kararsiztanri/?ref=py_c

Önce yakınlardan başlayalım. Neticede forumdakiler arkadaşımız ve komşumuz. Daha sevaptır öyle değil mi :)
Gerekirse onlara da meydan okuruz merak etmeyin.
İman hem nurdur, hem kuvvettir. Hakiki imanı elde eden Kainata meydan okuyabilir. Allah'a şükür imanımıza da bilgimize de güveniyoruz. Ama bu güven şahsımdan değil davamın gücünden kaynaklanıyor onu da belirteyim.

Din üzerinden ikili, üçlü tartışmaya döndüğü için konuyu kilitliyorum.

Konunun açılışı ile ilgili:

Kanalınızı açabilir, sonra gelip paylaşabilirsiniz de, forum kurallarına buna karşı bir şey yok; ancak konudaki yazım tarzınız hoş değil, siyasete ve dine çıkacağı belli. Bu nedenle konunuzu tekrar açılmamak üzere kilitliyorum.

Sonrasındaki tartışmalar ile ilgili iki tarafa da:

Sınırları zorlamayalım lütfen, forumu amacında kullanalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri