ATi 5 Network Ana Konu

• Kullanıcı Enbiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Bu eleştiriyi bir kere daha birinden duydum. İki kez yazdım. Biz asla oynamıyoruz dediler.

Böyle bir ayar bulunmuyor dashboardta.

Oynamama ihtimalleri yok. Açmadığım para kazanmalar açılmış hatta atlanamayan videolar açılıp reklam araları değiştirilmiş. Tekrar konuşur musun Onlarla usta.

Ya bu partnerin gözünü para mı bürümüş arkadaş. Sözde reklamlara dokunmuyor ama istemediğim video reklamları açılmış olması yetmiyormuş gibi tüm videoların atlanamayan reklamları dahi açılmış. 200 küsür videoya tek tek girip düzeltme yapmak zorunda mıyım!

Atlatamayan reklamları siz mi açıyorsunuz diye ısrarla sordum. Bizim alakamız yok dediler.

Kendileri kaybederler. Bu kadar amatör bir kişi nasıl olup MCN açmış şaşırıyorum bazen. Biz işimize geldiği sistemi, isimize geldiği süre dahilinde kullanırız.

zamanıdna creative 17 yaşında ki veletle ugraşıyorduk hocam bunlar yine iyi sayılır

500 abone ve üzeri olan tüm kanallarınızı izlenim şartsız alıyoruz.
Aboneler organik olmalı. TÜM ABONELER VAR OLAN, SİLİNMEMİŞ VE GİZLENMEMİŞ, HALİHAZIRDA YAYINDA OLAN videolara gelmiş olmak ZORUNDADIR.
Bunun haricinde izlenim şartımız BULUNMAMAKTADIR.

Not: Videoyap Entegrasyonu kapsamında ağımıza katılacak kanallarda kullanılan kriterler farklıdır.

Prosedür;
1- Başvuru
2- Kontratın tarafınıza iletilmesi
3- Kontratın imzalanması
4- Davetiyenin kanalınıza yönlendirilmesi
5- Davetiyenin tarafınızca kabulü.

Ödeme;
Ocak ödemesi Mart 15'te elinizde olur. Kesinti %30 olup ödeme metodu WebMoney'dir.

Bize yapacak iyi bir teklifiniz mi var? Hemen ÖM'ye veya ati5.com üzerinden Skype'a gelebilirsiniz.

Biz Kimiz?
1- Stem Digital, Scale Lab bağlı bulunduğumuz ve iş yaptığımız MCN'lerdir. Yeni MCN'lerle ortaklıklar kuruldukça buraya eklenecektir.
2- Networkümüz forumda 9 aydır faaldir. 8 aydır yaklaşık 1400 ayrı sorunsuz ödeme gerçekleştirildi. 14 kadar ödeme de kapanan kanal olması, 1 adet ödeme de MCN'den atılması gerekçesiyle gerçekleştirilmedi. Ödemede sorun çıkaran MCN'lerle ilişik kesilmiş olup şu an sadece sorunsuz MCN'lerle ortaklık sürdürülmektedir.
3- Ad Soyad, Telefon, T.C Kimlik No, açık adres bilgilerimizi de içeren kimlik bilgilerimiz işbu başlık uyarınca forum adminlerine teslim edilmiştir.

http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/96382-enbiya-network-ocak-kazanclari-mart-odemesi.html
http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/98010-ati-5-subat-kazanclari-nisan-odemesi.html
http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/94790-enbiya-network-yeni-sartlar-90-odeme.html
http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/96096-enbiya-basvurulari-24-saatligine-aciyor.html
http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/91294-enbiya-network-80-odeme.html
http://www.ytpara.com/yerli-network...-basladi-ust-uste-6-odememiz.html#post1388986

dostum baglantı kaldırma isteğinde daha bulunmustum ama yine kalkmamıs,sımdı tekrar bulundum

hocam bi acıklama yaparsanız seviniriz. iyice yılan hikayesine döndü bu iş. hublarınızdan biri payoneer ve stem anlaşamadı die yazmıs. bizi bilgilendirin artık. ne yapalım nası bi çözüm uygulayalım yeter artık beklediğimiz [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 23:38 ---------- Önceki Mesaj 23:11 ----------

Bi CVP BEKLİYORUZ HOCAM SİZDEN

fransa paypal eklesek ödeme ne zaman olurrr [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION]

Hocam bunlar haftaya diye diye diğer ayın ödemesi gelecek.
Bu ayın 11 i gibi yurtdışı paypal olanlar için başlık açacaktınız. O başlığı şimdi açın yurt dışı paypal olan herkes panele girsin ayın 11 i gibi partnere bilgi verin 3 aylık ödemelerimizi bu ayın 15 inde yapsınlar bari. [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION]

Hocam Musait olunca size zahmet bir cvp yazın lütfen [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION]

Hocam Musait olunca size zahmet bir cvp yazın lütfen [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION]

Bu şekilde sürekli vaziyette sıkıştırır gibi yazmanın bir anlamı yok. Ayın 15'inde paramızı bir şekilde almamızı saglayacak bir formül üzerinde duruyorum.

İlk aşamada Haziran sonra ise MCN'in borcu olan iki aylik kazançlar.
[MENTION=13132]imparator[/MENTION]
[MENTION=29592]abc[/MENTION]

[MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] hocam sıkıstırmayı bence yanlıs algılıosunuz. konunuzda sürekli yazmıyoruz.siz yazıosunuz su tarih die bizde bekliyoruz. ama verdiğiniz tüm tarihler stemin anlasamama yüzünden sizi mahcup duruma sokuyor.. bizide düşünün lütfen . bizde sonucta bu sektörden ekmek yiyen insanlarız. egerki skypenize yanıt verseniz buraya gelipte güncellemem . bir hubunuz kendi konusunda anlasamadık deyince yazmagereği duydum. çünki yine söz verilen bu hafta geciyor. yani [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] hocam sizi suçlamıyorum bakın yine Stemin yöneticilerini sucluyorum. sizin ve darall abinin samimiyetine inanıyorum.

Bu ayın parasını Paypal ile kurtaralım. En azından sıcak bir dolaşım sağlayalım. Geçmiş iki ayı odemeyebilirler. Onların mass paymenti zaten yapıldı diyorlar.

Haziran'ı kurtarmak için ciddi planlarım var. Ancak bunu oto ödeme tahinden 1-2 gün evvel yapmalıyız ve Paypal aktarım bedeli olarak %15'i gözden çıkarmalıyız.

Daha uygun bulabilen varsa PayPal eklesin. r10'da %13-20 arasında komisyonlarla basliklar var. Özel ricacı olun. Belki %10'a falan inerler.

Ben de PayPal bulamayanlara yardımcı olmayı kesinlestirmeyi planlıyorum.

Boş oturmuyorum. Gürcistan'a gittim ben. Kimse bilmiyor bile. Belki PayPal açabilirim diye. Oturum adresi bulamadım. Orada birini buldum. Ama hesabı bloke yer mi bunu test edemedim. Bi 5000 dolar gönderip parayi bankaya çektirebilsem kafamda soru isareti kalmayacak da bunun masrafi komisyonlarla ve kur farkı ile birlikte 750 dolari geçiyor. Bu hava parasını odemem imkansız. İlk seferde ayin 15'inde 20k kadar parayı buraya alsak ve sorun çıksa bu karmaşayı nasıl temizlerim bilmiyorum.

Öemeye az kaldı. Ne yapıp edip Paypal bulmanızı öneriyorum.

Yok ben bulamadım diyenlere ise çok da su aşamada garanti veremediğim Paypal'ı kendim saglayacagim.

Bu iki seçenek de mükemmel değil. İlki en azindan sorumluluğu bana yüklemediğinden daha iyi. İkincisi ise beni belki forumda rezil edecek test edemediğim bir yol.

Sizler ya batar ya çıkar %15 komisyonla bu işi benim baglantima yaptıralım derseniz ben varım.
Hayır senin bu metodun güvenli gelmedi diyen varsa onlar da baska PayPal bulsun.
Ama ne yapmayalim biliyor musunuz? Bu iş bilmezlerin Payoneer sorununu aşamasını beklemeyelim.

Sizler neler soylersiniz?

[MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] hocam sıkıstırmayı bence yanlıs algılıosunuz. konunuzda sürekli yazmıyoruz.siz yazıosunuz su tarih die bizde bekliyoruz. ama verdiğiniz tüm tarihler stemin anlasamama yüzünden sizi mahcup duruma sokuyor.. bizide düşünün lütfen . bizde sonucta bu sektörden ekmek yiyen insanlarız. egerki skypenize yanıt verseniz buraya gelipte güncellemem . bir hubunuz kendi konusunda anlasamadık deyince yazmagereği duydum. çünki yine söz verilen bu hafta geciyor. yani [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] hocam sizi suçlamıyorum bakın yine Stemin yöneticilerini sucluyorum. sizin ve darall abinin samimiyetine inanıyorum.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri