ATi 5 Nisan SL-VOU Ödemeleri - VIII. Ödeme

• Kullanıcı Enbiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Enbiya

Kayıtlı Üye
Kanalların çoğunu buradan taşıdık ama kalan kanallarımız için ödemeler bugün başlatılmıştır. Bana verilen bilgiye göre 04/06/2016 gününe kadar tüm ödemeler bitirilecektir.

Odeme metodu PayPal olanlar son kez güvenle paralarını cekebileceklerdir.

Ödeme için teşekkürler.

VIII. Ödeme Mantar oldu lütfen konu kapatılsın böyle dolandırıcı SCAM networklere göz yumulmasın onlarca kişi mağdur durumda bu adiler yüzünden.. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Kanalları oluşturan sizsiniz. O halde neden pastanızın yarısını bize veresiniz?

Herifler pastanın tamamını aldı [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] nasıl olacak ?

Son düzenleme:
VIII. Ödeme Mantar oldu lütfen konu kapatılsın böyle dolandırıcı SCAM networklere göz yumulmasın onlarca kişi mağdur durumda bu adiler yüzünden.. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Kanalları oluşturan sizsiniz. O halde neden pastanızın yarısını bize veresiniz?

Herifler pastanın tamamını aldı [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] nasıl olacak ?

Ben olayı kaçırdım sanırım. Ne oldu bu Ati 5 e hocam battı mı network. Ödemeler yapılmadı mı. Neden Mantar oldu ödemeler. Bi ara kanalları taşıma mevzusu vardı galiba ama bu networkmüydü o, nereye taşıdılar anlayamadım. Şu Paypal olayından beri şoktayım açıkçası. ATI 5 ile ilgili konuları da okudum ama ödenmeme ile ilgili tepki vs konusu da göremedim. Sorun nedir burada acaba, ödemeler yapılmıyor mu???

Ben olayı kaçırdım sanırım. Ne oldu bu Ati 5 e hocam battı mı network. Ödemeler yapılmadı mı. Neden Mantar oldu ödemeler. Bi ara kanalları taşıma mevzusu vardı galiba ama bu networkmüydü o, nereye taşıdılar anlayamadım. Şu Paypal olayından beri şoktayım açıkçası. ATI 5 ile ilgili konuları da okudum ama ödenmeme ile ilgili tepki vs konusu da göremedim. Sorun nedir burada acaba, ödemeler yapılmıyor mu???

Ati 5 e birşey olmadı ama arkadaşın zamanında hub-sub alarak foruma sunduğu SL-VOU partnerleri yüksek kazanç sağlayan sağlam sakat tüm kanalları partnerden atarak ödemelerinide yapmadı bende dahil bir sürü arkadaş mağdur oldu..

Ati 5 e birşey olmadı ama arkadaşın zamanında hub-sub alarak foruma sunduğu SL-VOU partnerleri yüksek kazanç sağlayan sağlam sakat tüm kanalları partnerden atarak ödemelerinide yapmadı bende dahil bir sürü arkadaş mağdur oldu..

Anladım hocam. Çok geçmiş olsun. Bilgilendirme için sağolun.

Ödeme mantar falan olmadı. Ondan fazla kişi ödemesini aldı. Her alan foruma maalesef yazmıyor. Ama ödeme alan kadar da unlink edilip ödenmeyen oldu.

Bundan en başta ben şikayetçiyim. Şükür ki artık bu partner firması ile son ödememizi yaptık. Birçok arkadaşımızı taşıdık.

2 hane 10 kişi ödeme alan olsa ne olur olmasa ne olur bunların yaptığı düpedüz adilik serefsizlik:mad:

En az 10 kişininde 4 hane $ ödemesi gitti:(

2 hane 10 kişi ödeme alan olsa ne olur olmasa ne olur bunların yaptığı düpedüz adilik serefsizlik:mad:

En az 10 kişininde 4 hane $ ödemesi gitti:(

%100 katılıyorum. En son isteyeceğim şey tek bir müşterimin mağduriyet yaşaması. Sizin için de sizin hiç bilmediğiniz kadar fazla kafa patlattım. Yazışmalar, telefon görüşmeleri yaptım.

VOU maceramız bitti. $100.000'ya yakın para dağıttık insanlara yine de. Az şey değil bu. En başta kendileri kaybettiler. Ben sinyalini 3 ay önceden aldım ve bu firmaya yeni müşteri kabul etmedim.

Ödeme mantar falan olmadı. Ondan fazla kişi ödemesini aldı. Her alan foruma maalesef yazmıyor. Ama ödeme alan kadar da unlink edilip ödenmeyen oldu.

Bundan en başta ben şikayetçiyim. Şükür ki artık bu partner firması ile son ödememizi yaptık. Birçok arkadaşımızı taşıdık.

sizin üzerinizden kanal baglamıştım bende bunlara.şimdi başka bi firmaya mı taşındı o kanal hocam?

İçerideki kalan parayı alabilmek için ScaleLab Gaming ödeme yöntemini değiştirip partnerden ayrılmak istiyorum.
Banka bilgilerinden birini girerken takıldım. İşaretli yere ne yazmam gerekiyor. Ödeme almak istediğim banka KUVEYT TÜRK. Yardımcı olana şimdiden teşekkür ederim.

[MENTION=29592]abc[/MENTION] swift kodu ile aynı girin hocam. Routing number o. ABD dışında olmaz.

[MENTION=45358]Enbiya[/MENTION]
Hocam "Local Bank Routing Number" swift kodu kabul etmiyor sayı yazın diyor sıfır yazdım . Sizce bir sıkıntı olur mu?

Yok hocam taşımak isteyenleri taşıdık. Biz öneriyoruz ama.

baglı oldugu yer farketmez bana.sonuçda karşıyı degil,sizi muhattap alıyorum ben :) bu uyarıyı,öneriyi neye göre yapıyorsunuz?yani benim kanalım vardı bu partnerde ve bunu daha önce duymadım.bana bi mesaj gelmedi sizi taşıyalım filan diye?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri