ATi5 Temmuz Ödemeleri

• Kullanıcı Enbiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Enbiya

Kayıtlı Üye
Payoneer ödemeleri tamamlandı. Paypal için 23'ü deniyor. Kapalı kanalların %70'i ödendi.

Ayrıntılar ve sorularınız için Skype'a buyrun. https://join.skype.com/kkqonT86mmIU

Stem Digital'in geleceği biraz tehdit altında. Ayrıntılar Skype'ta.

dostum kanal url yollasam odeme yontemını payoneer yaparmısın lutfen

Bunu istediğim zaman artık geçiş yapmanın mümkün olmadığını söylüyor.

Ödeme dönemleri arasında olursa yaptirabilirim. Tüm ödeme gündeminin sona ermesi lazım. Ayın 25'inde bu dediğiniz için tekrar ricacı olurum.

Benim gelmedi payoneer. Geçen ayları payoneer den almistim ama ayni kanalin temmuz odemesi gelmedi. Odemelerin tamamlandığına eminseniz bir sorun olmali

Bunu istediğim zaman artık geçiş yapmanın mümkün olmadığını söylüyor.

Ödeme dönemleri arasında olursa yaptirabilirim. Tüm ödeme gündeminin sona ermesi lazım. Ayın 25'inde bu dediğiniz için tekrar ricacı olurum.

tamam dostum yoksa ödeme alma işi yaş olucak gibi

Hocam sizin alt partnerniz MTM networkte de 3 kanalım ve mayıs haziran temmuzda birikmiş 4 hane li alacağım var...Kendisine aylardır skype dan yazıyorum cevap dahi yazmıyor, [email protected] e mail atıyorum kimse cevap donmuyor...Bu kanallarıma payoneer id dahi gelmedi...Alt networkunuzdu madem bi yardımcı oluverin...Ödeme falan gelmedi stem den kapalıları odemiyolar

Payoneer ödemeleri tamamlandı. Paypal için 23'ü deniyor. Kapalı kanalların %70'i ödendi.

Ayrıntılar ve sorularınız için Skype'a buyrun. https://join.skype.com/kkqonT86mmIU

Stem Digital'in geleceği biraz tehdit altında. Ayrıntılar Skype'ta.

Hocam sizin alt partnerniz MTM networkte de 3 kanalım ve mayıs haziran temmuzda birikmiş 4 hane li alacağım var...Kendisine aylardır skype dan yazıyorum cevap dahi yazmıyor, [email protected] e mail atıyorum kimse cevap donmuyor...Bu kanallarıma payoneer id dahi gelmedi...Alt networkunuzdu madem bi yardımcı oluverin...Ödeme falan gelmedi stem den kapalıları odemiyolar

Ödenmeyenler listesini bu gece teslim ettim. 3 aydır her alandan avazımız çıktığında Payoneer kayıtlarınızı yapmanızı veya benimle irtibata geçmenizi söyledim.

Umarım sonrasında birileri çıkıp "aaa ben de vardım" demez.

ne partnermis be arkadas
iki kanalim var sende hocam aylardir kapanmayan kanalin biri iki gun once kapandi bu partnerin sucu degil tabi geliri az olsada inan iki kanlainda milyonluk izlenimleri vardi odeme yapmayinca kizdim bosalttim digeri acik acik olanin dashbordda ise bu ayin 19 unda odeme yapildi gozukuyo su an durum su ayin 7 sinde gelen maildeki linkle payonere kaydettim iki kanalida ama dashbordda degisim kaydi yapmadi odeme gunu oldugu icin degismedi diye dusundum onceki odeme fransa pp di payonere gelmeyince dashbordda kayitli olan pp gelir diye dusundum dun aksam baktigimda ise yine fransa pp kayitli ama altta ulke turkiya olmus kapaliya bakamadim tabi yine ulkeyi degistirdim umarim kapananla birlikte ikiside pp a gelir ama dedigim gibin herkeste oylemi bilmem odeme ayin 19 unda yapildi gozukuyo senide rahatsiz etmek istemedim ayin 23 une kadar beklemeyi dusundum dun pm attim ulasmadi skypede goremedim onemsemedimde sadece temmuz odemelerim var biraz karisik oldu ama partnerin isi karisik o yuzden

[MENTION=14503]ytcuma[/MENTION]
Bu akşam saat 21:00'de sizin için Skype'ta olacağım. Biz odeme için her platformda avazımız çıktığınca bağırdık. Maalesef hala birkaç arkadaşa ulaşamadık.

Sorununuzu halletmek bizim vazifemiz. Ayrıntıları akşam konuşalım.

hocam anlayisin icin tesekkur ederim hem kapanan hem acik olan kanalin odemesi panelde paypal olmasina ragmen hic beklemedigim halde payonere ayin 21 inde gelmis hem dashbordda olan karisiklik hem onceki surec cogu arkadas gibi bizide gerdi neyse halloldu gecti diyelim dun yogunliktan dolayi pc acmadim msjini yeni gordum
umarim onumuzdeki ay daha iyi olur selametle

hocam anlayisin icin tesekkur ederim hem kapanan hem acik olan kanalin odemesi panelde paypal olmasina ragmen hic beklemedigim halde payonere ayin 21 inde gelmis hem dashbordda olan karisiklik hem onceki surec cogu arkadas gibi bizide gerdi neyse halloldu gecti diyelim dun yogunliktan dolayi pc acmadim msjini yeni gordum
umarim onumuzdeki ay daha iyi olur selametle

Gerilmekte haklısınız. Güle güle harcayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri