Atlantinv 20 Güne %100,10 Güne %40 Kazanç [Ödeme Kanıtlı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 usd günlük kazanca yatırdım, bugün 15,07 usd olarak kendi bitcoin cuzdanima mi cekebiliyorum yoksa bu plani iptal et dedigimde kazancin dustugu gibi ekstra bir cuzdana dusuyor mu?

15 usd hep içeride kalacak.Onu çekemezsiniz.Günlük kazanç getirecek.Sadece account balance kısmındaki miktarı çekebilirsiniz.

Hocam 1000 lira 2000 lira yatıralım mı 20-30 verip 2-3 kuruş için değmez pek.

10 günlük planı öneriyorum ben.499 usd yatırım yapılabilir.Ancak risk içerdiğini bilerek katılın.Şu an çok güzel yatırım alıyor,forexten güzel kazanıyor.Benim tahminim daha ömrü var.

10 günlük planı öneriyorum ben.499 usd yatırım yapılabilir.Ancak risk içerdiğini bilerek katılın.Şu an çok güzel yatırım alıyor,forexten güzel kazanıyor.Benim tahminim daha ömrü var.

Hocam şimdi 2000 atsam 10 gün sonunda 2.800 oluyor.Mmm 2000 atsam 10 gün sonunda çek yatırla 2800 yakın para oluyor.Artı mmmdeki 10 günlük kazancımı bunu yatırsam mmm günlük iyi olan kazancım düşcek.

Biraz daha gitsin bu konu.Büyük yatırım yapıp alanlar fazla olursa bende yatırırım.

Hocam şimdi 2000 atsam 10 gün sonunda 2.800 oluyor.Mmm 2000 atsam 10 gün sonunda çek yatırla 2800 yakın para oluyor.Artı mmmdeki 10 günlük kazancımı bunu yatırsam mmm günlük iyi olan kazancım düşcek.

Biraz daha gitsin bu konu.Büyük yatırım yapıp alanlar fazla olursa bende yatırırım.

2000 yatıramazsınız 10 günlük plana.En azla 499 usd yatırılabiliyor.20 günlük plana en fazla 2000 usd yatırılabiliyor ve 20 günde 4000 usd olarak geri alabiliyorsunuz.

---------- Spam Engelliyici 15:52 ---------- Önceki Mesaj 13:53 ----------

5$ daha ödeme alındı.

1vBGXB.png

arkadaşlar 2-3k$ 20 günlük plana yatırsam yanlış mı etmiş olurum sıkıntı yaşama durumu olabilir mi sizce ne dersiniz?

arkadaşlar 2-3k$ 20 günlük plana yatırsam yanlış mı etmiş olurum sıkıntı yaşama durumu olabilir mi sizce ne dersiniz?

20 günlük plana en fazla 2000$ yatırabilirsiniz.Benim tavsiyem 3 günlük plana 150$, 10 günlük plana ise 500$ yatırın.Sonra gelen kâr ile devam edebilirsiniz.

Sizden gördükçe özeniyorum, biraz daha yatırdım az da olsa :) 20 günlüğe yatırdım bu sefer 150 dolar :D

Öncelikle hayırlı olsun, bana kalırsa 10 günlük plan ideal. Benim daha önce HYİP'lerden başım yandı çok o yüzden tüm parayı tekrar MMM'ye attım. (Biliyorum MMM'de %100 garanti değil, dediğim yanlış anlaşılmasın.) :)

ramob7 ilk yatırım sonuçlanmadan aynı plana veya farklı plandan farklı bir miktarla tekrar yatırım yapabiliyor muyuz?

ramob7 ilk yatırım sonuçlanmadan aynı plana veya farklı plandan farklı bir miktarla tekrar yatırım yapabiliyor muyuz?

3 günlük plana 15$ atmıştım.Şu an plan süresi dolmadı ve yatırım yapamıyorum.10 günlük planda 80$ var ve 2 günü kaldı.Şu an ona yatırım yapabiliyorum.Canlı destekten sordum yatırım yapılamıyor diyor.Benim de kafam karıştı açıkçası. :) En iyisi kendin dene.

20 günlük ve üstü planlara üst üste yatırım yapabiliyorsunuz. Facebook sayfasında örnekleri var

Edit: Canlı destekteki bazı görevliler bilmiyor ya da emin değiller diye olmaz diyorlarmış, face sayfasında bayağı tartışması vardı.

10 günlük plana 11 $ yatırmıştım 170 daha yatırmak istiyordum ama kesin bilgi yoksa o zaman MMM'e yatırıp 10 günlük sürenin dolmasını beklerken MMM'de kazanmaya devam edelim :)

Sizce MMM ve atlantinv hangisi uzun sürer? Bi fikri olan var mı? Yani artık kapanma aşamasına gelen varmıdır? ramob7 hocam olmazsa yarısını MMM' yarısınıda atlantinv'ye yatırırım sıkıntı yaratmazsa.

Bu arada coinbase hakkında verdiğin bilgiler için teşekkür ederim MMMde btcturk ile yatırma çekme işlemi yapıyordum komisyon alıyordu artık coinbase ile yapmayı düşünüyorum.

Sizce MMM ve atlantinv hangisi uzun sürer? Bi fikri olan var mı? Yani artık kapanma aşamasına gelen varmıdır? ramob7 hocam olmazsa yarısını MMM' yarısınıda atlantinv'ye yatırırım sıkıntı yaratmazsa.

Bu arada coinbase hakkında verdiğin bilgiler için teşekkür ederim MMMde btcturk ile yatırma çekme işlemi yapıyordum komisyon alıyordu artık coinbase ile yapmayı düşünüyorum.

Her ikisinin de ömrü var.Rica ederim.Bol kazançlar. :)

Hocam arkadaşla konuştumda coinbase kimlik değişiyor riskli daha önce 6 dolarım değiştiği için kaybettim filan dedi de.. Benimde her gün değişiyor 3 kimlik var şuan ama btcler duruyor sıkıntı yaratırmı bu bize sıkıntı yaratmıyorsa dediğim gibi MMMde de bunu kullanmayı düşünüyorum tanımladım siteye çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri