Atlantinv 20 Güne %100,10 Güne %40 Kazanç [Ödeme Kanıtlı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3d'den beri en büyük üzüntüm olabilir bu olay bu gidişle :(

Facebooktaki açıklamaları yapan Grup yöneticisi Ceo yazan adam hesabını silmiş bütün açıklamaları filan ortada yok. Uçtu galiba sistem.

3d'den beri en büyük üzüntüm olabilir bu olay bu gidişle :(

Hocam senin yatırım daha fazlaydı sanırım. Gerçekten çok üzgünüm herkes adına. Sonuçta patlayacak belli ama riski göze alınca kazanç güzel.

Yanlış anlamayın ama başka kimsenin canı yanmasın. Bu tür konuları forumumuzdan kaldıralım tamamen. Yazık günah. Youtube en azından vds ücreti gidiyor.

hayde gitti mi bizim 1300 dolar ?? siteye giriş yapılıyor sorun yok sitede.

Last deposits kısmı sürekli güncelleniyo. İşin garibi hala para yatıranlar var. Son ödeme alanlar kısmında tık yok. İçerdeki parayı alaydık bari ya çok bişey istemiyorum. :(

hesaba şu an ulaşabiliyorum demin girmiyordu siteye şimdi hesaba giriliyor fkat dünden beri paramı ödemiyolar daha dün 7000 dolr yatırdım gümlere darbe büyük

---------- Spam Engelliyici 11:28 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

birde bu %5 daily pakette para içerdemi kalıyo onu geri vermedi :(

hesaba şu an ulaşabiliyorum demin girmiyordu siteye şimdi hesaba giriliyor fkat dünden beri paramı ödemiyolar daha dün 7000 dolr yatırdım gümlere darbe büyük

---------- Spam Engelliyici 11:28 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

birde bu %5 daily pakette para içerdemi kalıyo onu geri vermedi :(

Aynen hocam o içeride kalıyor 20. günden sonra kâra geçmiş oluyorsunuz

İnşallah kapanmaz sistem büyük paralarla girilmiş hep

hiçbir emek olmadan bu kadar büyük paraların verildiği bir sisteme bu kadar para basmak zaten mantık işi dğeildi ama inşallah sistem patlamaz

Şu Zamanda gitmeleri çok saçmalık olur , son günlerde deli gibi yatırım gelirken neden şimdi ?

Her sistemin belirli bir doyum noktası vardır. O noktaya ulaşınca giderler. Yani hedefledikleri miktara geldilerse ve devam etmeleri risk oluşturcaksa kapatıp giderler.

Umarım geçici bir aksaklıktır.

Her sistemin belirli bir doyum noktası vardır. O noktaya ulaşınca giderler. Yani hedefledikleri miktara geldilerse ve devam etmeleri risk oluşturcaksa kapatıp giderler.

Umarım geçici bir aksaklıktır.

twitter hesabı kapanmış facebook hesabı kapanmış youtube hesabını silmiş geçmiş olsun hepimize

Hala para yatıranlar ve para çekenler var görünüyor. [MENTION=34032]ramob7[/MENTION] iletişime geçtin mi site yetkilileri ile cevap veriyorla mı

twitter hesabı kapanmış facebook hesabı kapanmış youtube hesabını silmiş geçmiş olsun hepimize

Hocam benim içeride 600$ vardı ama vallahi sizin yatırımınızı görünce kendimi unuttum size üzülüyorum, geçmiş olsun :(

Ben bugün 600$ kaybettim ama hayatımın dersini aldım, tekrar geçmiş olsun tüm yatırımcılara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri