Atlantinv 20 Güne %100,10 Güne %40 Kazanç [Ödeme Kanıtlı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala para yatıranlar ve para çekenler var görünüyor. [MENTION=34032]ramob7[/MENTION] iletişime geçtin mi site yetkilileri ile cevap veriyorla mı

dünden beri ödeme yapmıyorlar site yetkilileri cevap vermiyor ne canlı yardım ne support neden site sahibi

Akşama gümler diye düşünüyorum ama içimde bir umut da var. Kısmet..

Şimdi de "hacked by chinapr0hack" yazıyo girmeye çalışınca. Resmen tiyatro yapıyolar. Hacklendik ayağına yatıcaklar.

hack mack yok anasını satim bildigin carpıp kactılar ne hacki :S

Hyip siteleri ile uzun zaman önce uğraştım ben.Anlattık insanlara da kimse dinlemedi işte.Kaybedince anlarsınız.

bu gibi sistemlerden uzak durmak için 1 defa kazığı yemek gerekiyor.benimde coin muhabbetinde geçen sene 800 kalmıştı...burda uyarıyı yaptık ama referans derdine düşenlerin gazı daha ağır bastı...
bu sistemlere her zaman ilk giren kazanır.1 senedir ortada olan bir sisteme guvenilmez...
umarım yaniliyoruzdur da herkes parasını alır..
yazık valla en başta 7k usd yatıran arkadaşa,geçmiş olsun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

turk milleti uslanmaz arkadaslar biz de dahil baska sistem cıkacak 1 ay gectıkten sonra hopp herkes yıne cok yatırım cok kazanım derdıne dalacak yıne husran olacak bak bu!!

turk milleti uslanmaz arkadaslar biz de dahil baska sistem cıkacak 1 ay gectıkten sonra hopp herkes yıne cok yatırım cok kazanım derdıne dalacak yıne husran olacak bak bu!!

hayatımda ilk ve son du bu hesabın birinde 7244 dolar vardı diğer hesapta 800 dolar vardı evveli gün gümleyen sitede 800 dolar gitti kısa günün zararı 9k dolar gibi oldu biraz pahalı bir ders almış olduk akıllanırız umarım.

7k dolar yatırım yapanlardan [MENTION=9224]mNote[/MENTION]'da vardı galiba birde [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] bildiğim başka 7 k yatıran yok benden de 1300 gitti birde [MENTION=24118]baysihir78[/MENTION] yatırmış 7k quizden beter tokatladı galiba bunlar bizi cebimizdekini verdik arkadaş quiz hiç yoktan kazancı vermemişti

2k dolarda ben çarpıldım. Göz göre göre hırsımıza yenik düştük sanırım. iyi bir ders olsun hepimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri