Atlantinv 20 Güne %100,10 Güne %40 Kazanç [Ödeme Kanıtlı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7k dolar yatırım yapanlardan [MENTION=9224]mNote[/MENTION]'da vardı galiba birde [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] bildiğim başka 7 k yatıran yok benden de 1300 gitti birde [MENTION=24118]baysihir78[/MENTION] yatırmış 7k quizden beter tokatladı galiba bunlar bizi cebimizdekini verdik arkadaş quiz hiç yoktan kazancı vermemişti

o arkadaşlarada gecmiş olsun

Sistem ne oldu yatırım yapıcaktım 3k dolar herhalde gümledi

allah korumuş hocam seni :D hacklendik ayağına falan yatmazlar zaten elemanlar her yeri kapadı oraları da mı hacklediler :D ödeme yapmadınız ama yatırım kısmı deposit paso güncellendi bu nasıl hacklenmek diye sorarlar yani adama.

Son düzenleme:
Herkese geçmiş olsun. Bu sistemler böyle arkadaşlar herkes bunun biteceğini biliyordu.

ytpara ya konulan yardım siteleri gümlüyor anlamadım yabancı yatırım siteleri bilenler para alanlar buraya artık koymasın ki yine magdur olmasın millet..

ytpara ya konulan yardım siteleri gümlüyor anlamadım yabancı yatırım siteleri bilenler para alanlar buraya artık koymasın ki yine magdur olmasın millet..

Bunlarda kazanç yöntemidir ramob kimseye zorla girin demiyor :) en onemlisi çok para yatirmamak kazandigin parayi riske atarsan parani.kaybetmezsin bu sitelerde bu kadar basit

Bunlarda kazanç yöntemidir ramob kimseye zorla girin demiyor :) en onemlisi çok para yatirmamak kazandigin parayi riske atarsan parani.kaybetmezsin bu sitelerde bu kadar basit

hocam elinde sonunda bu işin sonunda zarar var yani o yüzden forumda bu tür konular açılmaması taraftarıyım nefsine hırsına yenik düşebiliyor insan. için de ben dahil ramob burada sonuçta öğrenmek isteyen mesaj atar adama öğrenir. yada bitcoin farklı kazanç yolları bölümü şu ilk sayfaya çıkmasın isteyen girip bakar. MMM konuları forumdan silinirken [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] ve yönetim bir şey yapmıştı ilk sayfada atlantin mesajları falan çıkmıyordu o şekil bir şey yapılır isteyen girip bakar. Tekrardan herkese geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Allah belalarını versin daha dün ilk defa 1000 dolar attım böyle sans mı olur arkadas nereye elimi atsam elimde kalıyor :@ mmm keske1 gün daha gec eslestirseydi :@

Hepinize Geçmiş Olsun ama Sizlere Kızmadan Edemiyorum. Bu Devirde Bu Kadar Kolay Para Kazanamayacağınızı ve Bir gün Çoluğunuzun Çocuğunuzun Rıskını BU Kansızlara Vereceğinizi Bilmeniz Gerekliydi. Sizlerin Hatalı Olduğunuz Kadar Konuyu Açan Arkadaş da Hatalı. Allandıra Ballandıra Anlattığı Sisteme Çok Güvenmesi Bir Çok Kişinin Büyük Umutlarla Girdiği Bu işte Para Kaybetmesine Sebep Oldu.

Şimdi bu sitenin geri gelme ihtimali yok mu? :/

Şimdi bu sitenin geri gelme ihtimali yok mu? :/

Yüzde 1 hocam. Yatırdığımız paraları nasıl telafi ederiz diye düşünelim başka bir şey düşünmeyelim. Bu tarz yöntemlerle para kazanılamayacağını da beynimize kazıyalım, kendimizi şuçlama aşamasını geçelim :(

---------- Spam Engelliyici 13:14 ---------- Önceki Mesaj 13:13 ----------

Yalnız varya belirli dönem aralıklarında belirli kişileri multimilyarder etmekte üstümüze yok forumca :/

[MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] Asıl koyan daha dün sisteme üye olup da hemen para atmam kendime cok kızıyorum :/

Yüzde 1 hocam. Yatırdığımız paraları nasıl telafi ederiz diye düşünelim başka bir şey düşünmeyelim. Bu tarz yöntemlerle para kazanılamayacağını da beynimize kazıyalım, kendimizi şuçlama aşamasını geçelim :(

---------- Spam Engelliyici 13:14 ---------- Önceki Mesaj 13:13 ----------

Yalnız varya belirli dönem aralıklarında belirli kişileri multimilyarder etmekte üstümüze yok forumca :/

hocam böyle saçma sapan işler yapmak yerine belirli aralıklarla forumca çok fakir gerçekten ihtiyaç sahibi aile bulup onlara versek topluca paraları hayır işleriz en azından içimiz de rahat olur. mesela böyle bir konu yerine biri gelip konu açsın işte özürlü 2 çocuğu olan aile baba asgari ücretle çalışıyor bir atlantin parası onlara atalım kiminden işte 7 k dolar kiminden 1k dolar kiminden 2 k kiminden 500 en azından bir aileyi kurtarırız bu nedir böyle havaya veriyoruz paraciklari.

Bende tam 2k yatircaktim konuya nasıl btcyi gondericegimize bakmak için girmiştim herkese geçmiş olsun.

konunun bir gelişme olana kadar kilitlenmesini rica ediyorum [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Registrant Street: C/O ATLANTINV.COM
Registrant City: KIRKLAND
Registrant State/Province: WA
Registrant Postal Code: 98083
Registrant Country: US
Registrant Phone: +1.4252740657
Registrant Phone Ext:
Registrant Fax: +1.4259744730

ing bilen biR aRkadaş aRaSn

Hyip konuları açmak yasaklansın bence bundan sonra bi mmm kalsın çünkü orda birbirimize yolluyoruz elalemin rusu alıp kaçmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri