Atlantinv 20 Güne %100,10 Güne %40 Kazanç [Ödeme Kanıtlı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100% fake, please don't trust this user. Atlant paying more than $1000-5000, you can check it here

Tamamen sahte lütfen bu kullanıcıya itimat etmeyin güvenmeyin. Atlatinv 1000-5000$ dolardan fazlasını ödüyor buraya bakabilirsiniz.

Diyerek adam resmi koymuş sizin attığınız linkte o hesap siliniyormuş diyeni gördüğünüze göre bunu da görmeniz gerekiyor? sizin yaptığınız gidişat iyi değil para ödemiyor hesapları siliyor demişsiniz altını okumadan bu bildiğin suyu bulandırmaktır hocam art niyet ararım ben bunda. Çünkü böyle bir laf edebilmeniz için Yükse meblalarda ödemiyor hesapları siliyor diye altına da gelip milletin aynen benim hesabımda silinmedi der bakarsınız konu doğru gelip atar bilgilendirirsiniz ama hayal ürünü olduğunu yalan olduğunu bildiğiniz bilgileri neden doğruymuş gibi buraya gelip gidişat iyi değil yüksek meblaları ödemiyormuş diyorsunuz? yalan olduğunu bildiğiniz bir şeyi neden yazıyorsunuz riski söylersiniz hyiplerde risk var diye de bu suyu bulandırmaktan fazlası değil kaynak olarak koyduğunuz yerde benim okuduklarımı sizde okuyabilirsiniz gidişat iyi değil gibi sitede denk geldim yüksek meblaları ödemeden hesap siliyormuş demek bunun %100 doğru olduğunu sağlayacak bir kanıtınız olmalı yoksa boş yorum gereksiz endişe yaratmak suyu bulandırmaktır.

Way arkadaş nerden yazdım ben o yazıyı :D kaldırıyorum yazıyı

Way arkadaş nerden yazdım ben o yazıyı :D kaldırıyorum yazıyı

hocam yalan bilgiyi doğruymuş gibi lanse etmenize sitemim bir şeyin kaynağını kontrol edin öyle paylaşın 1000$ üstü yatırımım var bunu yapmadan önce sizin gibi kendim araştırdım bu attığınız gibi 6-7 tane konuya denk geldim hepsinde de altına birileri gelip aldıkları ödemeleri paylaşmışlar son olarak kendim de 700$ ödeme aldım [MENTION=34032]ramob7[/MENTION] de aldı yani kötüleyince elinize ne geçiyor? yabancı forumlar da bunu yapanların eline ne geçiyor burada bunu yapanın eline ne geçiyor ne kazanıyor anlamak güç.

hocam yalan bilgiyi doğruymuş gibi lanse etmenize sitemim bir şeyin kaynağını kontrol edin öyle paylaşın 1000$ üstü yatırımım var bunu yapmadan önce sizin gibi kendim araştırdım bu attığınız gibi 6-7 tane konuya denk geldim hepsinde de altına birileri gelip aldıkları ödemeleri paylaşmışlar son olarak kendim de 700$ ödeme aldım @ramob7 de aldı yani kötüleyince elinize ne geçiyor? yabancı forumlar da bunu yapanların eline ne geçiyor burada bunu yapanın eline ne geçiyor ne kazanıyor anlamak güç.

Elime bişey geçtiği hocam ben riski minimilize etmek istiyorum benim param atlantinv de seninkinden daha çoktur.bikaç günede ödeme alacız inş. bi sorun çıkmazsa.

Konu: Atlantinv
Olay Yeri: YTPARA
Tür: Aksiyon, Heyecan ve Gerilim
Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 24 (19 üye ve 5 misafir)

Konuyu okurken resmen heyecan patlaması yaşıyorum :D

209.03$ ödeme alındı. :)

LA6Agj.png

Sitede bir kaç gelişme var.Paylaşayım.

-Siteye 1 günlük plan eklendi.Sanırım 1 kere kullanılabiliyor bu plan.Tam emin değilim.
$20.00 - $499.00 arası yatırım yapılabiliyor.1 günün sonunda %2 kar eklenip hesaba yansıtılıyor.

-3 günlük planın yatırım aralığı $50.00 - $999.00 şeklinde değişti.Bu plan sayesinde maksimum yatırımla artık 3 günün sonunda 90 dolar kar edilebiliyor.Kısa sürede güzel bir kazanç.

-10 günlük planın yatırım aralığı $50.00 - $1499.00 şeklinde değişti.Bu planla güzel kar edilebilir.

-Artık yatırım süresi dolduğunda mail ile bildirim gelecek.Yatırım süreniz doldu paranızı çekebilirsiniz diye. :)

Herkese bol kazançlar. :)

LA6Agj.png

-Siteye 1 günlük plan eklendi.Sanırım 1 kere kullanılabiliyor bu plan.Tam emin değilim.
$20.00 - $499.00 arası yatırım yapılabiliyor.1 günün sonunda %2 kar eklenip hesaba yansıtılıyor.

-3 günlük planın yatırım aralığı $50.00 - $999.00 şeklinde değişti.Bu plan sayesinde maksimum yatırımla artık 3 günün sonunda 90 dolar kar edilebiliyor.Kısa sürede güzel bir kazanç.

-10 günlük planın yatırım aralığı $50.00 - $1499.00 şeklinde değişti.Bu planla güzel kar edilebilir.

-Artık yatırım süresi dolduğunda mail ile bildirim gelecek.Yatırım süreniz doldu paranızı çekebilirsiniz diye. :)

Bu adamlara güvenim gün geçtikçe artıyor nedense şahsi görüşüm 3-4 ay daha sürer bunlar.

Bu adamlara güvenim gün geçtikçe artıyor nedense şahsi görüşüm 3-4 ay daha sürer bunlar.

hocam mantıklı çerçeveden bakıldığında sonsuza dek sürer bu sürmemesi için bir sebep yok eğer adamlar şayet söyledikleri gibi ve gönderdikleri raporlardaki gibi kazanıp dağıtıyorlarsa neden bitirsinler? günde kaç dolar yatırım alıyorlar zaten. Diğer hyip sitelerinin bitme sebebi onlar hyip değil paranın bir yerde falan toplandığı yok ahmetten alıp veliye veriyorlar durumu bir şekil 1-2 ay götürüyorlar sonra artık iş ahmetten al veliye ver ile olmayınca basıyorlar tokadı gidiyorlar bu adamlar öyle bir şey yapmıyorsa dedikleri gibi forexde parayı katlıyorlarsa neden bitsin bitmesi için sebep ne? biter tek sebep var oda forexte yanlış iş yapıp yatırımları batırırlar biter site.

LA6Agj.png

Çok güzel oldu bu gelişmeler :)

Şu 10 günlük planın limiti değişmesi mükemmel oldu azıcık risk alıp sürekli müthiş paralar kazanılabilir.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] Ödemeniz hayırlı olsun.Kaldı 19 gün. :)

RkvQMo.png

Beyler bu tarz şeylerde benim asıl patladığım kısım şu.

Bu işin okulunu okumuş biri fln yazsın bizi aydınlatsın.

Şu an yaptığımız şey kumar oynamak.

Bugün para yatırıyorum 20 günlük plana, yarın olduğunda yatırdığım para gözüme az gözüküyo daha fazla yatırasım geliyor. Ya da yarın bir gün süre dolup karımı çektiğimde çok daha fazla yatırım yapasım gelecek. Para kıymetsizleşiyor. 10k kazanıcam diye hesap yapıyorum az geliyo daha doğrusu bir anlam ifade etmiyo. Bi de sistemin ileride patlama ihtimalinin yüksek olması anlık yüksek miktar yatırmaya daha çok teşvik ediyo.

Kıbrısta da aynı şeyleri yaşarım hep.

Risk ne zaman, ne kadarlık miktarda matematiksel olarak artıyor beyler, yeşillendirin.

Beyler bu tarz şeylerde benim asıl patladığım kısım şu.

Bu işin okulunu okumuş biri fln yazsın bizi aydınlatsın.

Şu an yaptığımız şey kumar oynamak.

Bugün para yatırıyorum 20 günlük plana, yarın olduğunda yatırdığım para gözüme az gözüküyo daha fazla yatırasım geliyor. Ya da yarın bir gün süre dolup karımı çektiğimde çok daha fazla yatırım yapasım gelecek. Para kıymetsizleşiyor. 10k kazanıcam diye hesap yapıyorum az geliyo daha doğrusu bir anlam ifade etmiyo. Bi de sistemin ileride patlama ihtimalinin yüksek olması anlık yüksek miktar yatırmaya daha çok teşvik ediyo.

Kıbrısta da aynı şeyleri yaşarım hep.

Risk ne zaman, ne kadarlık miktarda matematiksel olarak artıyor beyler, yeşillendirin.

Hocam mantık şu. 20 günlük yatırım yaptığınızı varsayalım. 20 gün boyunca ödeme aldıktan sonra ne olursa olsun daha fazla para yatırmayacağınızı benimseyip ona göre işlem yapmanız lazım. 20 gün sonra gelen parayı toptan yatırırsanız eninde sonunda kaybetmiş olursunuz zaten. 20 günlük yatırım olarak 1000 lira yatırdınız. 20 gün sonra 2000 lira oldu paranız. En kötü ihtimalle 1000 lirasını geri alın. 1000 liralık yeni bir 20 günlük yatırım yapın.

Yani ilk 20 gün patlarsa paranız ikinci 20 gün patlarsa ilk kazancınız yalan olmuş olur. 40 günden sonra da ne zamana kadar giderse.

Yani amaç nefsinize yenik düşmeden miktar arttırmadan yatırım yapmak. Sonra çok üzülebilirsiniz.

hocam mantıklı çerçeveden bakıldığında sonsuza dek sürer bu sürmemesi için bir sebep yok eğer adamlar şayet söyledikleri gibi ve gönderdikleri raporlardaki gibi kazanıp dağıtıyorlarsa neden bitirsinler? günde kaç dolar yatırım alıyorlar zaten. Diğer hyip sitelerinin bitme sebebi onlar hyip değil paranın bir yerde falan toplandığı yok ahmetten alıp veliye veriyorlar durumu bir şekil 1-2 ay götürüyorlar sonra artık iş ahmetten al veliye ver ile olmayınca basıyorlar tokadı gidiyorlar bu adamlar öyle bir şey yapmıyorsa dedikleri gibi forexde parayı katlıyorlarsa neden bitsin bitmesi için sebep ne? biter tek sebep var oda forexte yanlış iş yapıp yatırımları batırırlar biter site.

1 yıl önce cointellect vardı ondada ozaman diyorlardı ki cointelleckt sizin adınıza sunucular satın alıyor falan, eğer bu mantıkla bakılsaydı cointellect de hiç bitmeyecekti, sunuculardan sıfır zarar edilirdi
Ama ben o zamanda söyledim işin içinde kesinlikle sunucu diye birşey yok, sistem ahmetten alıp mehmete verme hyip sistemidir

bu atlantiniv sistemi içinde aynısını söylüyorum, keisnlikle ortada forex diye birşey yok tamamen milleti uydurmak için söyledikleri birşey, millet sistemin gerçekliğini daha çok kavrasın daha çok kullanıcı gelsin falan diye forex mevzusunu işin içine katıyorlar
size gönderdikleri forex raporlarıda sahte, bu sistemde normal hyip sistemidir bana göre, sisteme para akışı azaldığında kepenkleri indirip gidecekler,

Biliyorum şimdi bu sisteme para yatıran çoğunuz dediklerime inanmıyacaksınız ama sistem patladığında sizlere bu mesajımı hatırlatırım

1 yıl önce cointellect vardı ondada ozaman diyorlardı ki cointelleckt sizin adınıza sunucular satın alıyor falan, eğer bu mantıkla bakılsaydı cointellect de hiç bitmeyecekti, sunuculardan sıfır zarar edilirdi
Ama ben o zamanda söyledim işin içinde kesinlikle sunucu diye birşey yok, sistem ahmetten alıp mehmete verme hyip sistemidir

bu atlantiniv sistemi içinde aynısını söylüyorum, keisnlikle ortada forex diye birşey yok tamamen milleti uydurmak için söyledikleri birşey, millet sistemin gerçekliğini daha çok kavrasın daha çok kullanıcı gelsin falan diye forex mevzusunu işin içine katıyorlar
size gönderdikleri forex raporlarıda sahte, bu sistemde normal hyip sistemidir bana göre, sisteme para akışı azaldığında kepenkleri indirip gidecekler,

Biliyorum şimdi bu sisteme para yatıran çoğunuz dediklerime inanmıyacaksınız ama sistem patladığında sizlere bu mesajımı hatırlatırım

Risk her zaman mevcuttur.Benim amacım kar etmenizi sağlamak.Bu nedenle düşük süreli plan öneriyorum.

Son düzenleme:
Bana kalırsa aklı başında kimse bu arkadaşların forexle para kazanıp söz verdikleri oranları dağıtıp üstünden kar aldıklarına inanmaz, inanmamalı. Ben son beş altı gündür data topluyorum (tabii ki sitenin anasayfasında yazan miktarlara göre)(kolayca manipüle edilebilir bir şey olduğuna emin olsam da) şu anda günlük 180-200bin dolar net olarak büyüyor günlük. Bu giriş çıkış azalmaya başladığı an her gördüğüm yere yazacağım zaten, her an patlayabilir diye. Ama durum şu anlık oldukça iyi gidiyor firma için, daha amerikalıların en çok kullandığı iki processoru eklemediler bile, onları ekleyince facebook grubunda yüzlerce keklik gibi bekleyen amerikalı insan var, iyice giriş artacak gibi, bu yüzden şu anlık iyi gidiyor diyebiliyorum. Yoksa forex oynuyorlarmış da yatırım yapıp bize geri veriyorlarmış falan bunları kimse yememeli.
[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri