100% fake, please don't trust this user. Atlant paying more than $1000-5000, you can check it here
Tamamen sahte lütfen bu kullanıcıya itimat etmeyin güvenmeyin. Atlatinv 1000-5000$ dolardan fazlasını ödüyor buraya bakabilirsiniz.
Diyerek adam resmi koymuş sizin attığınız linkte o hesap siliniyormuş diyeni gördüğünüze göre bunu da görmeniz gerekiyor? sizin yaptığınız gidişat iyi değil para ödemiyor hesapları siliyor demişsiniz altını okumadan bu bildiğin suyu bulandırmaktır hocam art niyet ararım ben bunda. Çünkü böyle bir laf edebilmeniz için Yükse meblalarda ödemiyor hesapları siliyor diye altına da gelip milletin aynen benim hesabımda silinmedi der bakarsınız konu doğru gelip atar bilgilendirirsiniz ama hayal ürünü olduğunu yalan olduğunu bildiğiniz bilgileri neden doğruymuş gibi buraya gelip gidişat iyi değil yüksek meblaları ödemiyormuş diyorsunuz? yalan olduğunu bildiğiniz bir şeyi neden yazıyorsunuz riski söylersiniz hyiplerde risk var diye de bu suyu bulandırmaktan fazlası değil kaynak olarak koyduğunuz yerde benim okuduklarımı sizde okuyabilirsiniz gidişat iyi değil gibi sitede denk geldim yüksek meblaları ödemeden hesap siliyormuş demek bunun %100 doğru olduğunu sağlayacak bir kanıtınız olmalı yoksa boş yorum gereksiz endişe yaratmak suyu bulandırmaktır.
Way arkadaş nerden yazdım ben o yazıyı