Aura Network | Tanıtım ve Başvuru Konusu

Kendisi Guvenilir Olabilir ama forumun %90 nin MN guveni kalmadi

Hocam yanlış anlamayın ama spam bir risktir, bunun risklerini göze alarak yapmak gerekir. Eğer ki kanalınız özgün kanal ise benim güvenilir olmam size yeterli gelecektir çünkü Music Nations Network ödemenizi yapmazsa ben kendi cebimden özgün kanalınızın kazancını size ödeyeceğimi bu konunun ilk mesajında yer alan görselde açık açık belirttim.

Arkadaşı iyi tanıyanlardan biriyim sonuna kadar güvenebileceğiniz birisidir kendisi,eğer ki özgün olupta ödeme yapılmazsa kendi cebinden ödiyeceğine eminim.Hayırlı olsun diler bol kazançlar dilerim hocam. :)

Hocam çıraklık döneminizi tamamlamışsınız da bula bula musicnationsu mu buldunuz bayiliğini yapacak.Binbür türlü network varken ortalıkta çok yanlış bir seçim bence. Hele yüzlerce kişinin parasına el koyan bir şirket bu.Yanlış seçim.

Hocam çıraklık döneminizi tamamlamışsınız da bula bula musicnationsu mu buldunuz bayiliğini yapacak.Binbür türlü network varken ortalıkta çok yanlış bir seçim bence. Hele yüzlerce kişinin parasına el koyan bir şirket bu.Yanlış seçim.

Music Nations Network ile ilgili eleştiriler hakkında gerekli açıklamalarımızı yaptık hocam. Dediğiniz gibi spam kanallarda ödeme sorunu çıkarabiliyor ancak kendileriyle iletişime geçtiğinizde youtube tarafından bloke koyulduğu için ödeme yapamıyoruz diyorlar. Doğru mu söylüyorlar yoksa yalan mı söylüyorlar ben bunu ispatlayamam. Hani aklı başında bir insana bir kere anlatmak yeterli olmalıdır, hiç bir yerli bayi network size spam kanalınızın kazancının %100 ödeneceğinin garantisini veremez. Çünkü size ait olmayan içeriklerden kazanç elde etmek zaten yasadışı bir şey, bunu kendimize itiraf etmek bu kadar zor olmamalı bende spam ile aylardır kazanç elde ediyorum ama bu riski alırken bir gün ödeme yapılmama ihtimali olduğunu hiç aklımdan da çıkartmıyorum. Bu sözleri bir yerli network sahibi olarak değil, deneyimli bir youtuber olarak söylüyorum. Music Nations Network iyidir veya kötüdür bunu tercih etmek bize kalmış bir şeydir, siz insanların tercihlerine saygı duymazsanız eğer insanlar da sizin tercihlerinize saygı duymazlar.

Music Nations Network ile ilgili eleştiriler hakkında gerekli açıklamalarımızı yaptık hocam. Dediğiniz gibi spam kanallarda ödeme sorunu çıkarabiliyor ancak kendileriyle iletişime geçtiğinizde youtube tarafından bloke koyulduğu için ödeme yapamıyoruz diyorlar. Doğru mu söylüyorlar yoksa yalan mı söylüyorlar ben bunu ispatlayamam. Hani aklı başında bir insana bir kere anlatmak yeterli olmalıdır, hiç bir yerli bayi network size spam kanalınızın kazancının %100 ödeneceğinin garantisini veremez. Çünkü size ait olmayan içeriklerden kazanç elde etmek zaten yasadışı bir şey, bunu kendimize itiraf etmek bu kadar zor olmamalı bende spam ile aylardır kazanç elde ediyorum ama bu riski alırken bir gün ödeme yapılmama ihtimali olduğunu hiç aklımdan da çıkartmıyorum. Bu sözleri bir yerli network sahibi olarak değil, deneyimli bir youtuber olarak söylüyorum. Music Nations Network iyidir veya kötüdür bunu tercih etmek bize kalmış bir şeydir, siz insanların tercihlerine saygı duymazsanız eğer insanlar da sizin tercihlerinize saygı duymazlar.

Veremezse açmasınlar hocam, kimseyi de çağırmasınlar. Ben didinip edip izlenim aldıracağım 3k 5k param olacak kanal da ödemeyecekler ha? Bir de arada türk yetkili olacak yine ÖDENMEYECEK. Bu daha çok koyuyo hocam, malesef bu tür bayiler hiçbir işe yaramıyor. Ödense de ödüyorlar zaten ödemesler de aradaki bayi pek bişey yapamıyor music nationda. Hani yaptılar da biz mi göremedik yada yapmadılar dedik. Siz den önce de oynadı bu film bu forum da sonuç hüsran. Aynı şeylerin yaşanmasına gerek var mı bile bile? Neyse hocam hayırlı olsun sana umarım ödenir paralar.

hocam mn zaten aynı sizin aracılığınızla girsek en fazla kanallarımızı siz panelden görürsünüz bize yararı 0 üstüne siz güvenilir olabilirsiniz ama bu işi yapıpda kanalları kopyalanlarla dolu %30 kesinti aynı bloke atarsa siz ödemessiniz ben mn kanal bağlamamda bağlarsamda kendi sitesi direk bağlarım mn hub hiçbir + özellik vermemiş hiçbir albenisi yok bunlar görüş ben sizi kötülemiyorum mn güvenilmez gidip life quiz alıp her kanal alacam deseniz yıkarlardı orayı

hocam mn zaten aynı sizin aracılığınızla girsek en fazla kanallarımızı siz panelden görürsünüz bize yararı 0 üstüne siz güvenilir olabilirsiniz ama bu işi yapıpda kanalları kopyalanlarla dolu %30 kesinti aynı bloke atarsa siz ödemessiniz ben mn kanal bağlamamda bağlarsamda kendi sitesi direk bağlarım mn hub hiçbir + özellik vermemiş hiçbir albenisi yok bunlar görüş ben sizi kötülemiyorum mn güvenilmez gidip life quiz alıp her kanal alacam deseniz yıkarlardı orayı

Hocam kampanya promosyon haberleri için alt forum oluşturulmasını bekliyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] admin gelince ilgilenecektir bu konuyla ilgili olarak :)
Kuru kuru partnerlik hizmeti vermeyi elbette düşünmüyorum :rolleyes:

Son düzenleme:
Hocam kampanya promosyon haberleri için alt forum oluşturulmasını bekliyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] admin gelince ilgilenecektir bu konuyla ilgili olarak :)
Kuru kuru partnerlik hizmeti vermeyi elbette düşünmüyorum :rolleyes:

Gün içinde pasif olanları temizleyip sizinkini ekleyeceğim.

Cyberless yani serhat abi çok sevdiğim abimdir. İşini hakkıyla yapacağından eminim. Hayırlı olsun abi ALLAH Utandırmasın

Cyberless yani serhat abi çok sevdiğim abimdir. İşini hakkıyla yapacağından eminim. Hayırlı olsun abi ALLAH Utandırmasın

Teşekkürler sedatım ayrıca [MENTION=9224]mNote[/MENTION]'a da alt forum oluşturup yardımcı olduğu için teşekkür ederim önümüzdeki günlerde çeşitli promosyonlar ve kampanyalar için konularımızı açmaya devam edeceğiz bizi izlemeye devam edin :)

kardeşim 50 kere destek talebinde bulundum maşallah hiç ilgilendiğiniz yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri