Aveadan Uzak Durun !! Dolandırıcılık İçerir !!

Dooo

Yasaklanmış
Öncelikle selamlar arkadaşlar

Aveaya karşı sizi uyarmak için konu açtım.Başımdan geçen olayı anlatayım.

Ben Kyk yurdunda kaldığım ve youtube bağlanamadıgım için avea jet aldım aldığım güne lanet olsun.

Ben alırken dedimki mahalle verdim bulunduğum yerde çekermi diye sordum adamlar oo çekmezmi felen başladılar bizde uygun bulduk aldık.

Gelgelelim jetleri aldık yurda geldik bi baktık 0 çekiyor.
Müşteri hizmetlerini aradık haklısınız beyfendi iptal edicez ve hiçbir ceza uygulamayacağız faturanız 30 lira en fazla vergilerle 40 lira civarı gelir dediler hiç kullanmadıgımız halde bizde eyvallah dedik
(12 ay taahhüt cezası)

neyse fatura geldi baktım benim 95 lira
yanımda arkadaşımla aldım onun 30 lira

Benden ceza kesmişler diye aradım adamlar tutturdu sizden vergi kesilmiş yav anlarım vergi kesilir ama 2 arkadaş aldık birinde vergi yok birinde neden vergi var ?

İptal ederken konuştugumuzla alakası yok yan çizdiler arayınca ödemek zorundasınız...

Resmen dolandırdılar 100 lira çok büyük bir miktar değil ama dolandırmaları zoruma gitti

Ben biryere başvurabilirmiyim şikayetçi olabilirmiyim ?
Çekmeyen yere jet satıyorlar birde konuşmalarda iptal ettirirken yalan konuşuyorlar ?

Bu olaydan sonra avea hatlı arkadaşlarla konuştum hepsi küfür ediyor niye aldınız felen siz siz olun bu haysiyetsizlerin yakınından bile geçmeyin.

Reklama gelince avea avea ötüyorlar reklamda ünlülere verecekleri paraları verselerya baz istasyonlarına verseler küfür yemezler...

Neyse uzattım iyi geceler :)

Ben Kyk yurdunda kaldığım ve youtube bağlanamadıgım için avea jet aldım aldığım güne lanet olsun.

Ben alırken dedimki mahalle verdim bulunduğum yerde çekermi diye sordum adamlar oo çekmezmi felen başladılar bizde uygun bulduk aldık.

Müşteri hizmetlerini aradık haklısınız beyfendi iptal edicez ve hiçbir ceza uygulamayacağız faturanız 30 lira en fazla vergilerle 40 lira civarı gelir dediler hiç kullanmadıgımız halde bizde eyvallah dedik
(12 ay taahhüt cezası)

Benden ceza kesmişler diye aradım adamlar tutturdu sizden vergi kesilmiş yav anlarım vergi kesilir ama 2 arkadaş aldık birinde vergi yok birinde neden vergi var ?

İptal ederken konuştugumuzla alakası yok yan çizdiler arayınca ödemek zorundasınız...

Resmen dolandırdılar 100 lira çok büyük bir miktar değil ama dolandırmaları zoruma gitti

Çekmeyen yere jet satıyorlar birde konuşmalarda iptal ettirirken yalan konuşuyorlar ?

Bu olaydan sonra avea hatlı arkadaşlarla konuştum hepsi küfür ediyor niye aldınız felen siz siz olun bu haysiyetsizlerin yakınından bile geçmeyin.

Reklama gelince avea avea ötüyorlar reklamda ünlülere verecekleri paraları verselerya baz istasyonlarına verseler küfür yemezler...

Türkiyede bir şey yapamazsın hocam işi garantiye almak için bir şeyler imzalatırlar birde fazla uğraşmayın hocam sizi bile suçlu çıkarabilir bu şirketler :D

vodafone turkcell farklı mı sanki.Hele vodafone tam at hırsızı

Türk milleti bunlara niye göz yumuyorki neyse haram olsun yarın gidip mecbur ödeyecem hiç daha googleye girmediğim faturanın olmayan cezasının vergisini :)

Allah belalarını versin bunların bankaların ve halkı soymasına izin veren devlet yöneticilerininde Allah binbir türlü belasını versin

Niye ödüyosun hocam gidip hakkını ara tüketici heyetine başvur önce durumu anlat çekmeyen yere jet sattılar vs zaten haklı bulunursun ha baktın zorluyolar o aradığında bu konuşmalar kayıt altına alınıyordur uyarısı var ya o uyarıyı hatırlatıp temsilciyle aranda geçen konuşmayı kullan

Niye ödüyosun hocam gidip hakkını ara tüketici heyetine başvur önce durumu anlat çekmeyen yere jet sattılar vs zaten haklı bulunursun ha baktın zorluyolar o aradığında bu konuşmalar kayıt altına alınıyordur uyarısı var ya o uyarıyı hatırlatıp temsilciyle aranda geçen konuşmayı kullan

Hocam dahada borçlu çıkarmasın bunlar hep terse gelmeyelim 5i son ödemek zorundasınız diyorlar.

Sen bilirsin hocam ödeyeceksende mutlaka ödedikten sonra git şikayet et bu durumu

Arkadaşa katııyorum ödedikten sonrada şikayet et

tüm forumlarda, varsa facebook sayfalarında, twitter hesaplarında karalama kampanyası başlat her yerede duyur şikayetvar sitesinede mutlaka konu aç ....

Bilmeyenleri uyaralım Avea dolandırıcıdır kesin bilgi yayalım :)

itiraz edeceksen de ilk önce faturayı ödeyip daha sonra itiraz başvurusu yapman gerekiyor gibi bir saçmalık da söz konusu...

bir şey çıkacağını sanmam.zamanında bana da jetten, sözleşmede yazmayan bir kuraldan faturaya geçirmişlerdi.

(12 ay taahhüt cezası)

sikayetvar.com a konu aç kesinllikle seninle irtibata geçerler belki ödemeyi iptal ettirebilirsin yada iade alabilirsin

Aveayla ilgili hiç güzel anılarım yok.
Geçen sene müdürlerine kadar arayıp ağzıma geleni okumuştum, bir saat sonra hattımı kapatmışlardı:D

tüketici hakem heyetine başvur paranı faizi ile geri alırsın ayrıca yapılan görüşmeler kalite standartları gereği kaydediliyor tüketici hakem heyeti mahkeme sürecinde bu ses kayıtlarınıda delil olarak sunuyorlar

avea 3 büyük operatörün en iyisi. Gmail den avea numaralara sms gönderme özelliği var. her gmail için ilk 50 tane sms ücretsiz . sonrası kredi yüklüyorsun para olarak ücretli

avea 3 büyük operatörün en iyisi. Gmail den avea numaralara sms gönderme özelliği var. her gmail için ilk 50 tane sms ücretsiz . sonrası kredi yüklüyorsun para olarak ücretli

Güldürme :)

valla ben turkcellden öyle bir kazık yedim ki 2010 yılında Nokia e71 aldım 300 liralık telefon geldi bana 2000 tlye,ayrıyeten tüm borcunu ödediğim telefonun gecikme faizi için dava açılmış yeni haberim oldu onu da ödedim 650 lira daha siz siz olun taahhüt yalanına kanmayın paranız varsa kullanın yoksa yanına bile yaklaşmayın,en ufak açıkta adama alayı kitler affetmez,hakkınızı arayın benim arkadaşın tanıdığı aveadan 1 lirasını dava açarak aldı hem de hesap numarasına yatırttı işin ucunu bırakmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri