Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Malum ünlem belimizi büktü. Dizi kanalım var. Awe ye başvurdum. Davet geldi. Sizce ünlem sorunu geçici mi yoksa awe ye geçmemi tavsiye mi edersiniz?
diğer arkadaşlar neden alamıyor acaba arkadaşlar sıkıntı neyden kaynaklı olabilir ??
diğer arkadaşlar neden alamıyor acaba arkadaşlar sıkıntı neyden kaynaklı olabilir ??
Awe ile yaklaşık 2k param ödenmedi hemde iki ayrı kanalda.
Kesinlikle aweye geçme diyorum , rezillikten başka birşey değil.
Hatta şöyle örnek vereyim;
Para kazanmamayı tercih ederim awenin stresi yerine.
2 kanalımıda ayırdım şükür aweden, para onlara kalsın.
hocam aslında 50-100 kanal çalıssak her ay10 kanala ödeme yapmazlarmı ayıp olmasın die
![]()
Zaten awe ile spamcılar çalışıyor, dediğin gibi olur hocam
Ben az kanalla çalıştığım için, benim gibi az kanal çalışanlar sakın bulaşmasın aweye hayatının hatasını yapmış olur.
Ha ben kumarı severim, para kazanim ve parayı alma ihtimalimde %50 olsun gibi bir fantazisi olan var ise, awe ilk tercih sebebidir.
şu aweye nerden nasıl basvuru yapıyorduk ya![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.