Awe mi Adsense mi?

enesx86

Kayıtlı Üye
Malum ünlem belimizi büktü. Dizi kanalım var. Awe ye başvurdum. Davet geldi. Sizce ünlem sorunu geçici mi yoksa awe ye geçmemi tavsiye mi edersiniz?

hocam parayı alamayanlar var forumda haberin olsun ama ünlem yüzünden bende deniyeceğim aweyi ya batar ya çıkar artık

Aweden düzenli olarak ödeme alan birisi olarak söyleyebilirimki hem awe hem adsense :)

awe den başka hangi partner dizi kanalını alır ki? creativ almadı?

Malum ünlem belimizi büktü. Dizi kanalım var. Awe ye başvurdum. Davet geldi. Sizce ünlem sorunu geçici mi yoksa awe ye geçmemi tavsiye mi edersiniz?

hocam bir laf vardır her zaman garanti olacak koştuğun at, oynadığın oyun. sende adsensede kal derim. telif yememen içinde dizilerini günlük yükleyip günlük olarak silersen hem abonen olur hemde kazanırsın ve sıkıntı olmaz. PArtnerleri bilmiyorum ama hiç birini tavsiye etmem google adsense varken

Awe kadar çok kazandıran partnerlik networku yok bence ama para alamama gibi sorunlar var. Benim yabancı haber kanalımda BGBG 12$ dan aşağıya düştüğünü görmedim :) Ben kasım ayından beri düzenli olarak ödeme alıyorum hatta geçen gün yine ödemem geldi kanalda 1 telif olmasına rağmen :D

diğer arkadaşlar neden alamıyor acaba arkadaşlar sıkıntı neyden kaynaklı olabilir ??

diğer arkadaşlar neden alamıyor acaba arkadaşlar sıkıntı neyden kaynaklı olabilir ??

3 ay ödediler ondan sonra para gelmiyo telif yok bi şey yok 4 tane kanala gelmedi para aralık ocak ödemesi. 3 ay öncesiyle ne değişti hiç bi şey. Ne çalışıyon 10-15 videoluk spam kanallar.

Awe ile yaklaşık 2k param ödenmedi hemde iki ayrı kanalda.
Kesinlikle aweye geçme diyorum , rezillikten başka birşey değil.

Hatta şöyle örnek vereyim;
Para kazanmamayı tercih ederim awenin stresi yerine.
2 kanalımıda ayırdım şükür aweden, para onlara kalsın.

Awe ile yaklaşık 2k param ödenmedi hemde iki ayrı kanalda.
Kesinlikle aweye geçme diyorum , rezillikten başka birşey değil.

Hatta şöyle örnek vereyim;
Para kazanmamayı tercih ederim awenin stresi yerine.
2 kanalımıda ayırdım şükür aweden, para onlara kalsın.

hocam aslında 50-100 kanal çalıssak her ay :D 10 kanala ödeme yapmazlarmı ayıp olmasın die:D

hocam aslında 50-100 kanal çalıssak her ay :D 10 kanala ödeme yapmazlarmı ayıp olmasın die:D

Zaten awe ile spamcılar çalışıyor, dediğin gibi olur hocam :D
Ben az kanalla çalıştığım için, benim gibi az kanal çalışanlar sakın bulaşmasın aweye hayatının hatasını yapmış olur.

Ha ben kumarı severim, para kazanim ve parayı alma ihtimalimde %50 olsun gibi bir fantazisi olan var ise, awe ilk tercih sebebidir.

Zaten awe ile spamcılar çalışıyor, dediğin gibi olur hocam :D
Ben az kanalla çalıştığım için, benim gibi az kanal çalışanlar sakın bulaşmasın aweye hayatının hatasını yapmış olur.

Ha ben kumarı severim, para kazanim ve parayı alma ihtimalimde %50 olsun gibi bir fantazisi olan var ise, awe ilk tercih sebebidir.

şu aweye nerden nasıl basvuru yapıyorduk ya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri