awe ödeme yapti

Bu hesap, Hizmet Şartlarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için feshedildi.
aynen böyle yazıyor + giriş yapıp url girdiğim zamanda
Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı. uyarısı var

haa hocam sende hem telif hem topluluk var o halde öyle kapanmış kanal.

Awe ye sen login olamıyor musun şimdi ? Yoksa giriyorsun forum bomboş mu profilin falan ?

haa hocam sende hem telif hem topluluk var o halde öyle kapanmış kanal.

Awe ye sen login olamıyor musun şimdi ? Yoksa giriyorsun forum bomboş mu profilin falan ?

hocam kanalın kapandığı sırada pc başındaydım birben bire kapandı ne olduğunu anlayamadım ama kanalımda bahsettiğim 1 ihtar dışında
telif yoktu ve bununla ilgili bir mailde gelmedi
1 milyon görüntüleme + 3 aylık 5k dolar kazançlı bir kanaldı
5 kuruş göndermediler
şuan aweye e-mail adresimi şifremi yazıp login olurken Hesap seçin bölümünde kapanan kanalın adı bile yok kısaca login olamıyorum

Arkadaşlar bana bir ödeme gelmiş ama tam anlamadım awe midir bu?
Bir de para iadesi bildirme- Ödemeyi iade etmek için en fazla 60 gününüz vardır gibi bir ibare var. Herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu?

Arkadaşlar bana bir ödeme gelmiş ama tam anlamadım awe midir bu?
Bir de para iadesi bildirme- Ödemeyi iade etmek için en fazla 60 gününüz vardır gibi bir ibare var. Herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu?

Life network'ten ödeme almışsınız.

is yerindeyim gece örnek ticketlerden veririm size arkadaslar ama lütfen birakmayin pesini paranizin

Kardeşim aralıktan beri alamıyoruz durmadan tiket açıyorum cevap da veriyorlar ancak sonuç yok. Neler yazdığını bekliyoruz. Bakalım belki bir ışık verir bize. Kanalda 1 ihtar var. Youtube ödemeyi bloklamış diyorlar. Ben de ihtardan önceki ayların ödemesini istiyorum dedim de cevap bekliyorum.

hocam bana kuruş ödememişler. benim olayı hatırlıyorsun belki. awe paramın üstüne yattığını açıkladı başlığını açmıştım. bu adamların üstüne nasıl gitmeliyim paramı nasıl almalıyım bu adamlardan bi yardımcı ol. adamlara kanal linkini atıyorum bu kanalda para vardı çıkarmışsınız siteden, paraya dair bilgi vermiyorsunuz diyorum. adam hesabınız kapalı paranızı göremiyoruz falan diyor bi derdin varsa youtube la konuş diyor. etc network nickli arkadaşla konuştum o da diyor her partnerin kendi sistemi vardır kazançlar oradan da takip edilir kanalına girip kazançlarını görme gibi bi şart yok diyor. bu adamlar açıkça insan dolandırıyor, kandırıyor. bi yardımcı ol ben de kurtulayım şu illet insanlardan be hocam. ne yazayım ne yazmalıyım nasıl bi mail atmalıyım nasıl tehditler savurmalıyım ki paramı ödesinler? bana ing örnek bi yazı yazarsan sevinirim be hocam

gece yazicam hatta herkez icin toplu olarak konusacam benimde daha 1.5 kadar birsey var icerde

Dostum peki vaktin de mi aldin spamdan mi askiya alinmisti ?

bu ay yatıcakdı galiba hatırlamıyorum bende spamdan askıya alınmadı kanallar saglamdı 1 aydır gırmıyordum videoyapdan dolayı kapandı hesaplarım 5 6 tane gitti durduk yere

150 dolar gelmiş tek telifli diye belirtmişler de hangi kanal acep unuttum beklemiyordum :D

Para kazanması kapanan kanalımın XXX Dolar, xxxx TL Mart ayı ödemesini yapmış awe.. arkadaşlar bence awe para ödemez vs.vs lafları fasa fiso. düzgün çalışıyorsan, bilgilerinde hata yoksa geçde olsa ödüyor adamlar

aktifti mart'ayının parasını göndermişler

600 dolar kazançtan 190 dolar göndermişler ne bu şimdi. Ama göndermişler buna da şükür.

Mart ayı 2 telifli kanalımın ödemesini aldım,şubat ayı 1 telifli olan gelmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri