awe ödeme yapti

Benim de hiçbir kanala ödeme gelmemiş. Bu bahsedilen maili buraya yazarsan biz de gönderelim en iyisi.

nereye göndereceğiz ne yazacagız bilgilendirme yaparsan bizimde paramız kalmasın hocam awe de

Arkadaşlar hayırlısı olsun ödeme almıssınız.Nasıl ödeme aldığınızı yazarsanız bizde deneyelim.Kanallarımda ne üçüncü taraf eşleşmesi gelmiş ne telif ödeme bekliyorum.Ne zaman gelicek bu bıktık artık.

Ödeme nasıl aldınız ne yaptınız yazarmsınız

bu zamana kadar telifli telifsiz kapanan ne kadar kanalım varsa hepsinin parasını ödedi sağolsun. yine ödemiş. seviyorum bu aweyi :)

bu zamana kadar telifli telifsiz kapanan ne kadar kanalım varsa hepsinin parasını ödedi sağolsun. yine ödemiş. seviyorum bu aweyi :)

biz niye alamıyoruz telifli kanaldan para alan var bizde uyarı gelmiyor para alamıyoruz hocam nasıl aldınız extra birşey yaptınız mı

Arkadaşlar hayırlısı olsun ödeme almıssınız.Nasıl ödeme aldığınızı yazarsanız bizde deneyelim.Kanallarımda ne üçüncü taraf eşleşmesi gelmiş ne telif ödeme bekliyorum.Ne zaman gelicek bu bıktık artık.

Ödeme nasıl aldınız ne yaptınız yazarmsınız

Kendi adima cevap vereyim... Hic bir sey yapmadim, sadece panele dogru paypal girdim ve gecen ay sonuna dogruda kanallar icin odeme formlari gondermistim. Onun haricinde ticket falan acmadim.

alacağım 3xxx ödeme varken sadece 165 dolar bir kanalın ödemesini atmışlar

biz niye alamıyoruz telifli kanaldan para alan var bizde uyarı gelmiyor para alamıyoruz hocam nasıl aldınız extra birşey yaptınız mı

burda herkes extra bir şey yaptığı için alamıyor parayı ben extra hiç bir şey yapmıyorum.

yaptığım tek şey her başvuruyu maildeki isimle yapıyorum. ilk girişte paypalıda giriyorum. o kadar sen sağ ben selamet.

(kanallarımın tamamı profil isimleri ile başvurulmuş şekilde)

Anladığım kadarıyla ödemeler geçmiş dönem ve Mart ayı Nisan ödemesi daha yok...

arkadaslar ev arkadasımda ödeme aldı.. yandex mailli kanalı vardı yandexler patlayınca onun kanalda patladı. onu ödemişler

Paypal kontrol ediyorum ödeme gelmedi gelmedi gelmedi ve en nihayetinde yine gelmeyecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri