awe ödeme yapti

Martta 190 $ kazanmışsındır hocam o yüzden bende nisan kazancını bekliyorum 400 $ civarı ne zaman yapıyorlar bilgisi olan varmı acaba?

Kanal açık hocam hala, ne kadar kazandığımı görebiliyordum. 2 Gün önce partnerlikden çıktım. Belki Nisan ayında daha fazla gönderirler.

kanalımda mart ayına ait hiç telif yoktu
5k dolarımın üzerine yattı
HARAM OLSUN AWE !

Çizgi film kanalım bağlıydı. İçerde 10K küsür param kaldı. Bir defa ödeme aldım 625 dolar. Kanalı partnerlikten attıklar nisan ayı içinde. Sonra adsenseye bağladım 1 haftada sağlam para kazandım. Ama en sonunda teliften ve flagdan kanal kapandı mayısın ilk haftası. Adsense ödemeyi yaptı kapanan ÇİZGİ FİLM kanalına ama aweye yolladığım ticketin cevabı bu;
Hello there,

This is all the information we can provide you because you account has been terminated by YouTube.

Your payments have been put on hold at the request of YouTube for copyright infringement as a result of uploading unoriginal content. For any further information regarding your payment I would recommend that you contact YouTube directly.

If you want more information about copyright issues and how to avoid these issues in the future you can visit: https://support.google.com/youtube/answer/2797466?hl=en

Best,
- Dana

Kısaca, orjinal olmayan içerik yüzünden bekletiliyor diyor.

Çizgi film kanalım bağlıydı. İçerde 10K küsür param kaldı. Bir defa ödeme aldım 625 dolar. Kanalı partnerlikten attıklar nisan ayı içinde. Sonra adsenseye bağladım 1 haftada sağlam para kazandım. Ama en sonunda teliften ve flagdan kanal kapandı mayısın ilk haftası. Adsense ödemeyi yaptı kapanan ÇİZGİ FİLM kanalına ama aweye yolladığım ticketin cevabı bu;
Hello there,

Kısaca, orjinal olmayan içerik yüzünden bekletiliyor diyor.
Peki partnerden adsense bağladığında ünlem problemi yaşadın mı? Yaşadıysan nasıl bir çözüm bulduğunu söyleyebilir misin?

Peki partnerden adsense bağladığında ünlem problemi yaşadın mı? Yaşadıysan nasıl bir çözüm bulduğunu söyleyebilir misin?

500 küsür videodan %30 fire verdim. Ünleme düşenlerin para kazanmasını anında kapattım. Daha sonra eşleşen baş gösterdi. Ve en sonunda silmeyi ihmal ettiğim bir videodan telif vs derken günlük partnerde 350 dolar, adsensede 250-300 TL kazandığım kanal kapandı. 20K abonesi ile :(

Arkadaşlar awe banada ödeme göndermiş.800 dolar lık ödemenin 361 dolarını göndermişler.Ek olarakda aşagıya mart ayı ödemesi diye not eklemişler.Benim asıl sorum şu şimdi benim paypalım onaylı değildi.Awenin paypala para gönderdiğiyle alakalı paypal maili gelmiş ama bu para paypalda gözükmüyor.Fikri olan varmı bu konuda.

EDİTT: Para şimdi gözüktü.Tek telifli kanalın mart ayı ödemesi alındı.Awenin maillerinde haziran sonunda ödeyecekleri yazıyordu.Ama bu ay gönderdikleri iyi oldu sevindim şimdi :D

Son düzenleme:
500 küsür videodan %30 fire verdim. Ünleme düşenlerin para kazanmasını anında kapattım. Daha sonra eşleşen baş gösterdi. Ve en sonunda silmeyi ihmal ettiğim bir videodan telif vs derken günlük partnerde 350 dolar, adsensede 250-300 TL kazandığım kanal kapandı. 20K abonesi ile :(

Geçmiş olsun ya, sende çok video varmış. Ben de aralık ayında girdim ve faha bir kuruş alamadım. Oyalıyorlar habire!

Arkadaşlar benim şubattan beri ödemem yapılmıyordu sadece Mart ayının kazancını göndermişler şubatı göndermemişler Mart ayı kazancını normalden fazla göndermişler 50-60 $ gibi var mı böyle durumla karşılaşan ?

Arkadaşlar benim şubattan beri ödemem yapılmıyordu sadece Mart ayının kazancını göndermişler şubatı göndermemişler Mart ayı kazancını normalden fazla göndermişler 50-60 $ gibi var mı böyle durumla karşılaşan ?

Aynen banada mart ayını göndermişler.Mail attım bakalım cevap bekliyorum.

awe başvuruyu kaç günde onaylıyor arkadaşlar ?

adam kanal sokmaya çalışıyor tey allahım:D 2 Günde gir haco

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri