Awesomeness ( Bizlerde Hata Yapıyor Olabiliriz )

Evet hocam ödemeler birleşmiş bir şekilde yapılır. Özel url aldıysan. Almış olduğun mail adresine welcome awe diye bir mail gelir. O mailin içerisinde kanal linkin bulunur. Onu form doldurarak başvurursun

kardeşim düzelteyim aralık gibi baglamısım kanalı.maili sildim muhtemelen.bu durumda odeme formu mu yollamam gerekiyor.

kardeşim düzelteyim aralık gibi baglamısım kanalı.maili sildim muhtemelen.bu durumda odeme formu mu yollamam gerekiyor.

Kötü olmuş ben bu tarz şeyleri saklarım. O sebeple form doldur derim. urlsini değiştirmeden mi başvurdun, değiştirdikten sonramı ? Önemli olan bu

---------- Mesaj saat 14:55:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:54:04 civarında gönderildi. ----------

peki 2 telifli kanallar için bir şey var mı ?Videoları sildim kanaldan ümidi kessem mi?

Bu aralar partner firmaları tek teliflileri atmayıp, ödemeye başladılar. O sebeplede iki telifli ödeme alanlarda olmuş, ancak bu sizin alacağınızın garantisi çıkarmıyor. Ödeme zamanında yinede bir form doldurmanız da fayda var diye düşünüyorum

Kötü olmuş ben bu tarz şeyleri saklarım. O sebeple form doldur derim. urlsini değiştirmeden mi başvurdun, değiştirdikten sonramı ? Önemli olan bu

---------- Mesaj saat 14:55:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:54:04 civarında gönderildi. ----------

Bu aralar partner firmaları tek teliflileri atmayıp, ödemeye başladılar. O sebeplede iki telifli ödeme alanlarda olmuş, ancak bu sizin alacağınızın garantisi çıkarmıyor. Ödeme zamanında yinede bir form doldurmanız da fayda var diye düşünüyorum

reis aksam konuyu açıcanmı :D ben hal senin konnu bekliyorum

bende bu ay katıldım awe'ye partnere pek sıcak bakmıyordum.Malum durumlardan dolayı mecbur kaldım.Şu an kazanç durumum çok iyi ama inşsllsh ödeme vakti geldiğinde paramı alırım.

url almadan basvurmustum kabul olunca url almıstım.ne gibi bi form doldurmalıyım bunun ıcın kardeşim.

bende bu ay katıldım awe'ye partnere pek sıcak bakmıyordum.Malum durumlardan dolayı mecbur kaldım.Şu an kazanç durumum çok iyi ama inşsllsh ödeme vakti geldiğinde paramı alırım.

Umarım doğru yapmışındır kayıtlama işlemlerini sorun yaşamazsın paranı alırsın

---------- Mesaj saat 15:12:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:10:01 civarında gönderildi. ----------

url almadan basvurmustum kabul olunca url almıstım.ne gibi bi form doldurmalıyım bunun ıcın kardeşim.

İlk mesajımdaki durumu oku, oraya yazmıştım görebilmen için

Arkadaşlar benim söyle bi sorum olucak. Ben tek bi account altında, 2 tane alt kanal açarak bu kanalları AwesomenessTv'ye soktum.

Yani aynı mail altında 2 alt kanal ile.

Dashboardlarım'da hiç bi sorun yok, hepsi günü gününe işliyor fakat ilk mesajda arkadaşın bahsettiği " Welcome " mailin de sadece bir kanalımın adresi göözüküyor.

Bu bi sıkıntı yaratır mı ödeme alırken?

Arkadaşlar benim söyle bi sorum olucak. Ben tek bi account altında, 2 tane alt kanal açarak bu kanalları AwesomenessTv'ye soktum.

Yani aynı mail altında 2 alt kanal ile.

Dashboardlarım'da hiç bi sorun yok, hepsi günü gününe işliyor fakat ilk mesajda arkadaşın bahsettiği " Welcome " mailin de sadece bir kanalımın adresi göözüküyor.

Bu bi sıkıntı yaratır mı ödeme alırken?

Problem değil. Tedirgin olacak bir durumda söz konusu değil. Her ihtimale karşı direkt olarak form doldur

Awesomeness TV burda kanalını gırdıgınde bılgıler gozukuyosa kanal url yanlıs vermemıssın demektır

Hocam nerdeki bilgileri kastediyorsunuz? ad soyan paypal maili falan mı?
Eğer onlar ise zaten aweye kaydolurken girmiyor muyuz bunları? kayıtta kanal urlsini de istemiyor diye biliyorum zaten hocam kusura bakmayın anlamadım yine ben.

---------- Mesaj saat 18:20:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:18:52 civarında gönderildi. ----------

Alırsın. yüksek ödeme alamazsın.

hocam yüksek ödemeden kasıt? bide teyitli ne oluyor?

3 4 kanala ödeme yapmışlar tamam gerisi duruyor .Bi kanalımın aralık kazancı duruyor ocak ayının kazancını yatırmışlar . Bari yatıracaksınız aralık+ocak yatırın . Şimdi bi ödeme yaptılar ya tamam artık kalanları ne zaman öderler Allah bilir . Ödeyecekleri de belli değil .

Hocam nerdeki bilgileri kastediyorsunuz? ad soyan paypal maili falan mı?
Eğer onlar ise zaten aweye kaydolurken girmiyor muyuz bunları? kayıtta kanal urlsini de istemiyor diye biliyorum zaten hocam kusura bakmayın anlamadım yine ben.

---------- Mesaj saat 18:20:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:18:52 civarında gönderildi. ----------

hocam yüksek ödemeden kasıt? bide teyitli ne oluyor?

Limit şu. Örneğin rakamlara bakarım bakmadım. Teyitsiz hesapta 1000 $ ödeme alabiliyosun diyelim. 1000 $ üstü gelmiyor. Çekemiyorsunda.

Teyitlide bu rakamın örenğin 15.000 $ olduğunu düşün olay bu

---------- Mesaj saat 16:25:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:25:21 civarında gönderildi. ----------

3 4 kanala ödeme yapmışlar tamam gerisi duruyor .Bi kanalımın aralık kazancı duruyor ocak ayının kazancını yatırmışlar . Bari yatıracaksınız aralık+ocak yatırın . Şimdi bi ödeme yaptılar ya tamam artık kalanları ne zaman öderler Allah bilir . Ödeyecekleri de belli değil .

Umarım alırsın ödemelerini.

Limit şu. Örneğin rakamlara bakarım bakmadım. Teyitsiz hesapta 1000 $ ödeme alabiliyosun diyelim. 1000 $ üstü gelmiyor. Çekemiyorsunda.

---------- Mesaj saat 16:25:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:25:21 civarında gönderildi. ----------

teyit nasıl yapılıyor hocam?

İnşallah kardeşim . Sağolasın .

teyit nasıl yapılıyor hocam?

normal bankamatik kartının üstünde maestro , mastercard falan yazıyorsa gir
paypala teyitli değilin üstüne tıkla ve boşlukları doldur

tabi bu teyit için bankamatik kartından para çekecekler 4 tl falan çekiyorlar sonra sen aynı adsense hesabı onaylar gibi onaylıyorsun..Bi kod geliyor onu yazıyorsun paypala..Aynı adsense gibi yani

---------- Mesaj saat 15:12:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:10:01 civarında gönderildi. ----------

İlk mesajımdaki durumu oku, oraya yazmıştım görebilmen için

Hocam aweden gelen mail duruyor.Ama ben aweye basvurueken kanal url olusturmustum.Aweden gelen mailde ise UC ile baslayan kanal kimligi gozukuyor.Bu sikinti olusturur mu?

Hocam aweden gelen mail duruyor.Ama ben aweye basvurueken kanal url olusturmustum.Aweden gelen mailde ise UC ile baslayan kanal kimligi gozukuyor.Bu sikinti olusturur mu?

Şimdi ödeme formu doldururken aweden gelen maildekini belirt.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri