Awesomeness Bu Maillerdeki Kanallar Ödeme Alamayacaklar

hiçbir telifim yok,hiçbir ihtar yok,kanal hiç uyarı almadı herşey tertemiz.Şubat ayı kazancım 604 dolar.Nisan ayının başında alımrımıym acaba ödeme.

Bu mail listesinde olupta para alan var mı acaba. Bizim listede adımız eposta adresimiz yoktu ödemediler hala.

listede mail adresim vardı, 4 ödeme aldım. galiba listedekilere ödeme yaptılar.

tertemiz kanallarıma 2 aydır ödeme alamadım. nerede yanlış yapıyorum bilemedim.

kanal urlsini sonradan değiştirdiyseniz, bu sorun olabilir. çünkü kanal urlsi değiştirecek yer yok ya da ben göremedim awesomenesess de.

---------- Mesaj saat 19:38:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:37:12 civarında gönderildi. ----------

bana ödeme yapmadılar işte bunlar bi acayip yahu

kanal url veya ismini sonradan değiştirdiniz mi. alamayan arkadaşlar bunu sorgularsa bu ortak nokta olabilir.

kanal urlsini sonradan değiştirdiyseniz, bu sorun olabilir. çünkü kanal urlsi değiştirecek yer yok ya da ben göremedim awesomenesess de.

---------- Mesaj saat 19:38:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:37:12 civarında gönderildi. ----------

kanal url veya ismini sonradan değiştirdiniz mi. alamayan arkadaşlar bunu sorgularsa bu ortak nokta olabilir.

ismi bile değişmedim.

Benimde listede adım var kanal urlm de değiştirmedim bağladığım gibi sadece videoları gizledim bide kanal ismini değiştirdim ama url aynı ödeme yok.:mad:

Benimde listede adım var kanal urlm de değiştirmedim bağladığım gibi sadece videoları gizledim bide kanal ismini değiştirdim ama url aynı ödeme yok.:mad:

kanal ismide sorun olabilir, araştırın bu konuyu bence kanal ismi, url değişimi veya başka bir değişiklik ödeme ile ilgili problem oluşturabilir.
ayrıca videoları gizlediğim bir ay bende ödeme alamadım.

evet kanal urlsini değiştirmiştim. formda da yeni olanı vermiştim. sebep o ise sorun yok ödeme yapsın da sonraki aya kalsın ama ben pek sorunun o olabilceğeini düşünmüyorum. serkan ustanın da söylediği gibi artık form doldurmaya gerek kalmadığını düşünüyorum. hatta hiç form doldurmayıp ödem alanlar var forumda

gerekli değşiklikleri yaptım umarım ödeme alırım da buradan da yazarım

Bu konu hakkında bi gelişme varmı ?

ya arkadaşlar bana aweden parayı aldırabılecek bır kısı cıksın cok para vercem helalınden bak :D

benim odeme almam gereken birkac kanal vardi ama gelmedi bu bahsedilen listeye nasil ulasabilirim beceremedim bi turlu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri