Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
listede mail adresim vardı, 4 ödeme aldım. galiba listedekilere ödeme yaptılar.
bana ödeme yapmadılar işte bunlar bi acayip yahu
tertemiz kanallarıma 2 aydır ödeme alamadım. nerede yanlış yapıyorum bilemedim.
bana ödeme yapmadılar işte bunlar bi acayip yahu
kanal urlsini sonradan değiştirdiyseniz, bu sorun olabilir. çünkü kanal urlsi değiştirecek yer yok ya da ben göremedim awesomenesess de.
---------- Mesaj saat 19:38:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:37:12 civarında gönderildi. ----------
kanal url veya ismini sonradan değiştirdiniz mi. alamayan arkadaşlar bunu sorgularsa bu ortak nokta olabilir.
kanal urlsini sonradan değiştirdiyseniz, bu sorun olabilir. çünkü kanal urlsi değiştirecek yer yok ya da ben göremedim awesomenesess de.
---------- Mesaj saat 19:38:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:37:12 civarında gönderildi. ----------
kanal url veya ismini sonradan değiştirdiniz mi. alamayan arkadaşlar bunu sorgularsa bu ortak nokta olabilir.
Benimde listede adım var kanal urlm de değiştirmedim bağladığım gibi sadece videoları gizledim bide kanal ismini değiştirdim ama url aynı ödeme yok.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.