Aynen dedigin gibi erdal,Atilirsin parani alirsin.Ben aldim,awe'dende aldim,Fullscreendende.Ustelik full film kanallariydi,telifden kapanmis yada sikayet edilmis vsvs.Ama awe'dekilerle son 10 gundur telefon ustuen telefon,mail ustuen mail konusa konusa adamlarin bize dedikleri ve artik uygalayacaklari seyler olarak bize lanse ettiklerini yazdim..Yoksa normalide zaten o odemek zorunda.Ama artik oyle olmayacak ner ne kadar odemesi yaplir adam atilir densede o devir bitti partnerde.
Sen film yukle,adamin sirtindan para kazan,seni tespit etsinler sonra aa sen film yukledin snei atiyoruz ama al parani oduyoruz desinlerO devir kapandi artik.Devam edersede ki insallah devam eder yandi ki yandi networkde youtube'da.
Abi valla ne deyim. Benim bir isim var. Bana sorsan ihtar dahi almis olan bir kanalin parasini odeme derim
Ama bir yandanda keske olsa cun ki bu isin parasinin tadini alanlar belki bir hisimla ozgun kendilerine ait icerikler cikarta bilir. Bak ben bu durum taraftariyim. Keske herkes kendine ait bir yetenek sergilese ve bu konulari tartisma durumu yapmasak.
Herseyin Hakkimizda hayirlisi demekten baska aklima birsey gelmiyor.