Awesomeness, LLC Ödeme Yaptı 17-01-2013

Aynen dedigin gibi erdal,Atilirsin parani alirsin.Ben aldim,awe'dende aldim,Fullscreendende.Ustelik full film kanallariydi,telifden kapanmis yada sikayet edilmis vsvs.Ama awe'dekilerle son 10 gundur telefon ustuen telefon,mail ustuen mail konusa konusa adamlarin bize dedikleri ve artik uygalayacaklari seyler olarak bize lanse ettiklerini yazdim..Yoksa normalide zaten o odemek zorunda.Ama artik oyle olmayacak ner ne kadar odemesi yaplir adam atilir densede o devir bitti partnerde.

Sen film yukle,adamin sirtindan para kazan,seni tespit etsinler sonra aa sen film yukledin snei atiyoruz ama al parani oduyoruz desinler :) O devir kapandi artik.Devam edersede ki insallah devam eder yandi ki yandi networkde youtube'da.

Abi valla ne deyim. Benim bir isim var. Bana sorsan ihtar dahi almis olan bir kanalin parasini odeme derim :) cun ki tuzum kuru. Ama ben bu forumda emek harcayan ogrencileri gorunce. Valla oturup Bu durumun suan denildigi gibi olmamasi icin dua ederim.

Ama bir yandanda keske olsa cun ki bu isin parasinin tadini alanlar belki bir hisimla ozgun kendilerine ait icerikler cikarta bilir. Bak ben bu durum taraftariyim. Keske herkes kendine ait bir yetenek sergilese ve bu konulari tartisma durumu yapmasak.

Herseyin Hakkimizda hayirlisi demekten baska aklima birsey gelmiyor.

Bu gece beklediğim 2 ödemeyide yapmışlar (November earnings). Hani özgün çalışmayan para alamıyordu. Yine kafa karıştı.

Peki bu teliften ödenmeme durumu kalktımı artık?Yani ödemeler yapılıcakmı özgün olmayan kanallara?

Peki bu teliften ödenmeme durumu kalktımı artık?Yani ödemeler yapılıcakmı özgün olmayan kanallara?

Gelen yada giden birsey yok arkadaslar.
Genel olarak zaten boyle bir kural yok. Ozgun olmayan kanallara odeme yapiyorduk ama artik yapmiyoruz diye bir kural yok. Networkler zaten o paralari size oderken videolar sizin diye oduyor. Bu onceden boyleydi. Simdide boyle.

Link paylasmistim ama link etiketleri cok agir reklam uyguladi :) bu yuzden geri kaldiyorum.

Bizim gibi çalışanların ödemesi yapılmaya devam edecekse awe den cıkmasamı ne. Ödenmeyecek dediler diye kanalları çıkarmaya uğraşıyorum kaç gündür.

hayırlı olsun cok sevındım odeme alan arkadaslara.. ve kaç gündür forumda estirilen korku senaryosu biraz azalı gibi geldi... Nihayetinde ocak aldık ama subatıda bekliyoruz suan

Bizim gibi çalışanların ödemesi yapılmaya devam edecekse awe den cıkmasamı ne. Ödenmeyecek dediler diye kanalları çıkarmaya uğraşıyorum kaç gündür.

Camdan kivilcim gorseniz yangin var diye kaciyorsunuz :) Bencede acele etme. ya olaya soyle yaklasin.

Gittiginiz yol tasli yol. icerigniz kendinize ait degil. Yanarsada kendiniz tecrube edin bunu. En dogru karar kendi aldiginiz karardir. Gordukleriniz sadece yardimci olur ama bir konu 2 tarzda tartisiliyorsa. Bir karar alirsin ve uygularsin.

Bu karar yanlis da olsa senin kararin oldugu icin dogrudur.

Hayırlı olsun hocam sonunda almışsın ödemeleri, benim telifsiz kanalıma hala ödeme yapılmadı, bekleriz artık :(

Hayırlı olsun hocam sonunda almışsın ödemeleri, benim telifsiz kanalıma hala ödeme yapılmadı, bekleriz artık :(

Teşekküler darışı başına. Aralık ödemesini de alırsam bu ay sonu awe için söylediğim ne varsa hepsini geri alacağım:D

kimse bana boşuna hikaye anlatmasın.120 dolara gelen kanalı çıktı girdi yaparak hiç ettiler.(youtube da sağolsun ocak ın ilk haftası reklam çıkartamadı diye 30.000 izlenim reklamsız geçti.yoksa barajı geçerdim)

Evet arkadaslar müjdemi isterim Awe telifli kanalıma ödeme yapmıs saat 05.08'de mail gelmiş :) Hadi gözümüz aydın ;) Bide resim koyayım :

KZLy1a.jpg

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

hocam benin bi film kanalım 2. teliften sonra aweden atıldı içinde 50 doları geçik para birikmişti ve bu parayı almak için hangi adrese ne tarz msj göndermem gerekir yardım edebilecek varmı

Sanırım tepkiler ses getirmeye başladı. :) Hayırlı olsun parasını alan herkese..
Bu adamlar ne garip adamlar arkadaş.. Sıkışınca ödemeleri yapmak zorunda kaldılar demek..

Bu arada 22000 dolar kazanan [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] kardeşimiz parasını aldımı acaba. Sesi pek çıkmıyor parayı alıp uzadımı ne yaptı acaba. :)

Forum üyeleri henüz uyanmadılar sanırım normalde şuan buranın yıkılması lazım :D

Aynı perfomansı awe'den bu ayın sonda da bekliyoruz.:D

Az önce işten maile bakayım dedim gözlerime inanamadım :D Mutluluktan uçuyorum.

Awesomeness, LLC size gönderdi: $1956,64 USD

Awesomeness, LLC size gönderdi: $410,45 USD

Awesomeness, LLC size gönderdi: $295,31 USD

Merhabalar,

Öncelikle hepinize hayırlı olsun. Paralarınızı doya doya yiyin :) Benim üzüldüğüm tek nokta, sabırlı olmamamız ve söylenen, denilen her lafa inanıp peşinden gitmemiz. Evet ne oldu sonuç olarak yatırmazlar, şikayet edelim, oraya gidelim buraya gidelim dediğimiz Awe herkesin parasını yatırmaya başladı.

Lütfen bu konularda hassas olalım, ince eleyip sık dokuyalım, birbirimizi üzmeyelim. Tekrardan hepinize hayırlı uğurlu olsun. Bu arada paypal kartlarınızı talep edin, 4-5 gün hesaba geçmesini beklemeyin. Direkt karta aktarın, hemen kullanın :)

Forum üyeleri yeni yeni uyanıyor :D Uyanın Uyanın Awe ödeme yapmış :D Şimdi farkettim de 400. mesajımda Awesomeness ödememi paylaşmışım ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri