Awesomeness, LLC Ödeme Yaptı 17-01-2013

fsever

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.fatihsever.org
Merhaba Arkadaşlar sanırım 2 ay önce kapanan kanalımın ödemisini gönderdiler.Kanal adı yazmadığı için yazamıyorum acayip şaşırmış durumdayım :D :D kanalımda 2 telif vardı sanırım topluluk yiyip kapanmışta olabilir yada bi telif daha yiyip hatırlamıyorum. Saat 5:10 ödemeyi yollamışlar. Umarım herkes alabilir parasını.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

KASIM AYININ ÖDEMESİ

merak edecekler için tekrardan

Kanaldaki para diziden kazanılmıştı.hatta dizi 2 tane telif atmıştı videoları saklayıp kurtarmıştım paçayı.Onun ödemesi yapılmış.Kanal Kapanmıştı fazla kural ihlali vs den.

x8l7jk.jpg

10 dakika once bende email aldim. Kasim ayindan 2 tane odeme gondermisler. O kanallarin birisi 3 teliften kapanmisti, digerinin de 2 tane telifi vardi gecen hafta partnerlikten attilar. Ben toplama baktigimda partnerlikten atilanin sadece kucuk bolumunu odemis oluyorlar. Asil buyuk bolumu Aralik ayinin odemesinde olacak, insallah onu da oderler....

Kardeşim şimdi benim ocakta eşiği geçmiş bir kanalım var.
''This account has been terminated due to repeated or severe violations of our Terms of Service.'' Yazıyor dışarıdan kanala girince.
Şimdi ben şubatın sounda ödeme isteği mi göndereceğim?

10 dakika once bende email aldim. Kasim ayindan 2 tane odeme gondermisler. O kanallarin birisi 3 teliften kapanmisti, digerinin de 2 tane telifi vardi gecen hafta partnerlikten attilar. Ben toplama baktigimda partnerlikten atilanin sadece kucuk bolumunu odemis oluyorlar. Asil buyuk bolumu Aralik ayinin odemesinde olacak, insallah onu da oderler....

benimde asıl kazanç aralıkta 4 hane güzel rakamlar bakalım onu ödeyeceklermi :D asıl beklediğim benimde o

Kardeşim şimdi benim ocakta eşiği geçmiş bir kanalım var.
''This account has been terminated due to repeated or severe violations of our Terms of Service.'' Yazıyor dışarıdan kanala girince.
Şimdi ben şubatın sounda ödeme isteği mi göndereceğim?

benim hesapta yazan bu. Ocağın bidahaki ay olur sanırım
This account has been terminated due to repeated or severe violations of our Community Guidelines and/or claims of copyright infringement.

Banada gelmiş ama telifli kanalların, topluluk ihtarı almış kanalları ödemezler bittik ;)

Evet baya bir kisiye odeme yapilmis skypden filan yazan cok bakalim bize ne zaman gelecek.Alanlar adinada cok sevindim insallah herkes alir parasini.

Evet baya bir kisiye odeme yapilmis skypden filan yazan cok bakalim bize ne zaman gelecek.Alanlar adinada cok sevindim insallah herkes alir parasini.

Kasim odemelerinin yapilmasi beni umutlandirdi, biraz bastirirsak Aralik ayininkini de aliriz. Sonucta ikisi de gecen yildan kalma ve ikisinde de kanalimiz awe'ye bagliydi...

Kasim odemelerinin yapilmasi beni umutlandirdi, biraz bastirirsak Aralik ayininkini de aliriz. Sonucta ikisi de gecen yildan kalma ve ikisinde de kanalimiz awe'ye bagliydi...
Telifsiz,yada telifi olupda kanalindaki videolarin youtube'da hak sahibi sikayet etmedigi surece odemeler yapilacak arkadaslar.Soyledikleri son seyler bunlardi zaten.Sadece incelemeler vs yapilacak bu surec uzayabilir bizimde sorunlarimiz var odemede filan demislerdi demekki odenmeye basladi.

Insallah herkes nasiplenir hadi hayirlisi.

Telifsiz,yada telifi olupda kanalindaki videolarin youtube'da hak sahibi sikayet etmedigi surece odemeler yapilacak arkadaslar.Soyledikleri son seyler bunlardi zaten.Sadece incelemeler vs yapilacak bu surec uzayabilir bizimde sorunlarimiz var odemede filan demislerdi demekki odenmeye basladi.

inşallah herkes son kuruşuna kadar alır ödemesini... Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı ola

Aman allahım şu saatte varya şok oldum şok... 1 Telifli ve feshedilen yani kapanan kanalımın ödemesini yollamışlar.. Zerre umudum yoktu oysa ki hatta unutmuştum bile diyebilirim, ilaç gibi geldi :D Darısı alamayanların başına inşallah

İnşallah ödemelerimizi alırız, bir umut doğdu şimdi :S
Bana gelen giden yok, kanalım telifliydi eskiden şimdi telifsiz tertemiz inşallah inceler ve öderler paramı.

Alan arkadaşa da hayırlı olsun :)

Yapilan duyurularin odemeyi etkilemeyecegini, bu sekilde bir guncellemenin henuz gundemde olmadigini sizlere kendi forumumda anlatmistim. Burda yapmadim cun ki biliyordum ki Konu ozunden cok ETC olum kalim savasi verme durumuna donecekti. Daha once soyledigim gibi.

Senin icerigin sana ait degil yok sana para demeyecekler. En dusunceli network firmasi bile bu odemeleri yaparak bunu yalanlamistir. Ustelik AWESOMENESS Yetkililerininj vermis oldugu bir bilgi diyerek sizlere sunulmustur. Buna ragmen ETC NETWORK olarak biz dedik ki boyle bir guncelleme soz konusu degildir.

Bu konuyu paylastigi icin konu sahibi arkadasi ayakta alkisliyor emeginden oturu tesekkur ediyorum.

Herkes ödemesini almadan, konuşmak için erken.

Serkan abi bana belki kizacaksin ama bu bilgide yanlis. Size bu bilgileri kim sunuyor bilmiyorum ama alakasiz seyler.

Hak sahibi sikayet etse bile networkden atilir. Ama odemesi yapilir.

Yapildi da benim agimda. Networkden atildi ama odemesini ocak ayinda aldi.

Bu konular bir network calisani olarak takip edip not alma yetkim yada gorevim dahilinde degil. Sadece o an hayirli olsundiyorsunuz yine kendi isinize yoneliyorsunuz. Ama sunu net bir sekilde soyleyebilirim ki Benim agimda networkden atilan bir kanalin odemesi yapildi.

Arkadaşlar, konuyu saptırmayalım.
Ödemeler tamamlansın, ondan sonra herkes tekrar konuşur, benim düşümcem bu yönde.
Gene geçen günlerdeki gibi 3-5 kişi ödeme alınca ortam değişmesin, durun bi herkes ödeme alsın.

Serkan abi bana belki kizacaksin ama bu bilgide yanlis. Size bu bilgileri kim sunuyor bilmiyorum ama alakasiz seyler.

Hak sahibi sikayet etse bile networkden atilir. Ama odemesi yapilir.

Yapildi da benim agimda. Networkden atildi ama odemesini ocak ayinda aldi.

Bu konular bir network calisani olarak takip edip not alma yetkim yada gorevim dahilinde degil. Sadece o an hayirli olsundiyorsunuz yine kendi isinize yoneliyorsunuz. Ama sunu net bir sekilde soyleyebilirim ki Benim agimda networkden atilan bir kanalin odemesi yapildi.
Aynen dedigin gibi erdal,Atilirsin parani alirsin.Ben aldim,awe'dende aldim,Fullscreendende.Ustelik full film kanallariydi,telifden kapanmis yada sikayet edilmis vsvs.Ama awe'dekilerle son 10 gundur telefon ustuen telefon,mail ustuen mail konusa konusa adamlarin bize dedikleri ve artik uygalayacaklari seyler olarak bize lanse ettiklerini yazdim..Yoksa normalide zaten o odemek zorunda.Ama artik oyle olmayacak ner ne kadar odemesi yaplir adam atilir densede o devir bitti partnerde.

Sen film yukle,adamin sirtindan para kazan,seni tespit etsinler sonra aa sen film yukledin snei atiyoruz ama al parani oduyoruz desinler :) O devir kapandi artik.Devam edersede ki insallah devam eder yandi ki yandi networkde youtube'da.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri