Aralık ödemesi alan varmı acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aralık ödemesi alan varmı acaba?
Edit, awe sabırlı olmamı söyledi
Benden başka parası ödenmeyen varmıTek gariban benmi kaldım
![]()
Hocam bende odeme alamadım 5 kanal var odeme bekledıgım umarım bızı pas gecmezler![]()
Benim de 1 adet kanalım temiz ödeme gelmedi, sorun var sanırım ama hangi kanal odluğunu da tespit edemedim geçen ay da gelmemişti :/
Bizim kanallarımıza ödeme geldiyse sizede gelir. Çünkü 2 bin dolar gibi bi para ödedi 2 telifli kanalıma. Toplam 3 kanala 2500 den fazla. Bileyler varki gecikiyo. İnş ödenir. Çünki herkes ödenmezdim dedi ama dün paralar geldi )
İşteyim, telefondan yazıyorum!
en azından cevap geldi:
I looked into your channel and see that you joined the AwesomenessTV Network in August, and your channel was also terminated by YouTube in August for multiple copyright strikes. Unfortunately since you violated YouTube's Terms of Service before you hit the payment threshold we never received the funds from YouTube, so we are unable to issue any payment for this channel.
If you have other channels that you would like us to look into please respond with the channel usernames as well as the email addresses associated with those channels.
Best,
Kim Smith
Çeviri: kanalınızı kontrol ettim ve AwesomenessTV'ye ağustos ayında katıldığınızı görüyorum. Kanalınız Ağustos ayında ödeme limitini geçemeden birden fazla telif sorunu yüzünden kapatıldığı için kanalınız için bir ödeme almamaış bulunmaktayız ve size ödeme yapamayacağız. Eğer kontrol etmemizi istediğiniz başka kanallarınız varsa cevap yazın bakalım, bugün bişiyler oldu bize gülücükler saçıyoruz kesin biri bizi mahkemeye falan verdi ondan azcık tutuştuk her maile cevap yazıyozpatron bizi öpecek paraların üstüne yatcaz diyoduk yatamadık tüh
Aralık ayının ödeme formu gelecek hala ödeme alamayanlar varsa yazık bu adamlara..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.