Awesomeness, LLC Ödeme Yaptı 17-01-2013

Az önce işten maile bakayım dedim gözlerime inanamadım :D Mutluluktan uçuyorum.

Awesomeness, LLC size gönderdi: $1956,64 USD

Awesomeness, LLC size gönderdi: $410,45 USD

Awesomeness, LLC size gönderdi: $295,31 USD

senin adina sevindim gule gule harca :D vaz 2106 :) alabilirsin

Hepinizin adına çok sevindim. Eğer telif yersek bizede umut olacak bu konu. Güne çok güzel başladık :)

Hepinizin adına çok sevindim. Eğer telif yersek bizede umut olacak bu konu. Güne çok güzel başladık :)

Buna guvenip hareket etmeyin. Kasim odemeleri onlar, yeni sistemse 1 Ocaktan sonra devreye girdi. Ocak odemeleri yapilacagi zaman anlasilir durum.

yox qaqaulya men yt ile aldigim 06 ni hecneye deyismerem :D Tural fb var ?? gor ne qesey senetdi ki qaqaw sorucular harda isleyirsen :D deyirem youtube de hec kes inanmir

sadece göz boyama koklattırıyorlar o kadar. hayırlı olsun dostum bu arada

Bu saatten sonra Adsenseden başkası yalan ...

valla 1 boş kanalla başvurdum denemeye.zaten boş vakit var 3k video atarım tertemiz belki eşiği geçerde ödeme alırız

Banada gelmiş, son 2 kanalımıda ödeyecek olurlarsa muhteşem olur :D

Sadece kapanan kanalların parasını ödediler heralde..

Kanalı telifli olup ama aktif olanlar ödemelerini aldılar mı ?

Beyler benimde ödemem yapılmadı.Kanalım aktif ve şuan telifsiz(bi ara telifliydi).Kazanc paneli gözükmüyor 7 ocakta kaldırmışlardı.
Moralim bozuldu şimdi.Beşyüz kere mail attım tertemiz kanal ödemediler hala.

Beyler benimde ödemem yapılmadı.Kanalım aktif ve şuan telifsiz(bi ara telifliydi).Kazanc paneli gözükmüyor 7 ocakta kaldırmışlardı.
Moralim bozuldu şimdi.Beşyüz kere mail attım tertemiz kanal ödemediler hala.

Benim 2 telifli kanalın da ödemesi yapıldı.Ama ödeme için resim ile mesaj atmıştım awe'ye.Ödeme formunu ne zaman doldurdunuz?

Benim 2 telifli kanalın da ödemesi yapıldı.Ama ödeme için resim ile mesaj atmıştım awe'ye.Ödeme formunu ne zaman doldurdunuz?

Hocam ne zaman doldurmadımki, defalarca mail formuda 3-4 kez doldurmuşumdur her dönemde(24,30) ondan sonra tekrar Ocak'ta da gönderdim.
Bir sürü mesaj attım, gene atayım madem resimli.Daha öncede resimli atmıştım.
Moralim bozuldu gerçekten.

cok yorum var hepsını okuyamadımda sankı bana aralık ayının odemesıde yapılmıs gıbı geldı. cunku aralıgı bıle hesap etsem yıne fazla cıkıyo para.eskıden 1 ay dolmadan kapanan kanalların odemelerınıdemı yapmıs ne :)

Banada kapanan kanalımın ödemesi gelmiş, illa kapattırmamız mı lazım kanalı yani? Gidecek güzelim videolar ama para gelicekse gitsin :D

cok yorum var hepsını okuyamadımda sankı bana aralık ayının odemesıde yapılmıs gıbı geldı. cunku aralıgı bıle hesap etsem yıne fazla cıkıyo para.eskıden 1 ay dolmadan kapanan kanalların odemelerınıdemı yapmıs ne :)

Gördüğüm kadarıyla aralıktan öncekimay ödemesim benimkide öyle. Aralık ödemem yok o yüzden bilemem belkide aralıkta ödendi.

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gördüğüm kadarıyla aralıktan öncekimay ödemesim benimkide öyle. Aralık ödemem yok o yüzden bilemem belkide aralıkta ödendi.

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inşAllah sadece kasımdır yaa. butun yorumları okudum umutlandım.oleyse eger gelsin yeşiller :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri