Awesomeness, LLC Ödeme Yaptı 17-01-2013

hocam ödeme talep ettiniz mi awe ye yoksa sadece paypal adresinimi yazdınız başvururken

Ben talep etmiştim önceden 2 defa . Sonra bunlar bana mail yolladı ödememi istemem için . Onunlada talepde bulundum ve ödeme geldi . Başvuru yaparken kanal adı , mail adresi , paylal adresi vs.. bunları hep giriyoruz zaten

Yaklaşık 1.300 TL alacağım var. Kanal kapanmıştı. Kasım ayı ödemesini bekliyorum ama ne gelen var ne giden... :rolleyes:

Aynı perfomansı awe'den bu ayın sonda da bekliyoruz.:D

inan o parayı göndersinler sonraki ay jackie ye çiçek göndercem:D

---------- Mesaj saat 12:12:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:11:58 civarında gönderildi. ----------

Az önce işten maile bakayım dedim gözlerime inanamadım :D Mutluluktan uçuyorum.

Awesomeness, LLC size gönderdi: $1956,64 USD

Awesomeness, LLC size gönderdi: $410,45 USD

Awesomeness, LLC size gönderdi: $295,31 USD

sende aldın ya ohhhh missss

---------- Mesaj saat 12:13:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:12:25 civarında gönderildi. ----------

kapatılan kanlalrın ödmesi yapılmamış....bizde şans olsa zaten ....

bekle öderler bi anda ödeyecek değiller ya zaman sabır ;)

---------- Mesaj saat 12:14:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:13:41 civarında gönderildi. ----------

3 kanalımın üçüde partnerden atildi. Ama parami aldim. Toplam 2 binden fazla para :-D hepside full telifli dizi film kanaliydi.

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok pis umutlandım şimdi:D:D:D

Ödemesini alan herkese hayırlı olsun.
Büyük ihtimal baskılara vs dayanamadılar.

Yinede bu partnere girerken birkaç kez düşünmek lazım sonuçları kimse göremiyor malesef.

benimde 518 dolarım vardı 2 telifli kanalımın parasını bugün saat 5:10 gece göndermişler paradan artık ümidi kesmiştim yolda bulmuş gib oldum iphone 5s alacağım bu para ile

Olayların rengi iyice değişti şimdi. tek telifli kanala ödeme yapmıyorlar derken adamlar kapanan kanalların ödemesini geçti

Ödemesini alan herkese hayırlı olsun.
Büyük ihtimal baskılara vs dayanamadılar.

Yinede bu partnere girerken birkaç kez düşünmek lazım sonuçları kimse göremiyor malesef.

hayır aslına adamların üzerine gitmeseydi daha iyiydi adamların inceleme süresi 1 haftaymış telifliler kontrolden geçerek 1 hafta sonra ödenecek zaten bunu yapacaklardı tabi çok sabırsız bi milletimiz var belkide adamları sinir ettik bazılarını gıcıklığına ödemeyecekler

---------- Mesaj saat 12:38:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:35:35 civarında gönderildi. ----------

bu arada eğer öderse awe benden 20 bin kazanacak paypalada kur değiştirirken bi 2 bin filan kalacak oohh adamlar benden karlılar
aklıma şey takıldı hani partner ödeme istiyor youtube da ödüyor ya awe bakacak benim hesaptaki paraya bide komisyonunu hesaplayacak ulan riske girmeye değer diyip youtube dan ödeme talep edecek :D:D:D

Tertemiz, telifsiz, kanal durumu iyi olan kanallara ödeme yapmıyor derken telifli ve kapanan kanallara bile ödeme yaptı yola awe ile devam mı o zaman

Sadece kapanan kanalların parasını ödediler heralde..

Kanalı telifli olup ama aktif olanlar ödemelerini aldılar mı ?
Bende hem telifden kapanan hemde telifsiz temiz kanalımında parasını ödediler

---------- Mesaj saat 14:12:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:11:33 civarında gönderildi. ----------

Bende hem telifden kapanan hemde telifsiz temiz kanalımında parasını ödediler
Bu akşam öderler

bendee aldımmm ilk ödemem buu çok mutluyum :) iki telif vardı kanal kapanmıştı ..

forum ölü toprağını attı üstünden canlılar gelince:D

Tek telifli, üç telifli ve kapanan kanalların bile ödemesini yapmaya başladılar. Ama bütün bu ödemelerin hepsinin Kasım 2013 dönemine ait olduğunu unutmayalım. Aralık 2013 ayı için de aynı sistemle ödeme yapacaklar mı bu belli değil.

Aralık 2014 ödeme eşiği 01 Ocak 2014'ten sonrasına sarkıyor ve bu tarihler de Youtube'nin 01 Ocak tarihi itibariyle başlattığı ''Telifli kanallara ödeme yapılmayacak'' uygulamasına denk geldiği için korkularımız var.

Ama inşallah herkes Aralık 2014 dönemine ait ödemelerini de kazasız belasız alır ve yeni sistem 01 Ocak 2014 itibariyle açılan kanallar ve yüklenen videolar için geçerli olur.

Tek kanaldan yüksek meblağ alacağı olup alan var mı. 2 bin dolar ve üzeri

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri