Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ayın birinin bu saati oldu şaşırtıcı bi şekilde aweci kimseden ses yok..
iyisiniz dimi beyler![]()
Hey ATV Networker!
We wanted to let you know that your Adsense earnings payment for the month of May is on its way! We have processed the payment with PayPal and it should be in your account by Friday, July 4th. Make sure to check your PayPal account in the next few days to accept the payment.
Thanks and stay awesome!
Sorulması gereken asıl soru bu maili almayan var mı.
Eğer almayan varsa kesinlikle ödeme yapılır cuma,yoksa kayıtlı tüm paypal adreslerine gönderilmiştir,zaten mailin altında This list is made from paypal emails yazıyor.
aweden herkes göç etti haberin yokmu![]()
Aklımdaki 3 hesaba baktım şimdi,ikisine mail gelmiş birine gelmemiş demek bu mesaj çokta genel otomatik değil,mail gelenler için iyi gelmeyenler için kötü haber
şu aweden para alıyım göbek atıcam şuana kadar en fazla yakın paralardan biri olsada yada azda olsa farketmez bu aweden para alırsam inanın çok sevinirim![]()
Awe'de bir kanalim var. Gecen ay ödeme yaptiydi. Suan maile baktim , aweden herhangi bir mail bana gelmemis. Insallah ödeme yaparlar tekrar bakalim.
Sorulması gereken asıl soru bu maili almayan var mı.
Eğer almayan varsa kesinlikle ödeme yapılır cuma,yoksa kayıtlı tüm paypal adreslerine gönderilmiştir,zaten mailin altında This list is made from paypal emails yazıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.