Awesomeness Mayıs Ayı Kazançları, Haziran Ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
zaten 2 aydır ay başının ilk haftasında ödüyorlardı.Bu haftada cumaya kadar öderler inşallah.
Mesele telifli kanallar var onlar ne olacak merak ediyorum.

awe kendini geliştirmeye çalışıyor eksiklerinin onlarda farkında ayrıca rakiplerinden 1 adım önde olamak zorunda olduklarınıda biliyorlar her ay değiştirecekler kendilerini bence

kimse awe de param kaldı diyemeyecek bence ödemeler eninde sonunda alınır şahsen bana 5 rakamlı dizi kanalımızın ödemesini 4 ay sonra yapılmıştı kanalım 3 teliften kapandığı halde

kimse umutsuzluğa kapılmasın bence

ilk dönemlerde bende çok umutsuzdum ama ödemeleri alınca yeşerdim dolar gibi::)

awe geç ödüyor ama eninde sonunda ödüyor ...

Bende tek kanal kaldı onuda geçen ay verdiler bu ayda yatırırlar Heralde .

iPad'dan gönderildi .

bu ay vermesinler içerdeki paryaı acımıycam çıkcam partnerlikten awe verceğime çöpe atarım daha iyi

Hey ATV Networker!

We wanted to let you know that your Adsense earnings payment for the month of May is on its way! We have processed the payment with PayPal and it should be in your account by Friday, July 4th. Make sure to check your PayPal account in the next few days to accept the payment.

Thanks and stay awesome!

Hey ATV Networker!

We wanted to let you know that your Adsense earnings payment for the month of May is on its way! We have processed the payment with PayPal and it should be in your account by Friday, July 4th. Make sure to check your PayPal account in the next few days to accept the payment.

Thanks and stay awesome!

bunlar bana ödeme yapsın bir yaşıma daha girerim :D

Sorulması gereken asıl soru bu maili almayan var mı.

Eğer almayan varsa kesinlikle ödeme yapılır cuma,yoksa kayıtlı tüm paypal adreslerine gönderilmiştir,zaten mailin altında This list is made from paypal emails yazıyor.

Eğer almayan varsa kesinlikle ödeme yapılır cuma,yoksa kayıtlı tüm paypal adreslerine gönderilmiştir,zaten mailin altında This list is made from paypal emails yazıyor.

Evet hocam önemli bir nokta . Acaba Awe'de parası kalıpta maili almayan varmı ?

Alinti ile mesaj düzeltildi.

Son düzenleme:
Aklımdaki 3 hesaba baktım şimdi,ikisine mail gelmiş birine gelmemiş demek bu mesaj çokta genel otomatik bir mesaj değil,mail gelenler için iyi gelmeyenler için kötü haber

[sonuçta awe bu çokta garanti bir çıkarım değil:D

Son düzenleme:
Aklımdaki 3 hesaba baktım şimdi,ikisine mail gelmiş birine gelmemiş demek bu mesaj çokta genel otomatik değil,mail gelenler için iyi gelmeyenler için kötü haber

şu aweden para alıyım göbek atıcam şuana kadar en fazla yakın paralardan biri olsada yada azda olsa farketmez bu aweden para alırsam inanın çok sevinirim :)

şu aweden para alıyım göbek atıcam şuana kadar en fazla yakın paralardan biri olsada yada azda olsa farketmez bu aweden para alırsam inanın çok sevinirim :)

Valla işin aslı ben bu adamlardan aldım baya para,yani içerde kalanda çok oldu ama awe nin ödeme huyuna bakarsak yine aldığım yeter:D geçen ay 3 ay önce kapanan kanalın parasını bile göndermişlerdi,yapıyorlar bir şekilde ödeme ama ne iştah bırakıyorlar ne başka şey.

Awe'de bir kanalim var. Gecen ay ödeme yaptiydi. Suan maile baktim , aweden herhangi bir mail bana gelmemis. Insallah ödeme yaparlar tekrar bakalim.

Arkadaslar kbakmayin, kanalin bagli oldugu maile gelmemisti. Fakat paypal mailine Awe'den banada gelmis. Bakalim dedikleri gibi yatirirlar umarim.

Hey ATV Networker!

Thanks and stay awesome!

4 temmuz un abd nin kurtuluş bayr@mına denk gelmesi kıllandırıyor beni:D

4th-of-July-Parade-City-of-Birthwood-Street-Overhead.jpg

Bana gelmedi bu mail.

awwsom...den ödeme ile ilgili gelen mail.... çeviri programı ile çevrildi.. anlaşılıyor herhalde..Cuma gününe kadar hesabınıza geçer diyor.. Ödemeleri yolladık diyor. zannedersem...

Hey ATV Networker!

Biz bilmeni istedim ki Adsense kazançlarınızı ödeme Mayıs ayı için yolunda ilerliyor! Biz işledik ile ödeme ve PayPal hesabınızda olmalıdır tarafından cuma, temmuz 4th. Kontrol ettiğinizden emin olun PayPal hesabı kabul etmek için önümüzdeki birkaç gün içinde ödeme.

Teşekkürler kalmak ve awesome!
Copyright © 2014 Awesomeness TV, Tüm hakları saklıdır.
Bu liste yapılır paypal e-postalar.

Bize e-posta adresi:
Awesomeness TV

Hey ATV Networker!

Thanks and stay awesome!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri