Awesomeness Mayıs Ayı Kazançları, Haziran Ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
kim söledi bunu

edit : şimdi gödüm mailimde :)
paypal adresine gelen mesajda cuma günü hesabınıza geçer diyor. Bu mesaj herkese de gitmemiş, bazi arkadaslar gelmediğini söylediler. Bakalım, hayırlısı...

Edit: Mail sana da gelmiş herhalde.

Sanirim yine bu ay odeme alamayacagim paypala mail gelmemis nasil insanlar bunlar ya

Beyler bu söylediğiniz mail benim eskiden Awesomeness'a bağlı olan 143$ geçmeden sildiğim hatta 10 $ mı ne vardı içinde onun kayıtlı olduğu Paypal adresine de gelmiş bu mail işine de mi güvenilmeyecek şimdi?

4 ünde görücez mailler doğrumu yanlışmı. O yüzden şu an kesin diye birşey diyemeyiz ödemelerle ilgili. Sabırla bekleyelim konuyada yazmayalım ödeme alınca yazalım.

Madem mail gelmeyenlerde var o halde Awe'nin ödeme listesindeki maillere gönderdiğini tahmin ediyorum ve umuyorum . 5 ay oldu imanım gevredi artık gönder bee.

Anladığım kadarıyla ödemesini alamayan içerde paraları kalanlara gelmiş bir mail
Ben 4 aydır düzenli ödeme alan biriyim mail gelmedi bana

Aynen hocam ben hiç ödeme alamadım inş öderler

awenin işi belli olmaz yorumlamak gereksiz ver saçma verirlerse verirler bana mail geldi ama cok umutlu değilim cuma günü görcez

Bu arada mail gelmeyen arkadaşlar bu mail paypalın gmail adresine tanıtımlara geliyor.

Son düzenleme:
awenin işi belli olmaz yorumlamak gereksiz ver saçma verirlerse verirler bana mail geldi ama cok umutlu değilim cuma günü görcez

Bu arada mail gelmeyen arkadaşlar bu mail paypalın gmail adresine tanıtımlara geliyor.

benim paypalım hotmail üzerinden kayıtlı boşuna mı endişe ettim yani sabahtan beri :o:D

Anladığım kadarıyla ödemesini alamayan içerde paraları kalanlara gelmiş bir mail
Ben 4 aydır düzenli ödeme alan biriyim mail gelmedi bana

Benim 4 aydır düzenle ödeme aldığım hesaba geldi email,öyle bir durum yok

Mail alanlar korkmasın sevinsin :) Paranız yolda, Cuma günü paypalınızı kontrol edin diyor :) Hep böyle hayırlı email ler gelse daha ne :)

Mail alanlar korkmasın sevinsin :) Paranız yolda, Cuma günü paypalınızı kontrol edin diyor :) Hep böyle hayırlı email ler gelse daha ne :)

mail gelipte awenin ödemediği oldu mu, benim tek ödeme alacağım kanal vardı oda ocak ayı ödenmesi gereken kaldı, 7 ay geçmiş üzerinden

mail gelipte awenin ödemediği oldu mu, benim tek ödeme alacağım kanal vardı oda ocak ayı ödenmesi gereken kaldı, 7 ay geçmiş üzerinden

sanırsam ilk kez ödeme alacaklara mail yolladı awe.
ama bu maili alanlar ödeme alır . ödeme listesindeki paypallara yollamışlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri