Awesomeness Mayıs Ayı Kazançları, Haziran Ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
benimde cizgi benimde daha once odeme aldıgum uyarısız kanala ödeme yok.

Aralıkta başladım ve nisana kadar telifsiz geldim ancak yine alamadım. Teli yeyince de bu defa inceleme falan deyip durdular. Ödemeyi youtube incelemesinden önce yapmak için yazılı belge gönderin ödeyelim diyorlar. Halbuki bu içeriğin aynısı ve benzerleri aylarca ödeme aldılar. Velhasıl teliften önceki ödemeler için de telifi bahane ediyorlar.

Kanalın ocak ayı ödemesini aldım. O ödemede zaten ilk ve sonmuş 625 dolar. Ondan sonra bir daha ödeme yapmadılar. Şubat-Mart-Nisan(15 gün sonra attı tek telif) içerde kaldı. Partnerden attılar. Adsenseye bağladım. 15 gün 1K kazandım ve adsense ödedi aldım, sonrada kanal kapandı topluluktan. Adsense bile nisanda 15 günlük kazancı ödedi illegal vs demeden. Bunlar ödemiyor arkadaş!!!! Öderse zaten büyük bir hayır işi yapacam gelecek paradan. Resmen süründürdüler adamı. Benim durumumda olup ödeme alan var mı şimdi yokmu? Kategori çizgi film

Kanalın ocak ayı ödemesini aldım. O ödemede zaten ilk ve sonmuş 625 dolar. Ondan sonra bir daha ödeme yapmadılar. Şubat-Mart-Nisan(15 gün sonra attı tek telif) içerde kaldı. Partnerden attılar. Adsenseye bağladım. 15 gün 1K kazandım ve adsense ödedi aldım, sonrada kanal kapandı topluluktan. Adsense bile nisanda 15 günlük kazancı ödedi illegal vs demeden. Bunlar ödemiyor arkadaş!!!! Öderse zaten büyük bir hayır işi yapacam gelecek paradan. Resmen süründürdüler adamı. Benim durumumda olup ödeme alan var mı şimdi yokmu? Kategori çizgi film

Anlaşılan ortak yanımız çizgi film olması ve bir de parayı ödememeleri! Çıkma isteğini de kabul etmiyorlar. En son olmazsa para kazanmaları pasif yapayım kesin atarlar diyorum. Ancak bu defa atarlarsa adsense bağladığımda paraları nasıl aktif edeceğim? Bu da ayrı bir sorun...

Ne diyor peki dana? Sen sanırım bir miktar alabilmiştin değil mi? Alabildiğin miktar bu kanalının parası mıydı? Önerebileceğin bir yol var mı en azından bir bölümünü.

aldim %75 kadaarini ama 2 bin kadar kaldi bi kanalda ondada 4 ticket cevaplayan kişi var hepsi ayri cevap veriyor
en sonunda GECEN gece dana cevap verdi sözleşmemizde belirttigmiz gibi ödeme yapma hakki bizimdir canimiz isterse yapariz tarzından

bi yol bulacam gene ben bunlara bi su ayin ortasi gelsin

Aralıkta başladım ve nisana kadar telifsiz geldim ancak yine alamadım. Teli yeyince de bu defa inceleme falan deyip durdular. Ödemeyi youtube incelemesinden önce yapmak için yazılı belge gönderin ödeyelim diyorlar. Halbuki bu içeriğin aynısı ve benzerleri aylarca ödeme aldılar. Velhasıl teliften önceki ödemeler için de telifi bahane ediyorlar.

Bende telifde yok.Bekleyip gorecez Allah sabır versin bu konuyu okuyupda yenı yenı bu partnerden kazanmaya baslayan arkadaslar videoları gizliye alıp çıksınlar 1 ay ödeme yapıyor sonra paraya yatıyor sagolsun avede :D

2 kanalım için ödeme gelmiş. 1 tanesi telifliydi üstelik :D

teşekkürler awe :D
üstelik awede diğer partnerler gibi paypala para gönderirken kesintide olmuyor. %30 kesinti fazla diyoruz ama diğer partnerler bide yollarken kesinti yapıyor.

ödeme alamayanlar awenin sitesinde kontrol paneline paypal adreslerini girsinler.
Bide her ay ödeme formu doldursunlar ne olur ne olmaz.

2 kanalım için ödeme gelmiş. 1 tanesi telifliydi üstelik :D

teşekkürler awe :D
üstelik awede diğer partnerler gibi paypala para gönderirken kesintide olmuyor. %30 kesinti fazla diyoruz ama diğer partnerler bide yollarken kesinti yapıyor.

ödeme alamayanlar awenin sitesinde kontrol paneline paypal adreslerini girsinler.
Bide her ay ödeme formu doldursunlar ne olur ne olmaz.

Enteresan bir şekilde , AWE 8 AY SONRA ÖDEME YAPTI
Awedeki bütün kanallarımı ayırmıştım, Ekim veya Kasım 2013 ödemesi geldi sanırım çok bakmadım detaylı, paypal mail gelmiş sağolsun :)
Bu awenin sahtekar olduğu gerçeğini değiştirmez.
Böyle sistem olmaz 8 ay sonra ödeme yapmak nedir.
Neyse, Allah'a şükür paramız geldi.

Enteresan bir şekilde , AWE 8 AY SONRA ÖDEME YAPTI
Awedeki bütün kanallarımı ayırmıştım, Ekim veya Kasım 2013 ödemesi geldi sanırım çok bakmadım detaylı, paypal mail gelmiş sağolsun :)
Bu awenin sahtekar olduğu gerçeğini değiştirmez.
Böyle sistem olmaz 8 ay sonra ödeme yapmak nedir.
Neyse, Allah'a şükür paramız geldi.
kaç haneli hocam

kaç haneli hocam

3 haneli gelmiş hocam ama dediğim gibi Ekim veya Kasım 2013 ödemesi bu, kanallarımı ayıralı 3 oldu galiba, telefonla arayıp rahatsız ederek kurtarmıştım kanallarımı.
Ödeme almayan diğer bir kanalım daha var onu ne zaman yaparlar bilmem oda ocak ayınındı galiba bilmiyorum.

Awe daha önceki ödemelerde şu ayın kazancı diye not düşüyordu paypala. Şimdiki ödemelerde ise teşekkür etmişler. Garip

Ne kadar aldım hocam ?

hesaplarıma göre (yanılabilirim) ocak ve şubatın kazancını aldım veya en geç martın parası yattı. aynı durumda olan 3 hesabım vardı 3 ayrı ödeme geldi. eğer düzene koymuşlarsa kalan ayların ödemesi de önümüzdeki ay gelir diye umuyorum.

lifedada aynı durum var arkadaslar kanalın ismi yerine tarih verip ödeme yapmıslar ve tesekkür etmısler :D

hep eskiden kalan ödemeleri mi aldınız arkadaşlar yoksa yalnızca mayıs ödemesi olan oldu mu?

Gene birsey yok.. Birdahaki aya kaldi umitsiz beklemek..ilk basta azda olsa yatmassa bu ay yatmicak demektir.. subat tan buyana beklemedeyimm.. odeyeceklerine inanmiyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri