bu partnerde hangi kazanca bakacagız? tahmini kazanclar mı ? yoksa OYNATMAYA BAĞLI BRÜT GELIR mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu partnerde hangi kazanca bakacagız? tahmini kazanclar mı ? yoksa OYNATMAYA BAĞLI BRÜT GELIR mi?
tahmini kazançların 100/70 i senin
eyvallah awe 8de takıldı gerçi bakalım ne olacak peki bu ay sonunda mı aweye mail atacağım parayı istiyorum diye? bu ay sonunda atarsam subat 1 2 gibi mi yatar?
bende daha ödeme istemedim öyleymiş heralde![]()
Geçen haftada hafta içi bu şekilde 2-3 gün güncellenmemişti ama cumartesi üst üste geldi Awe'de güncellemeler. Bende henüz hiç ödeme talep etmedim ancak şu anda ödeme limitini aşmış durumdayım. Şu an 1 kanalım günlük ortalama 25-30$ civarı kazanıyor. Ben bu ödemeyi 31 Aralık'ta mı form doldurum istemem gerekiyor. Birde merak ettiğim;
ödeme talebi istenildiğinde talep edilen güne kadar olan kazanç mı baz alınıyor. Kusura bakmayın forumda bu konular baya karışık ve net bilgi olmadığı için sormak istedim
birsey daha sorayım tahmını kazanclar bızım ıcın onemlı ıse bu bgbm ne işe yarar?![]()
yanlış bilmiyorsam adsense awesomeness'e ödeme yaptıktan sonra talep ediyoruz. yani bu ayın kazancını önümüzdeki ayın 21 inden sonra google awesomenesse ödeyecek 21 inden sonra bizde formu doldurup yolluyacaz. bildiğim kadarıyla böyle yanlış biliyor olabilirim.
Şimdi daha mantıklı oldu,
Ozamanyt istatistiklerinde sadece Aralık ayı raporu alıp kontrol edicez ve ona göre talepte bulunucaz. Bazı konularda Awe'nin mail attığı söylenmişti. Bu mail olayı kesin midir?
ayın 8in de takılma olayı awesomeness a özel degil.awe,zoomin,adsense e baglı kanallarıma baktım ve hepsinde durum aynı.yani olay youtube ile alakalı...
Bu açıklama gerçekten çok net oldu.
Adsense bağlı kanallarımın istatistiklerinin de adsense tarafından doğru tutulduğunu düşünmüyorum. Kanallarımın toplam 40k görüntülemesi var adsense raporlama da 5.5-6 k arası. Tüm hepsinde reklamlar aktif durumda.
Nereye dönceğimizi şaşırdım inanın ki. Sanırım YouTube'a 1-2 sene kaç kaldım, kendi adıma konuşmak gerekirse
kanalın toplam görüntülemesi 40k demişsin hocam,bu videoların toplam izlenim sayıdır yani reklamların gösterim sayısı degil.adsense panelinde ise reklamların gösterim sayısını görürsün.40k izlenmiş videoların,5-6k reklam çıkmış gerisinde çıkmamış.videolarda bi sorun olması gerekmez bunun için.her videoda reklam çıkmaz,herkeste reklam çıkmaz.mesela adblock gibi eklentileri kullanan çok insan var,benim gibi.ben youtube da biçok video izliyorum ama eklenti o reklamların çıkmasını engelliyor,haliyle video sahibine para gitmez o zaman.ben reklam görmüyorum ki sen para kazanasın o videodan.zamanında bu konu tartışılmıştı diger forumlardan birisinde,adblock tarzı programlar çok yaygınlaşırsa durumumuz nolucak diye![]()
Bak partnerli kanaldada su sekilde resimdeki gibi.Dolar isareti yerine bu isaretler olur.Adsensedeki gibi aktif etmek icin ac kapa yapmassinzi bunda,cogu zaman videonuz yuklenirken direk yesil olur.
![]()
Partnerlige basvurmak icin,Kanalinizda Para kazanma aktif olacak.
hocam awe ye bağladığım bi kanal da dolar işareti çıkıyordu c işareti hiç olmadı yeni değişikliklerden mi bu
bu c işareti eskidendi şimdi dolar işareti çıkıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.