arkadaşlar ben Awesomenessa 2 şubatta geçtim acaba ben şubat sonu ödeme alabilirmiyim yoksa 30 gün dolmadan vermiyorlarmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar ben Awesomenessa 2 şubatta geçtim acaba ben şubat sonu ödeme alabilirmiyim yoksa 30 gün dolmadan vermiyorlarmı
Aynen ustadin dedigi gibi 100/30 kesintisi var awessomess'in.
awede hala dasboard yok mu ? ona göre başvuracağım da
panel gelmiş kazançlarını aylık olarak bakabiliyorsun kesinti yapıp kalan tutarı paneline yansıtıyorlar.
hocam bu mesajınızdan sonra yüksek bir meblağ beklediğim bir kanalın dashboradına baktım kesinti yapılmış ve bu ay veya gelecek ayın 10 u gibi ödenecek yazıyor. bunlar bu parayı kesinti yapıp bu mesajı yazdıktan sonra ödememezlik yaparlarmı acaba. elim ayağım birbirine girdi çünkü heyecandan![]()
benim parayı geçen ay ödemediler geçen ayla birlikte bu ayın kazancı yazıyor orda ayın 10una kadar ödenecek yazıyor ama öderler mi bilmiyorum.
hocam bu mesajınızdan sonra yüksek bir meblağ beklediğim bir kanalın dashboradına baktım kesinti yapılmış ve bu ay veya gelecek ayın 10 u gibi ödenecek yazıyor. bunlar bu parayı kesinti yapıp bu mesajı yazdıktan sonra ödememezlik yaparlarmı acaba. elim ayağım birbirine girdi çünkü heyecandan![]()
Arkadaşlar awesomeness kesinti oranında bir değişiklik mi var acaba sanırım %40 kesiyor artık ben yeni farkettim bilgisi olan var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.