Awesomeness Network Hakkında Bilinenler

Cevap: [En Kolay Partnerlik Alma]Awesomeness Network Hakkında Bilinenler

Aktif derken; Analytics bölümünde kazanç verileri görünmeye başladı mı ?

Network'unüz Awesomeness değil de başka network olsaydı daha yapmanız gereken işlemler ve doldurmanız gereken çok belge vardı. Ama siz awesomeness partneri olduğunuz için ilk 100 dolar ödemeyi hak edene kadar yapmanız gereken hiç bir işlem yok. Aynen videolarınızı paylaşmaya ve kazanmaya devam :)

Evet Awesomeness Analatics kısmında para kazanmayla ilgili birşey daha çıkmadı :) Ama sevdim ışıklar anında yanıyo :D

Evet Awesomeness Analatics kısmında para kazanmayla ilgili birşey daha çıkmadı :) Ama sevdim ışıklar anında yanıyo :D

Partner kanalların ışığı adsense tuber'ler gibi değil, anında yanar.
Led ampul kullandıkları için yanıp sönme veya geçme gibi problemler yok :)

вαттυѕαу;58682' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar , şuan size en kolay nerden partnerlik alır onun konusunu açıyorum evet buda " Awesomeness Network " oluyor .

Awesomeness Network yeni bir Network oldugu için ve tam oturmamış bi partnerlik bayisi oldugundan dolayı çok düşük şartları var . Peki bu şartlar nedir ?

- Tam olarak kesin birşey olmadıgını söylebilirim , Ben şahsen kendi kanallarımda denedim ve gördüm , Kanalda 3-5 Video ( İzlenimleri 100 150 ) ve 5 10 Aboneli yeni açılmış tertemiz kanalın partnerligini 24 48 saat içinde onayladılar . Evet yazdıklarım dogru işte bu kadar düşük şartlarda partnerlik verebiliyorlar .

Peki bu kadar düşük şartlarda partnerlik veren bir Network'e güven olur mu , Paramı alana kadar sürürdürürler mi ?

- Hayır arkadaşlar tam aksine bu Network'un hedefi yükselmek , yükselmet içinde müşteri memnuniyetinin önemli bi konu oldugunun farkındalar , her mailinize en kısa zamanda dönüş yapıyorlar . Ödeme konusunu gelince takır takır ödemenizi yapıyorlar , İster kanalınız kapanmış olsun ister açık olsun , Paranız asla Awesomeness Network'te kalmıyor .

Peki Bu Awesomeness Network ne kadar kesinti yapıyor ?

- Her Network'un yaptıgı %40lık kesintiye aksine Awesomeness Network yeni olmasına ragmen ve hedefleri daha büyük kitlelere ulaşmak oldugu için %30lik bir kesinti yapıyor . Yani kanalınızda 130$ biriktiginde 30'ini kendileri 100$ını size veriyorlar . İlk ödemenizide böylelikle almış oluyorsunuz.

Awesomeness Network'e nerden başvurabilirim ?

-Googleye Awesomeness Network yazdıgınızda karşınıza çıkan siteden 5 adımda başvuru yapmış olursunuz , kanalınızın mailine başvurunuz alınmıştır diye bir mesaj gelir en geç 48 saat içinde'de büyük bi ihtimalle onaylanmış olur.

- ÖNEMLİ OLARAK: Bu Network'un henüz Dashboard'ı yoktur . İlerde olcak mıdır bilinmez , ödemelerinizi gmail üzerinden yapıyor , kanalınızın kazancı 135 dolar oldugunda mail atıyorsunuz ödeme bilgilerini veriyorsunuz öyle ödüyorlar.

Awesomeness Network hakkında merak ettiklerinizi konu altına yazabilirsiniz böylelikle bende konuya eklerim . Herkese Bol Kazançlar .

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] @вαттυѕαу Partnerliğe başvuru yaptık, şöyle bir mail geldi

'This email is to inform you that Awesomeness TV has indicated it would like for you to join its network. If you would like to link your YouTube Account(s) **** to Awesomeness TV YouTube Account, please click the link to learn more.

This should not be the first time you are hearing about this from Awesomeness TV. If you feel that you have wrongfully received this invitation please dismiss this invitation.

Sincerely,
- The YouTube Team'

Tıkladım please click yazan yere youtube'dan bi sayfa açıldı sözleşme gibi bir şey vardı kabul ettim videoların yanındaki $ işareti gitti yerine sönük gri şekilde C harfi olan logo geldi, partnerlik tamamlandı mı, yapmam gereken bir şey var mı?

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] @вαттυѕαу Partnerliğe başvuru yaptık, şöyle bir mail geldi

'This email is to inform you that Awesomeness TV has indicated it would like for you to join its network. If you would like to link your YouTube Account(s) **** to Awesomeness TV YouTube Account, please click the link to learn more.

This should not be the first time you are hearing about this from Awesomeness TV. If you feel that you have wrongfully received this invitation please dismiss this invitation.

Sincerely,
- The YouTube Team'

Tıkladım please click yazan yere youtube'dan bi sayfa açıldı sözleşme gibi bir şey vardı kabul ettim videoların yanındaki $ işareti gitti yerine sönük gri şekilde C harfi olan logo geldi, partnerlik tamamlandı mı, yapmam gereken bir şey var mı?

Kanalınız daha önce adsense'ye mi bağlıydı ? Galiba öyle olmalı ki videolarınızda önceden $ işareti varmış. Partnerliği kabul ettikten sonra ışıkların gri'ye dönüşme sebebi budur. Partnerlik aktif olunca adsense ile bağınız kopmuştur, normaldir. Şimdi siz videolarınızın hepsin için tekrar ''hak talebinde'' bulunursanız ışıklarınız yeniden yeşile döner.

@Muslera06 @вαттυѕαу Partnerliğe başvuru yaptık, şöyle bir mail geldi

Sincerely,
- The YouTube Team'

Partnerliginiz tamamlanmış ve şuan kanalınız partner.

Bir ek yapayım bende eski videolarda ilk başta para kazanma aktif olmadı biraz vakit geçtikten sonra otomatik olarak kendiliğinden yanmaya başladılar.

Kanalınız daha önce adsense'ye mi bağlıydı ? Galiba öyle olmalı ki videolarınızda önceden $ işareti varmış. Partnerliği kabul ettikten sonra ışıkların gri'ye dönüşme sebebi budur. Partnerlik aktif olunca adsense ile bağınız kopmuştur, normaldir. Şimdi siz videolarınızın hepsin için tekrar ''hak talebinde'' bulunursanız ışıklarınız yeniden yeşile döner.

Partner olarak para kazanmaya başlamak için, tekrar hak talebinde bulunmam gerek sanırım anladığım kadarıyla?

Tam olarak ne yapacağım hak talebinde bulunmak için?

Partner olarak para kazanmaya başlamak için, tekrar hak talebinde bulunmam gerek sanırım anladığım kadarıyla?

Tam olarak ne yapacağım hak talebinde bulunmak için?

Gri'ye dönüştü dediğiniz butonlara tekrar tıklayarak ''Bu video için hak talebinde bulun'' sekmesine çentik atarak işlemi tamamlayınız. Ancak bu işlemi yaparken alttaki pencereden ''Monetize İn All Countries'' seçeneğini tercih etmeyi unutmayınız.

Gri'ye dönüştü dediğiniz butonlara tekrar tıklayarak ''Bu video için hak talebinde bulun'' sekmesine çentik atarak işlemi tamamlayınız. Ancak bu işlemi yaparken alttaki pencereden ''Monetize İn All Countries'' seçeneğini tercih etmeyi unutmayınız.

Griye dönüşen butona bastığımda video düzenleme pencerisine geliyor, gelişmiş ayarlarda

Lisans ve hak sahipliği

Standart YouTube Lisansı

olan bir bölüm var bunu 'Creative Commons - Atıf'

olarak değiştirebiliyorum kast ettiğiniz yer bu mudur?

Griye dönüşen butona bastığımda video düzenleme pencerisine geliyor, gelişmiş ayarlarda

Lisans ve hak sahipliği

Standart YouTube Lisansı

http://www.ytpara.com/61008-post87.html bendeki durum budur yeni yüklenen videolarda o hak talebi kısmını görebilirsin direk

Lisans ve hak sahipliği

Standart YouTube Lisansı

Hayır butonu tıkladığınızda ''Hak Talebi Seçenekleri'' bölümüne gitmeniz lazım. Eğer o bölüme gitmiyorsa videonuz para kazanmaya kapalı demektir. Herhalde videonuzda ''3.taraf içerik eşleşmesi'' uyarısı vardır. Diğer videoloarınızı da deneyerek para kazanmaya açık olanları aktif edin bari. Gerisi için yapılacak bir şeyiniz yok.

edit: Kendiliğinden teker teker yanmaya başladı yeşil yeşil, iyi forumlar, iyi kazançlar teşekkür ederim her şey için

video yöneticinden videoların yanında çıkan simgeler bunlar gri olan simge yeni gelen sönük simge. gri sönük butona tıkladığımda ise klasik video düzenleme penceresi geliyor

buradan gelişmiş ayarlar dediğimde ise çıkan seçenekler bunlar;

Videonuz para kazanmaya kapalı, aksi halde ''Hak Talebi Seçenekleri'' bölümünün açılması lazım. Belki de videolarınızın tamamı sorunlu değildir, onların hepsini tek tek denemeniz lazım. Video yöneticisi sayfanızda videolarınızın yanında 3.taraf içerik eşleşmesi yazanlar varsa onları hiç denemeyin çünkü onlar para kazanmaya kapalı olurlar.

---------- Mesaj saat 00:06:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:04:09 civarında gönderildi. ----------

edit: Kendiliğinden teker teker yanmaya başladı yeşil yeşil, iyi forumlar, iyi kazançlar teşekkür ederim her şey için

Tamam hayırlı olsun, iyi kazançlar...

Ben haber videoları paylaşıyorum kanal durumu iyi telif yok abone sayısı 2500+ 700k izlenme var acaba partnerliğe geçersem herhangi bir sorun cıkar mı? Ayrıca para kazanmaya aktif olması için "Hak talebi" nde bulunmak gerekiyormus bunun için benden herhangi bir belge isterler mi? Son olarak eger kanala telif hakkı gelirse kanal kapanır mı yoksa videoyu silmek yeter mi? Bildiğim kadarıyla partnerlik telif hakkı geldiğinde kanalın kapanmasını önlüyor.

Ben haber videoları paylaşıyorum kanal durumu iyi telif yok abone sayısı 2500+ 700k izlenme var acaba partnerliğe geçersem herhangi bir sorun cıkar mı? Ayrıca para kazanmaya aktif olması için "Hak talebi" nde bulunmak gerekiyormus bunun için benden herhangi bir belge isterler mi? Son olarak eger kanala telif hakkı gelirse kanal kapanır mı yoksa videoyu silmek yeter mi? Bildiğim kadarıyla partnerlik telif hakkı geldiğinde kanalın kapanmasını önlüyor.

1- Abone ve izlenme sayınız partnerlik için uygun
2- Bu verilerle partnerliğe geçmeniz size sorun değil fayda getirir
3- Hiç bir network sizden ''Hak Talebi''niz için sizden belge istemez
4- Kanala 3 telif gelmesi halinde kanalınızı kapatan youtube'dir, bundan kaçış yok
5- Partnerliğin 3 telifte kanalın kapanmasını önler (Bu yanlış bilgi.. sadece kanalınız kapanmasın diye network'unüz riskli videolarınız için sizi önceden uyarır ve kanalınızın kolayca kapanmasını böyle önler)

1- Abone ve izlenme sayınız partnerlik için uygun
2- Bu verilerle partnerliğe geçmeniz size sorun değil fayda getirir
3- Hiç bir network sizden ''Hak Talebi''niz için sizden belge istemez
4- Kanala 3 telif gelmesi halinde kanalınızı kapatan youtube'dir, bundan kaçış yok
5- Partnerliğin 3 telifte kanalın kapanmasını önler (Bu yanlış bilgi.. sadece kanalınız kapanmasın diye network'unüz riskli videolarınız için sizi önceden uyarır ve kanalınızın kolayca kapanmasını böyle önler)

Verdiğin bilgiler için tesekkür ederim. Bir önceki kanalım için partneriğe basvurmuştum benden videoları paylastığım haber kanalından alıınmış belge istediler basvururken bende vazgectim. Şimdiki kanalım için Awesomeness'a mı yoksa baska bir Partnerlik kanalına mı basvurmalıyım?

Verdiğin bilgiler için tesekkür ederim. Bir önceki kanalım için partneriğe basvurmuştum benden videoları paylastığım haber kanalından alıınmış belge istediler basvururken bende vazgectim. Şimdiki kanalım için Awesomeness'a mı yoksa baska bir Partnerlik kanalına mı basvurmalıyım?

En kolay başvuru kabul eden network Awesomeness'tir. % 30 Keser
Bizim size orta halli tavsiyemiz ise RPM Network'tür ama % 40 keser

RPM networkte türk hiti için ortalama bin gösterim ve izlenim kazanç durumları nasıl ?

Bana Awesomeness Networkden partnerlik daveti geldi kabul etsem mi etmesem mi bilmiyorum RPM'e basvurim kabul olursa RPM olmazsa Awesomeness :) Awesomeness da dashboard yokmus bence bu büyük bir sorun daha karar vermedim iyice düşünmek lazım ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri