Awesomeness Network Hakkında Bilinenler

Cevap: [En Kolay Partnerlik Alma]Awesomeness Network Hakkında Bilinenler

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION], kanalda hem tık hem gösterim başı kazanç mı oluyor?

Bak partnerli kanaldada su sekilde resimdeki gibi.Dolar isareti yerine bu isaretler olur.Adsensedeki gibi aktif etmek icin ac kapa yapmassinzi bunda,cogu zaman videonuz yuklenirken direk yesil olur.

qmhg4.jpg

Partnerlige basvurmak icin,Kanalinizda Para kazanma aktif olacak.

Hocam peki videoların tamamen özgünmü olması gerekiyor ben tamamen kopya içerik bir kanalım var günde 1-2k izlenim getiriyo kopya sonuçta.Ama çekiğim kanal telif atmayan bir kanal.Partner firması kopya içerik felan diye sıkıntı çıkırırmı acaba ?

Hocam peki videoların tamamen özgünmü olması gerekiyor ben tamamen kopya içerik bir kanalım var günde 1-2k izlenim getiriyo kopya sonuçta.Ama çekiğim kanal telif atmayan bir kanal.Partner firması kopya içerik felan diye sıkıntı çıkırırmı acaba ?
Su an bir ustte gordugun mesajdaki alinan izlenimler Kopya , Youtube'dan alinip eklenmis uzerinde oynama yapilmis icerikler.

Uyari almadan kopyada olsa kendinizin ozgun videosuda olsa izlenim aldikdan sonra gerisi onemli degil.

Su an bir ustte gordugun mesajdaki alinan izlenimler Kopya , Youtube'dan alinip eklenmis uzerinde oynama yapilmis icerikler.

Uyari almadan kopyada olsa kendinizin ozgun videosuda olsa izlenim aldikdan sonra gerisi onemli degil.

Hocam yabancı içerikte 10 dolar bile alabilrsiniz demişsiniz bana çok falza gibi geldi bununn bir kriteri mi var kategori ile mi alakalı yani.Çünkü 1k izlenime 10 dolar çok güzel bir para düşünmem hemen geçerim yani :D

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Şuan benim Adsense askıda pinden dolay, şimdi başvursam partnerliğe sorun olur mu? Yoksa pini girdik den sonra mı başvurmam gerek? Sonuçta adsense den para Awesomeness yatırılıyor diye biliyorum ondan soruyorum. Bu konu hakkında bilgilendirir sen sevinirim.

KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. defelarca mail atmama rağmen hala para kazanmalarım gözükmüyor analytics te. sadece görüntüleme var.

Hocam yabancı içerikte 10 dolar bile alabilrsiniz demişsiniz bana çok falza gibi geldi bununn bir kriteri mi var kategori ile mi alakalı yani.Çünkü 1k izlenime 10 dolar çok güzel bir para düşünmem hemen geçerim yani :D
Evet 10 dolara kadar veren networkler var.Su an icin hangi kategoridir,hangi hitdir hangi icerik yada videonun kalitesine ozgunlugune bakiyorlar tam bilgim yok ama verdikleri bir gercek.
Sonuclar ortada zaten 1k ya 2-3-4-5 dolari gordugum oldu,gordukde.

@Muslera06 Şuan benim Adsense askıda pinden dolay, şimdi başvursam partnerliğe sorun olur mu? Yoksa pini girdik den sonra mı başvurmam gerek?Sonunda adsense den para Awesomeness yatırılıyor diye biliyorum ondan soruyorum. Bu konu hakkında bilgilendirsen sevinirim.

Adsensede odemen kesinlesmisse vs diycem pin girmemsinde valal on usen sececeksin,basvur partnerlige adsensede paran varsa pin gelince girip onaylatir alirsin,partner oldukdan sonrak ikazancinida networklerden alirsin.

---------- Mesaj saat 14:25:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:24:37 civarında gönderildi. ----------

KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. defelarca mail atmama rağmen hala para kazanmalarım gözükmüyor analytics te. sadece görüntüleme var.
Neyi tavsiye etmiyorsun ? Hangi networkle sorunun var.

Neyi tavsiye etmiyorsun ? Hangi networkle sorunun var.

awesomesstv, 2 haftadır görüntülemelerim 25.000 in üzerinde olmasına rağmen para kazanmalarım hala görünmüyor. 2 hafta önce partnerliği kabul ettim hak talebinde bulundum tüm videolarımda hala gözükmüyor kazançlar.

awesomesstv, 2 haftadır görüntülemelerim 25.000 in üzerinde olmasına rağmen para kazanmalarım hala görünmüyor. 2 hafta önce partnerliği kabul ettim hak talebinde bulundum tüm videolarımda hala gözükmüyor kazançlar.
Ha ustad gec yansir yeni partnersen,bu duzelir bence sorun olmaz.Bazen aninda anlik yansiyor bazen cok gec.Bence bekle biraz daha.

Ayrica benim avessome'den su anlik sikayetim yok hersey guzel ancak sonucu tam durumu ay sonu yazacagim odemeleri yaparlarsa tamamdir..

Zaten bugun yarin butun partner networkleri hakkinda istedigi sartlar kurallar kazanc durumlari hakkinda detayli ve genis konular acacgim.Isteyen,kanalinin durumuna gore vs istedigi partner networklerine basvuru yapabilir.

Ha ustad gec yansir yeni partnersen,bu duzelir bence sorun olmaz.Bazen aninda anlik yansiyor bazen cok gec.Bence bekle biraz daha.

Ayrica benim avessome'den su anlik sikayetim yok hersey guzel ancak sonucu tam durumu ay sonu yazacagim odemeleri yaparlarsa tamamdir..

Zaten bugun yarin butun partner networkleri hakkinda istedigi sartlar kurallar kazanc durumlari hakkinda detayli ve genis konular acacgim.Isteyen,kanalinin durumuna gore vs istedigi partner networklerine basvuru yapabilir.
hocam peki 2 haftalık kazancım eklenirmi yoksa kazançlarım yeni günden mi başlar ?

hocam peki 2 haftalık kazancım eklenirmi yoksa kazançlarım yeni günden mi başlar ?
Tabiki eklenir.Mesela son actigim partner kanalda ekledigim video 7-8k izlendi ama kazanci ve izlenimi 5-6 gun sonra yansidi ve yavas yavas yansidi.1 Hafta hic video eklemedim kanal bakmadim sonra girdigimde herseyin yansidigini vs gordum.Dedigim gibi gec geliyor baya gec ama zamanla duzene giriyor.Bazen her gun guncelliyor bazen 3-4 gun geriden.Bunu zamanla daha iyi kavrayacagiz.

Tabiki eklenir.Mesela son actigim partner kanalda ekledigim video 7-8k izlendi ama kazanci ve izlenimi 5-6 gun sonra yansidi ve yavas yavas yansidi.1 Hafta hic video eklemedim kanal bakmadim sonra girdigimde herseyin yansidigini vs gordum.Dedigim gibi gec geliyor baya gec ama zamanla duzene giriyor.Bazen her gun guncelliyor bazen 3-4 gun geriden.Bunu zamanla daha iyi kavrayacagiz.

Benim daha önce kullandığım adsense hesabım banlandıydı. Buna bağlı kanallarda para kazanma kapatıldıydı.

Bu kanallarda kullanma imkanım varmı. İzlenim alan kanallarım var çünkü.

Peki para çekimi nasıl olacak? Kendi sitesinden mi halledilecek yoksa adsense üzerine mi yansıyor?

Benim daha önce kullandığım adsense hesabım banlandıydı. Buna bağlı kanallarda para kazanma kapatıldıydı.

Bu kanallarda kullanma imkanım varmı. İzlenim alan kanallarım var çünkü.

Para kazanmaya kapali kanallar icin partnerlik alinmaz.

Peki para çekimi nasıl olacak? Kendi sitesinden mi halledilecek yoksa adsense üzerine mi yansıyor?
Partner oldugunuz zaman Adsense ile iliskiniz KALMIYOR.
Odemelerinizi Paypal hesaplariniza alirsiniz.

usta diyelim k içeride 1500 $ birikti ben ödeme istemedikçe ödeme yapmıyorlarmı ??? ben ödmee siteyinc ehemen mi yapıyorl ? yani istedikten 10 gün sonra felan mı ?? belli bir süresi varmı

usta diyelim k içeride 1500 $ birikti ben ödeme istemedikçe ödeme yapmıyorlarmı ??? ben ödmee siteyinc ehemen mi yapıyorl ? yani istedikten 10 gün sonra felan mı ?? belli bir süresi varmı
Beyto networklere gore degisiyor.Ama sen odeme bilgilerini girmissen her ay adsense odemesini yapar networke onlarda sana kesintisini yapip gonderir.

Senin Payment (Ödeme) bilgilerin Network'te kayıtlı ise ''Ben şimdi ödeme istemiyorum'' desen de onlar dönem geldiğinde senin hesabına zorla da olsa gönderirler paranı. Borçlu kalmayı sevmiyor yabancılar.

Sonra parayı bekletmişsiniz diye hak talep ettiğinde beklenen sürenin faizini ödemek zorunda kalırlar ve onlar bunu hiç istemezler.. Sağlam çalışıyor adamlar :)

Senin Payment (Ödeme) bilgilerin Network'te kayıtlı ise ''Ben şimdi ödeme istemiyorum'' desen de onlar dönem geldiğinde senin hesabına zorla da olsa gönderirler paranı. Borçlu kalmayı sevmiyor yabancılar.

Sonra parayı bekletmişsiniz diye hak talep ettiğinde beklenen sürenin faizini ödemek zorunda kalırlar ve onlar bunu hiç istemezler.. Sağlam çalışıyor adamlar :)

Bak bu iyiymiş adamlar Türk değil sonuçta ....Vallaha helal olsun

peki waesomenessten hangi maille iletişime geçipte ödeme istiyebiliriz ? içerde birikmiş baya bi meblaq duruyor 2 aydır ama heralde ben istemem lazım bilgili olan biri yardım edebilirse sevinirim ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri