Cevap: [En Kolay Partnerlik Alma]Awesomeness Network Hakkında Bilinenler
Mail felan attın mı hocam.
ben 18 gündür bekliyorum daha çıkmadı malesef![]()
Mail felan attın mı hocam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
attım ama cevap gelmedi, boşuna uğraşıyorum gibi hissediyorum. günde 30 000 abd izlemesi var ona yanıyorumMail felan attın mı hocam.

Arkadaşlar şimdi benim adsense bağlı olan bir kanalım var o kanal ile partnerlik başvurusu yapsam sadece o kanal adsenseden düşmüş oluyor dimi diğer kanallarım adsenseye bağlı kalmış bulunuyor. Birde ben ayın 10'na kadar kazandığımı adsenseden 10'dan sonra partnerlik olduğunda adamlardan alacağım dimi ?
En güzel ayın30 'da başvurmak bir sonraki ayın 1'nde partnerlik verseler sıkıntı olmaz![]()
Biz hangi network'umüze mail atsak adamlar bize en geç bir gün içerisinde dönüp cevap veriyor da sizlerin mailini neden cevaplamıyorlar anlayamıyorum gerçekten. İşte bakın aşağıdaki resimde 20 temmuz tarihli mailimize 21 temmuz'da cevap vermişler hemen. Hem de çok geç cevap veriyorlar denilen Awesomeness Network bu
![]()
bende analytic kısımda görüntemeler varken tahmini kazançlar gözükmüyor bu tahmini kazançlar daha sonramı eklenecek yoksa bir sorun mu var
Partner olan arkadaşlar, kazançların ödeme için hangisini baz alıyoruz?
Tahmini Kazançlar mı? Yoksa Reklam Performansı mı?
Ben de bu şekilde düşünüyorum. Öyle ki 1K gösterime verdiği ücret diye yazmakta zaten üzerine gelince.Tahmini kazanç tıklamaların kazançı değil mi? Reklam performasi ise gostermeyi ele aliyorsa, bizde gosterime çalisdigimiz gore ona bakmalıyız çünkü adsensede iken o reklam perfomans para saymıyordu diye biliyorum. Siz eminmisiniz, ödeme aldiniz mı? @uskumru
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.