Awesomeness Network Hakkında Bilinenler

25k izlenim var tahmini kazan 1,86 bu nasıl iş anlamadım

1000 reklam başı ortalama 2 dolar performans göstergesi. Fakat neye göre hesaplıyorlar bilmiyorum. Her videoda reklam çıkmıyor oda ayrı bir konu.

Hocam benimde bir sorum olucak, Şimdi awesomeness partnerliğim kabul edildi. Yalnız eski videolarım için hak talebinde bulunduğumda kaydedilmiyor. partnerliğe geçtikden sonra deneme amaçlı attığım bikaç videoda hak talebini sorunsuz şekilde kaydettim.

Acaba eski videolarım o şekildemi kalacak?

Şimdiden çok çok tşkler

Hocam benimde bir sorum olucak, Şimdi awesomeness partnerliğim kabul edildi. Yalnız eski videolarım için hak talebinde bulunduğumda kaydedilmiyor. partnerliğe geçtikden sonra deneme amaçlı attığım bikaç videoda hak talebini sorunsuz şekilde kaydettim.

Acaba eski videolarım o şekildemi kalacak?

Şimdiden çok çok tşkler

eski videolar yavaş yavaş geçiyor partnerliğe

Partnerlik kabul süredi neydi arkadaslar sizde 3 gün olucak sanırım olumlu olumsuz dönül olmadı

Partnerlik kabul süredi neydi arkadaslar sizde 3 gün olucak sanırım olumlu olumsuz dönül olmadı

mail adresinizde spam klasörüne düşmüş olabilir yanıt... youtube da hesap özetine girin teklifiniz kabul görmüşse orada yazar awesomeness network... diye.oradan görüp onay verebilirsiniz.

Arkadaşlar şimdi 1 kanalım Awesomeness'e kabul edildi ve partner oldum. İkinci yada 3. bir kanalımı eklemek istersem sistem nasıl oluyor? sıfırdan hepsine ayrı ayrı mı başvuru yapmam lazım yada yeni kanalları eklemenin bir yolu var mı?

O zaman her kanalın 130 dolar olması lazım ve bu yani her kanal için zor. Peki alternatif dashboardı olan ve kanalı kolay ekleyebileceğimiz bir partner firması varmı. YtpNetwork da başvuru yaptım ama daha cevap gelmedi.
En kolay başvuru şartları sadece Awesomeness var benim bildiğim.

Dediğiniz gibi başvurdum 3 gün geçti hala mail gelmedi. Sorun nedir acaba yoksa yeni bir başvurumu yapsam?

Arkadaşlar yabancı içerikli bir kanalım var.

bazan 2-3 dolar bazen 1 dolar bırakıyor.

bugün BGBM sine baktım aylık ortalaması 4$

gösterimde 2K nın üzerinde bazen 7-8k

mobil izlenim oranı %55

Sizce adsensede kalsam mı yoksa partner olsam mı daha çok kazandırır.

Arkadaşlar yabancı içerikli bir kanalım var.

bazan 2-3 dolar bazen 1 dolar bırakıyor.

bugün BGBM sine baktım aylık ortalaması 4$

gösterimde 2K nın üzerinde bazen 7-8k

mobil izlenim oranı %55

Sizce adsensede kalsam mı yoksa partner olsam mı daha çok kazandırır.

Edit: Pardon yanlış bilgi :)

Arkadaşlar benim bir kanalım var bgbm si 10.5 dolar görünüyor.Adsenseye bağlı bir kanal günlük getirisi 4-7 dolar arasında 2k civarı izleniyor günde Partnere geçmemi önerirmisiniz.

Bundan önce bir kanalımı geçirdim günde 300-400 civarı izlenim alan şu an onun bgbm si 3 dolar gözüküyor avesomenes te günlük getirisi 0.50-1 dolar arasında bence gayet iyi oran olarak zaten deneme amaçlıydı geçme nedenim.

Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar benim bir kanalım var bgbm si 10.5 dolar görünüyor.Adsenseye bağlı bir kanal günlük getirisi 4-7 dolar arasında 2k civarı izleniyor günde Partnere geçmemi önerirmisiniz.

Bundan önce bir kanalımı geçirdim günde 300-400 civarı izlenim alan şu an onun bgbm si 3 dolar gözüküyor avesomenes te günlük getirisi 0.50-1 dolar arasında bence gayet iyi oran olarak zaten deneme amaçlıydı geçme nedenim.

Önerilerinizi bekliyorum.

konuyla alakasız ama ilk hesapta bir yanlışlık var sanırsam.
bgbm 10 dolar ise 2k izlenmeye 20 dolar gibi para bırakması lazım.

konuyla alakasız ama ilk hesapta bir yanlışlık var sanırsam.
bgbm 10 dolar ise 2k izlenmeye 20 dolar gibi para bırakması lazım.

Yanlışlık yok istersen resimde atabilirm yani sıkıntı yok .Öncelikle muslera hocamında dediği gibi adsense bgbm yi tam düzgün yansıtmıyor hemde mobil izlenim,embed derken kesile kesile elimde kalan para bu miktar oluyor.

İnş. anlatabilimişimdir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri