Awesomeness Ödeme Bekleyenler

Acoustic

Yasaklanmış
Katılım
3 Haziran 2013
Mesajlar
1.523
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
35
Konum
Antalya
Web sitesi
www.ytozel.com
Merhaba,

Forumda defalarca kendim defalarca diğer arkadaşlar tarafından yazıldı ama yine anlaşılmayan durumlar var.

Awesomenes ödemeleri 25-03 arası yapıyor. Burada anlaşılmayan durum yoktur umarım.

Ödemeleriniz ise 143$ ı geçtiği zaman aşağıdaki yazacağım maddeye göre yapılır.

Eğer Aralık ayında 143$ ı geçtiyseniz yani bu ay geçtiyseniz 143$ ı ancak ödemenizi bu ay sonunda değil gelecek ayın sonunda (25-03) yapılır.

Bu ay ödeme alacaklar Kasım/Ekim/Eylül gibi aylardan ödeme bekleyenlere yapılacak.


Ödeme alamadım diyen birçok kişi bu ay geçmiş bu ay ödeme bekliyor. Boşuna beklemeyin bu ay alamazsınız. Ödeme alamadım diyen bazıları da geçen ay geçmiş ve geçen ayın sonunda ödeme beklemiş, alamazsınız. Bu ayın sonunda alacaksınız.


75K kanal bağlı olduğunu söyledik. Aradan kaçanlar olacaktır. 20 kanalın 17 sine ödememi sorunsuz alıyorum ama 3 kanala ödeme alamadım.

Para kapatılana ödeme yaparken 1 telife yaparlar mı diye sormayın! Çünkü iş zıvanadan çıktı. Yapıyorlar. Eğer YouTube öderse yapıyorlar. Yapmazlarsa da hakkınız yok beklentiye. Ama ödüyorlar eğer kendileri de ödeme alırsa. Sen kendi Adsense hesabın gibi düşünüyorsun. Bunlar Premium Adsense kullanıyor, özel Adsense'ler kullanıyor. Ödemelerini Adsense özel olarak yapıyor. Ay sonunda ödeme yapalım bunlara demiyor. At gözlüklerinizi çıkartın lütfen artık.

Birisi alt network açar Awesomeness'e herkes başvuruyor diye hakaret etmeye çalışır. Diğeri çıkar bu ay tamamlar 143$ ı ödeme alamadım der. Bir başkası kanalı spamdan kapatılır yine ödeme yapılmasına rağmen benim de ödemem yapılmadı diye hakaret eder. Yapmayın artık. Bu son uyarı olsun. Şartları gidip okuyun ve ezberleyin. Ona göre mesaj yazın.
 
Ya eğer dediğiniz gibi bu ay 143 doları geçemeyenler ve telifli kanala ödeme bekleyenlerde varsa sorun sonuna kadar haklısınız. Çünkü bende her türlü alıyorum paramı. Bir sıkıntı çıkarmadılar şimdiye kadar.

Eğer bunun haricinde parasını almamak için herhangi bir sebebi olanlar varsa da, youtube'ye Google'a şikayet mailleri atmalı ki sorun çözülsün. Açıkçası bende sizin gibi düşünüyorum. Partnerde ödeme konusunda sıkıntı yok gibi.
 
Bende öyle düşünüyorum adam 145 $ geçtiği gibi ertesi günü ödeme bekliyor.
Ayrıca telifli kanallara galiba ödeme yapmıyorlarmış ama alanlarda var genede adsenseden ödeme alıpta bize vermiyorsa parayı dolandırıcılıktır bu.
 
Böyle bir başlık çok iyi oldu hocam 2 aydır teliften kapanan kanallarımın + para kazanması giden kanallarımın ödemesinide aldım ama son günlerde öyle şeyler yazıyorlarki yok awesomeness kesinlikle ödeme yapmacayak, yok paramızın üstüne yattı insan ister istemez görünce böyle şeyleri işten soğuyor bu ay hiç çalışamadım böyle yorumlar yüzünden soğudum işten
 
eylül ayı kazancım için çok uğraştım alamadım. ticket açarak,pm atarak,telefonla arayarak ne gerekiyorsa yaptım. tek telifi kanalım için ödemeyi aldıklarını da kabul etmelerine rağmen para hala hesabıma geçmedi. ne alt network aldım ne de başka bir şey. ilk fırsatta da yeniden adamları ( KIM, MAXWELL ) arayıp konuup ses kaydını paylaşacağım. kesinlikle güvenilmez network insanların umutlarını sömürmenin mantığı yok.
 
Şimdi öncelikle böyle bir konu lazımdı, daha önce eski bir mesajımda sabit konu yapılırsa kafalar karışmaz demiştim çünkü her kafadan farklı bir ses çıkıyor.
Öncelikle siz uzun zamandır ödemenizi alıyor olabilirsiniz, ödeme tarihleri konusunda herkes farklı bir yazınca ve yöneticiler gibi yetkili ve tecrübeli ağızlardan böyle konular gelmeyince ister istemez ortalık karışıyor.
Ben acemiyim, her ay aweden ödeme alan birisi değilim dolayısıyla paniğe kapılmam gayet doğal ki mesajlarıma bakarsanız yeni olmama rağmen birçok arkadaşa sabretmesi konusunda telkinler verdim.
Fakat 500 kişi mesaj yazınca ödememi alamadım diye, ister istemez ortalık karışıyor, sizin çok kanallarınız olabilir, ben daha ilk ödememi alıcam ve gerçekten emek veriyorum kanalıma, ister istemez acaba ödeme alıcakmıyım diye paniğe kapılıyorum.Bu çok normal.
İşin zıvanadan çıkması normal, forumda 2-3 tane awe tarafından ingilizce cevap verilen mailler okuduk, ve çelişkili mesajlar.
Firma sahibi kalkıp çelişkili mesajlar yayınlarsa, biz kullanıcılar olarak endişelenmekte haklıyız değil mi?
Sonrada kalkıp 1 telifle ödeme yapılır mı diye konu açmakta haklıyız galiba?
Lütfen, kimse çocuk değil burada, herkes sakin olsun.
Burada benim gibi acemilerin tek güvendiği siz site yöneticileri, ama kalkıp azar çekince hiç hoş olmuyor.

Olay bu kadar basit, açtınız güzel bir konu sağolun bilgilendirdiniz bütün kullanıcıları, Ocak 3-5 herneyse o tarihten sonra sıkıntısı olan gelir gene bu forumda yazar, başka nerede yazacağız ?

Tekrar teşekkürler açıklama için.
Saygılar
 
5 dakika önce bu berkay içözden (fox tv ) telif aldım ve bu partnerliğe bağlı kanalım kapanacak 7 gün içinde 3 . teliften dolayı

kanalda biriken paralar yarın itibari ile 150 doların üzerine çıkacak

bu şekilde ödeme alma şansım varmı?

almak için ne yapmam lazım ?

teşekkür ederim
 
5 dakika önce bu berkay içözden (fox tv ) telif aldım ve bu partnerliğe bağlı kanalım kapanacak 7 gün içinde 3 . teliften dolayı

kanalda biriken paralar yarın itibari ile 150 doların üzerine çıkacak

bu şekilde ödeme alma şansım varmı?

almak için ne yapmam lazım ?

teşekkür ederim

geçmiş olsun zor alırsın parayı
 
Sürekli bu temel sorular sorulduğu için konunun sabitlenmesi gerek böylece aynı sorular sürekli sorulup forum kirletilmez.

Awe partnerlik alması en kolay networktur içerinğiniz size ait mi değilmi gösteriminiz nekadar kanalınız kaç aylık gibi şeylere bakmaz direk partner olursunuz bugün kanal açar yarın başvurur sonraki gün daveti kabul eder üye olursunuz.

Çok güzel kanalınız vardır özgün videodur bgbg oranınızı arttırmak istersiniz ozaman farklı networkları öneririm çünkü bgbg oranı bu networkda diğerlerine kıyasla biraz düşük.

Bi networke geçerken ihtiyaçlarınızı tam değerlendirip araştırıp tüm şartları bilip kanalınızıa uygun olanı seçmelisiniz yoksa ters tepebilr.

Awe ile çalışırken açıkçası ben riskli çalışıyorum adsense atsam o videoları tüm kanallarımın para kazanması gider diye bu networku kullanıyorum. Veya eşleşen videolar partnerde eşleşmiyor diye kullanıyordum ki oda yeni update ile yalan oldu. Adsense den para kazanamaycağınız veya adsense bağlayıp rskli olacak kanallar için networku kullanın derim.

Uzun videolar a 3-4 reklam birden koyarsanız bgbg Türkiye'de 3-5 arsı geziyor Amerika vb ülkelerde bgbg yaklaşık 10-20 dolar a kadar çıkıyor.

Telif yerseniz paranızı alamama riski var forumlarında gördüm öyle yazmışlar.
Onun dışında ödeme konusunda hiçbir sıkıntılarını görmedim ödemeleri aldım.
(Bu ay 2 telifli ve 1 telifli kanallarım var ödeme formunu doldurdum bakalım ne olcak)

Ben bu partnerde spam çalıştığım için ne koparırsam kardır diye bakıyorum, kimi telif yiyor kimi spamdan gidiyor bağlıyorum 10 kanal 7 sinden ödeme alırsam kar ve bu 10 kanlda da emek olmuyor açtığım 2. gün bağlıyorum. Bazı kanlallarım da aylardır bu networkte sağlam kaldılar telif vs almadılar onlardan da her ay düznli ödeme alırım.

Kullanmasını tam becremeyen networkun ne olduğunu bilmeden araştırmadan en iyi kanallarını pat diye bağlayıpta hayal kırıklığına uğrayanlar çok fazla konu vs açtılar hatta networkla alakasız şeyleri networktan sandılar bu sebeplerden biraz kötü bi ün saldı.

Networku savunmuyorum da eleştirmiyorum da sadece gördüklerimi yazıyorum diğer arkadaşlar olumulu-olumsuz tecrubeleri iyi değerlendirip en doğrusunu seçerse iyi kazanabilir daha az hata yaparlar.

Zaten bidahki ay gelecek olan youtubun network güncellemsi networkların avantajlarını baya bi köreltiyor benim için adsense geri dönüş olacak.
 
Ben kapanan kanalımın ödemesini aldım. Ancak denilen gibi eşği geçtikten sonraki ay alınıyor.
 
Benim hala ablayamadigim Aralik ayinda bu partnerden para alan oldumu? Yani Aralik ayi kazancindan bahsetmiyorum gecmis kazanclardan bahsediyorum. Bu ay gecmise donuk alacaklarin odemesi yapildimi kimseyem aralik ayinda 780$ kazanan kanalim var, gunluk 100-140$ arasi para birakiyor. Hic telif yok, bu konuyuda devamli takip ediyorum. Lutfen aydinlatin bu konuda

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Benim hala ablayamadigim Aralik ayinda bu partnerden para alan oldumu? Yani Aralik ayi kazancindan bahsetmiyorum gecmis kazanclardan bahsediyorum. Bu ay gecmise donuk alacaklarin odemesi yapildimi kimseyem aralik ayinda 780$ kazanan kanalim var, gunluk 100-140$ arasi para birakiyor. Hic telif yok, bu konuyuda devamli takip ediyorum. Lutfen aydinlatin bu konuda

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aralık ayı ödemeleri ya ayın son günlerinde yada ocak başında yatar daha zaman var dostum..
 
Aralık ayı ödemeleri ya ayın son günlerinde yada ocak başında yatar daha zaman var dostum..

Hocam konuyu okumadiniz sanirim. Ben daha onceki odemelerden bahsediyorum. Aralik ayi kazanci normal sartlarda ocsn sonu yada subat basi yatiyor diye biliyorum. Benim sorguladigim sey aralik ayinda kimse herhangi bir odeme aldimi gecmise donuk olarak

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Benim hala ablayamadigim Aralik ayinda bu partnerden para alan oldumu? Yani Aralik ayi kazancindan bahsetmiyorum gecmis kazanclardan bahsediyorum. Bu ay gecmise donuk alacaklarin odemesi yapildimi kimseyem aralik ayinda 780$ kazanan kanalim var, gunluk 100-140$ arasi para birakiyor. Hic telif yok, bu konuyuda devamli takip ediyorum. Lutfen aydinlatin bu konuda

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi eğer kategorin riskliyse bence bu kadarı yeter deyip sil..ben 6000 dolara geldim 2 haftadır gelmedi nası olma gelmez dedim ama telifi yedik , şimdi sildim telif riski olanları öyle tek telifle bekliyorum mahşer gününü :D temiz kanal kalırsan daha şansın artar benden sana tavsiye
 
Dostum nasil sileyim devamli gelir artiyor :) yani kategori riskli ama kendim editleyip uploadliyorum videolari. Logo- kanal ismi falan gecmiyor. Basa sona intro koyuyorum. Gelirsede gelir artik napalim. Yalniz aralik odemesi ocak sonu yada subat basi degilmi bu konuyu garanti altina alayimda bi. Cunku benim 780$ oldu ne mail geldi esigi gectiniz diye nede arayan soran var. Hakkimizda hayirlisi artik

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
arkadaşlar 45 gün olayınıda unutuyorsunuz hiç bir partner 45 günden önce ödeme yapmaz onuda ekleyin listeye

45 gün olayı tamamen yanlıştır Tüm partnerler bulunduğunuz ayın kazancını diğer ayın sonunda gönderirler. Yani siz 1 ocakta partner olursanız şubat sonunda ödeme alırsınız 2 ay beklemiş olursunuz ama ocağın sonunda partner olursanız ve 1 günde ödeme limitini geçerseniz yine şubat sonunda ödeme alırsınız.
 
45 gün olayı tamamen yanlıştır Tüm partnerler bulunduğunuz ayın kazancını diğer ayın sonunda gönderirler. Yani siz 1 ocakta partner olursanız şubat sonunda ödeme alırsınız 2 ay beklemiş olursunuz ama ocağın sonunda partner olursanız ve 1 günde ödeme limitini geçerseniz yine şubat sonunda ödeme alırsınız.

ben bilmiyorum öyle dediler bu partnerlik forumda ilk türediğinde
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri