Awesomeness Ödeme Bekleyenler

Yüzlerce aweli kanal var forum kullanıcılarında ödeme yapılsa mutlaka birilerine gelirdi

Birden ikiye yalan söylediğime şahit oldunmu acaba? Ayrıca arkadaşım demedim. Sadece bir tanıdık. Ve kanıt sunduda demedim. Sadece ödeme aldığını dedi o kadar.

Buda kanıt.

vwlyq.png

vwlyx.png

vwlz3.png

Sanırım mesaj içeriğini yazmama gerek yok.

bu arkadaş yurtdışında yaşıyor olabilirmi ?

Binlerce aweli kanal var forum kullanıcılarında ödeme yapılsa mutlaka birilerine gelirdi

Yüz binlerle bu firmanın partneri olan arkadaş var. BU forumdan sadce yüzde 1 eder ya etmez.

bu arkadaş yurtdışında yaşıyor olabilirmi ?

Zaten benimde de tanıdık yurtdışında, bende. Ayrıca paypal ile tüm dünyaya ödeme yapıyorlar. Yurt içi, yurt dışı, ülke fark etmiyor. 25de ödeme alanlar olmuş.

Gecen ay her 2 kanalim icinde ayin 27 sinde ödeme almistim.

Hocam 2 kanal için ödeme aldığınızı belirtmişsiniz ancak konu içerisinde bir çok olumsuz mesajınız da mevcut. Ödeme aldığınız yada alamadığınız kanalların arasında ki farklar nelerdir?

Hocam 2 kanal için ödeme aldığınızı belirtmişsiniz ancak konu içerisinde bir çok olumsuz mesajınız da mevcut. Ödeme aldığınız yada alamadığınız kanalların arasında ki farklar nelerdir?

Evet 2 kanalim 3 aydir bu networke bagli ve son 2 aydir düzeli ödeme aliyorum ama alamayan o kadar cok kullanici varki, ödeme almama ragmen güven hic yok bu networke. Cikma telebinde bulundum kanbul etmediler. Telifli kanalin parasini ödemeyen bir bunlar var.

Birden ikiye yalan söylediğime şahit oldunmu acaba? Ayrıca arkadaşım demedim. Sadece bir tanıdık. Ve kanıt sunduda demedim. Sadece ödeme aldığını dedi o kadar.

Buda kanıt.

vwlyq.png

vwlyx.png

vwlz3.png

Sanırım mesaj içeriğini yazmama gerek yok.
Bende aynen bu resmimdeki yeri gördümde, amma bir kerara gele bilmediyim şuki @Robert Daniel ve [MENTION=138]mustafa[/MENTION] Sen isimli beylerin Awesomeness formunda ya bir şikayetde bulunmaları yadaki aktardımda bu iki kişinin para hale yatmamış gibi bir şikayetlerini göremedim. Durmuş durmuş @Robert Daniel ve [MENTION=138]mustafa[/MENTION] Sen ikiside ayni anda yazmışlarki biz paramızı aldık. Burda bi işler çevriliyor)

Yüz binlerle bu firmanın partneri olan arkadaş var. BU forumdan sadce yüzde 1 eder ya etmez.

Zaten benimde de tanıdık yurtdışında, bende. Ayrıca paypal ile tüm dünyaya ödeme yapıyorlar. Yurt içi, yurt dışı, ülke fark etmiyor. 25de ödeme alanlar olmuş.

%1 bile olsak olasılık olarak ilk ödeme alan 100 kişinin içinede forumdan biri olurdu demek oluyor.

Bende aynen bu resmimdeki yeri gördümde, amma bir kerara gele bilmediyim şuki @Robert Daniel ve [MENTION=138]mustafa[/MENTION] Sen isimli beylerin Awesomeness formunda ya bir şikayetde bulunmaları yadaki aktardımda bu iki kişinin para hale yatmamış gibi bir şikayetlerini göremedim. Durmuş durmuş @Robert Daniel ve [MENTION=138]mustafa[/MENTION] Sen ikiside ayni anda yazmışlarki biz paramızı aldık. Burda bi işler çevriliyor)

Müslüman ve türküz. Kimseye inanmayız, çoğu kişiye yalancı deriz. Adamın ne işine yararki? 1000lerce aweli partner kanal var hepsi şikayet yazıyormu o forum? YOK. 100 kişi diyelim şikayet yazmış o kadar.

Evet 2 kanalim 3 aydir bu networke bagli ve son 2 aydir düzeli ödeme aliyorum ama alamayan o kadar cok kullanici varki, ödeme almama ragmen güven hic yok bu networke. Cikma telebinde bulundum kanbul etmediler. Telifli kanalin parasini ödemeyen bir bunlar var.

Forumlarında yaptıkları açıklamada;
telifli kanalların parasını ekibimiz tarafından inceleyip ödeyeceğiz gibi bir bildirimde bulunmuşlardı hatırladığım kadarıyla. yani her ay düzenli parasını alan da var, geçen ay telif sebebiyle alamayanlarda var. Ben bu foruma kayıt olamadan önce de bu forumda awesomeness eleştiriliyordu, hala daha eleştiriliyor. Ben hiç ödeme almadım Awesomeness'tan, ve alana kadar da çok net konuşmak istemiyorum ancak eleştirenlerin çok daha fazla sesleri duyuluyor konularda. Bu da bizim gibi henüz ödeme alamayan kişilerde huzursuzluğa yol açıyor. Bu bağlamda biraz daha makul tavırlar sergilemek daha doğru olmaz mı? Eleştiri değil sadece olayın gidiş yönünde yardımcı olunabilmesi amacıyla mesaj yazıyorum

Parani alamdığında gelir makul tavırlar serilerin öylse sen [MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION] (Bu mesajını arşivliyorum)

Parani alamdığında gelir makul tavırlar serilerin öylse sen [MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION] (Bu mesajını arşivliyorum)

Anlam veremediğim nokta geçen ay 2 kanal için ödeme alan birisinin bu şekilde bir tavır takınması. Emin olun benim takınacağım tavır sadece ödeme konusu altında "telifli/telifsiz kanalımın ödemesi yapılmadı" şeklinde olur. Daha ileri gitmem çünkü ödeme alan kişiler mevcut (ilk başta siz).

O değilde ben 5 gündür paypala giremiyorum benim derdim başka :D

Modemi resledim düzeldi, 5 gündür reslememişim demekki :D
Neyse bende sıradayım :D

Neşelenin beyler, ödeme alamassanız benim gibi hayır işi yapın aboneleriniz için :D
Sinirden gülüyorum :D Ama Jackie abimiz ne dedi ay sonuna kadar bekleyin :D

O değilde ben 5 gündür paypala giremiyorum benim derdim başka :D

Modemi resledim düzeldi, 5 gündür reslememişim demekki :D
Neyse bende sıradayım :D

Neşelenin beyler, ödeme alamassanız benim gibi hayır işi yapın aboneleriniz için :D
Sinirden gülüyorum :D Ama Jackie abimiz ne dedi ay sonuna kadar bekleyin :D

Yalnız Jackie bayanmış :D

ben geçen ay iki kanalımdan yaklaşık 4 5 mılyar alamadım. bu ay da ödemeyecekler sağolsunlar konuştuk telif yedınız mı umudunuzu kesın telifsiz kanalı bilemem öderler herhalde

ben geçen ay iki kanalımdan yaklaşık 4 5 mılyar alamadım. bu ay da ödemeyecekler sağolsunlar konuştuk telif yedınız mı umudunuzu kesın telifsiz kanalı bilemem öderler herhalde

Peki telif yiyen kanalın parasını ne yapıyorlarmış?
yani youtube bunlara ödemiyor mu bu parayı yoksa bunlar mı işgüzarlık yapıyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri