Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
google da buna izin veriyorGüldürmeyin ya
![]()
Direk beni kastederk yazdığın için nikimi yazmana gerke yok zaten bana yazmışsın resmen.
Üşendiğmden yazmıyorum 50 kere aynı şeyi sorup duruyorlar niye cevap vereyim eski konulara baksın bulsunlar.
Awesomness den ödeme aldığın gün çok güzel açıklamalar yapmıştın artık sen savunabilirsin arkadaşa nekadar güzel ödeme yaptığıyla ilgili.
Uğraşma benle şu klavyenin tuşlarına basmaya ayırdığm vakit boşa gidiyor.
Otomatik ödeme sistemi niye yok peki awe de
Bence partnerin fazlada suçu yoktur. Son 1ayda ödemeler ödenmeye başladı. Sebebi ytnin bu güncellemeleri ve bazı kanalların parasını ödememesi oldu. İnanmıyorumki netvork paramızın üstüne yatsın. Ben heray ödeme aldım. Geçen ay değil bu ay yine alacağım ödeme günü var daha.
Otomatik ödeme sistemi niye yok peki awe de
Awsems mi? he güldürmeyin beni.
Adamlar tezgahi kurmuslar kimseye para ne yok haydi dagilin. Ara sira ödeme yapiyorlar, ödeme alanlar ben aldim para mi diye reklamlarini yapiyor ve tonla yeni aga kaltilanlar oluyor.
Sistem böyle isliyor...
Bu iş biraz PTC işi gibi.
Scam olmaya yakın PTC siteleri birkaç kişiye ödeme yapar, yatırımlar devam etsin diye.
Scam olduktan sonrada paraları alıp tüyerler.
Awe'de aynen bu sistem üzerinden çalışıyor.
90 bin kanal bağlı deniyor ( söyleyenlere göre yazıyorum )
Seçiyor içinden 3-5K kanalı ödemesini yapıyor diğer 85K kanal Mağdur.
Geri kalan 85K kanaldan 20k sını Felan Adsense ödemese Geri kalan 55K kanalın kazancı Cebe.
Bu We'den daha çok kişinin canı yanacak herhalde.
Birde bu Kasım ayı ödemeleri yapıldı mı?
Bu Awe'de herhangi birine?
ekim kazancı haricinde awe paramı ödemiyor diye bi konu varmıydı ortada hiç herkes memnundu 1 ay yaptılar o hatayı oda 100/10 kişiye yapmadılar ödemeyi
Bu iş biraz PTC işi gibi.
Scam olmaya yakın PTC siteleri birkaç kişiye ödeme yapar, yatırımlar devam etsin diye.
Scam olduktan sonrada paraları alıp tüyerler.
Awe'de aynen bu sistem üzerinden çalışıyor.
90 bin kanal bağlı deniyor ( söyleyenlere göre yazıyorum )
Seçiyor içinden 3-5K kanalı ödemesini yapıyor diğer 85K kanal Mağdur.
Geri kalan 85K kanaldan 20k sını Felan Adsense ödemese Geri kalan 55K kanalın kazancı Cebe.
Bu We'den daha çok kişinin canı yanacak herhalde.
Birde bu Kasım ayı ödemeleri yapıldı mı?
Bu Awe'de herhangi birine?
Gazanız mubarek olsun![]()
Kardesim yazdiklarinin konuya ne elakesi var? benim yazdiklarimi okuyubda anliyorsan buna ihtiyac yoxdur! Ben azeriyim Turkcede ola bilir nerdese yanlis yazarim. bu normal her halde! Kesinlikle benim bir dil oyrenmeme regben bana yol gosterdigine gel bir olalim paramizi alalim!
Youtube daki herhangi bir partnerin, verdiğin örnekle yakından uzakdan ilgisi olamaz.O PTC sitelerin halini çoğumuz bilir, o sistemlerde kullanıcı ezilir, kullanıcı ile yöneticilerin kazandığı paralar arasında uçurum vardır, tabiki partnerlerde uçuk paralar kazanıyor ama , ptc'de kullanıcılar neredeyse hiç tatmin olmaz.İstediği paraları hiçbir zaman kazanamaz.
Kıyaslama yanlış olmuş.
hocam benimde basima geldi boyle.turkceyi ogren sonra yaz falan diyen cok oldu ama adminlere tesekkur ederim hall etdiler olayi sen kafani bozma konuyu saptirmayada izin verme![]()
Ben Networklerle PTc sitelerini kıyaslamadım.
Sadece bir Örnek verdim.
Durumları benziyor çünkü.
Bakın Bu partner Balon gibi Şişti elbette biryerde patlayacak.
REEL sayılarla yaptıklarını anlatmaya çalıştım, %99 sistemi böyle çalışıyor bu Awe'nin.
Yani bu ay size ödeme yapabilir ama forumdaki başka birinin kanalına ödeme yapmaz.
Birdahaki ay gider ona ödeme yapar sana sudan sebeplerle ödeme yapmaz Gibi.
her türlü belli ediyorlar dimi türk olduklarını küçümsemek hor görmek türklerin kalitesi burdan belli oluyor işte oysa çoğu azeri azerice, rusça, türkçe, ingilizce bilirbizimkiler ana dilini konuşamaz 10. dili türkçe olan adama laf atarlar
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.