Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
saol hocam ... onaylanmaz diye ugrasmak istemedim de tavsiyene uyayım bakiim bitane kanal ama konu yinede geçerli olsun bosuna acmıs olmıyalım 1 adet alım yapıyım satan olursa yine
kardeşim onaylıyorlar.geçen hafta 7 kanalla girdim şimdi 5 kanalla başvurdum yarın alırlar heralde.kafan rahat olsun en geç 5 güne alıyorlar.
bu kadar bel baglamak dogru mu
arkadaşlar bende günde 25 kanal açan ve full spam yapan biriyim.
artık adsense illetinden kurtulmak istiyorum, şuana kadar hiç bir partner ile çalışmadım fakat yeni kanalları sadece awesomeness alıyor sanırım, sizce ne yapmalıyım adsenseyi bırakıp full awesomeness'e kasmalı mıyım? Emekthor'un açtığı konuyu da okudum ve şuan çok kararsızım.
@SeaNoNe @Avarice
Stokta 100 den fazla boş AWE kanalım var,
Ben paramı aldım. Bu yüzden şu an güveniyorum.
Paramızı alamıyoruz diye ortalığı yangın yerine çeviren arkadaşlar hep olacaktır ancak insanlar şunu öğrenemedi;
Hangi partner olursa olsun Ocak ayının kazancını Subat sonu Mart Başı öder. Adamlar Ocakta kazandığı paraları Şubatın ilk haftası bekliyorlar, sonra hayatlarında ilk gördükleri partner Awesomeness TV ; AWE paramı ödemedi diyorlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.