Awesomeness Partner Kanal Alınır (Boş)

• Kullanıcı Avarice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

Avarice

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacagı üzere awesomeness partnerli kanal lazım 0 kazanclı yani boş kanal varsa satıcak olan pm atarsa sevnirim

saol hocam ... onaylanmaz diye ugrasmak istemedim de tavsiyene uyayım bakiim bitane kanal ama konu yinede geçerli olsun bosuna acmıs olmıyalım 1 adet alım yapıyım satan olursa yine

saol hocam ... onaylanmaz diye ugrasmak istemedim de tavsiyene uyayım bakiim bitane kanal ama konu yinede geçerli olsun bosuna acmıs olmıyalım 1 adet alım yapıyım satan olursa yine

kardeşim onaylıyorlar.geçen hafta 7 kanalla girdim şimdi 5 kanalla başvurdum yarın alırlar heralde.kafan rahat olsun en geç 5 güne alıyorlar.

bu kadar bel baglamak dogru mu

Stokta 100 den fazla boş AWE kanalım var,
Ben paramı aldım. Bu yüzden şu an güveniyorum.
Paramızı alamıyoruz diye ortalığı yangın yerine çeviren arkadaşlar hep olacaktır ancak insanlar şunu öğrenemedi;
Hangi partner olursa olsun Ocak ayının kazancını Subat sonu Mart Başı öder. Adamlar Ocakta kazandığı paraları Şubatın ilk haftası bekliyorlar, sonra hayatlarında ilk gördükleri partner Awesomeness TV ; AWE paramı ödemedi diyorlar.

valla ben uzun süre awe ile calıstım ve cok fazla olmasada yaklasık 10 k liraya yakın ödeme almıslıgım var aweden hiçde bir sıkıntı yaşamadım onun için partnerler arasında bana göre en uygunu awesome

Mutlaka olumlu olumsuz yanları vardır,
ancak şu an forumda bu partnere SCAM diyenler bile var.

arkadaşlar bende günde 25 kanal açan ve full spam yapan biriyim.
artık adsense illetinden kurtulmak istiyorum, şuana kadar hiç bir partner ile çalışmadım fakat yeni kanalları sadece awesomeness alıyor sanırım, sizce ne yapmalıyım adsenseyi bırakıp full awesomeness'e kasmalı mıyım? Emekthor'un açtığı konuyu da okudum ve şuan çok kararsızım.
[MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION] [MENTION=4970]Avarice[/MENTION]

arkadaşlar bende günde 25 kanal açan ve full spam yapan biriyim.
artık adsense illetinden kurtulmak istiyorum, şuana kadar hiç bir partner ile çalışmadım fakat yeni kanalları sadece awesomeness alıyor sanırım, sizce ne yapmalıyım adsenseyi bırakıp full awesomeness'e kasmalı mıyım? Emekthor'un açtığı konuyu da okudum ve şuan çok kararsızım.
@SeaNoNe @Avarice

Hocam akıl vermek değil benimkisi sadece kendi görüşüm ...

çok eskiden bende spam yapardım ama tabii eskiden :) ozamanlar spamdan kazanılıyordu da yapıyorduk ama tabii artık spama haliyle adsense pek sıcak bakmıyor sende bu yuzden gecmek istiyorsun partnere de ben kendimden biliyorum cok kolay olmuyor partnere gecip partnerden ekmek yemek yani şunu demek istiyorum partnere gecip bir anda güzel özgün hit sağlam hit alabileceksen eyw.. buyur gec ama önünde rahat bi 4-5 ayın var yani spamdan direk özgüne gecmek insanı biraz yıppratır onu demek stiyorum :)

Kendi görüşüm

ha tabi spam işmi iş değil benim düşüncem adsensede olsa özgün içerik az ve öz içerik sağlam güzel oluyor ...

Görünen köy kılavuz istemez.İsteyen istediği partnere girer : ) Hangi partner şirketleri nasıl zaten belli ne zamandan beri... : )

Stokta 100 den fazla boş AWE kanalım var,
Ben paramı aldım. Bu yüzden şu an güveniyorum.
Paramızı alamıyoruz diye ortalığı yangın yerine çeviren arkadaşlar hep olacaktır ancak insanlar şunu öğrenemedi;
Hangi partner olursa olsun Ocak ayının kazancını Subat sonu Mart Başı öder. Adamlar Ocakta kazandığı paraları Şubatın ilk haftası bekliyorlar, sonra hayatlarında ilk gördükleri partner Awesomeness TV ; AWE paramı ödemedi diyorlar.

Katılıyorum bu konuda tamam adamların ödememe politikası vardır ben hiç kullanmadım yeni başladım ilk defa aweye girdim fakat orada ana sayfasındaki adamlaradamı ödeme yapmıyorlar binlerce kişi bu partnera bağlı ama nedense bizimkiler telif yağmuruna tutuluyorla adsenseninde ödeme yapmadığı kanallar oluyor teliften kapatınca falan filan belkide o adamlaradada teliften ödeme yapmıyacağım diyor herkes inşallah parasını alır ama daha ödeme günü bile gelmeden bağırmak kötü serkan abi ben hiç göndermiyorum benim hesaba yatıryorlar demiş ödeme formu falan ama demekki kanalların parası ödeniyor sonuçta bu adsense değil bir şirket geçte olsa güçte olsa parasını yatırıorlardır diye tahmin edioyrum

awenin dashboardı yok ondan bana güzel gelmiyor dashboardan bakmak daha güzel
creativee de direk başvurabilirsin onlarda herkesi alıyor günlük 80 değil 40 izlenim bile yeter geçen soktum herşeyi kabul ediyorlar...

Hocam bende reel telefonlarla onaylanmış 15 dakikası açık awe kanallar var kaç adet istiyorsunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri