Awesomeness Partnerli kanallar alinacakdir.

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Bu kanal senin mi? wrecking ball'ı geçirmişsin sanırım..kanal partner değilse sağlam paralar kazanabilirsin.doğru açıklama etiketlerle

---------- Mesaj saat 07:12:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:10:21 civarında gönderildi. ----------

vay anasını ya,nasıl geçtin ya,eşleşeni nasıl geçtin abi,lütfen anlat bizede lütfen ya.(!)

evet benim o Wrecking baldan diger kanllarimdan 1 K dolar kazandim zat

Urasinca oluyor

Bu kanal senin mi? wrecking ball'ı geçirmişsin sanırım..kanal partner değilse sağlam paralar kazanabilirsin.doğru açıklama etiketlerle

---------- Mesaj saat 07:12:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:10:21 civarında gönderildi. ----------

vay anasını ya,nasıl geçtin ya,eşleşeni nasıl geçtin abi,lütfen anlat bizede lütfen ya.(!)

Niye anlatmıyim sen bana dizi işini öğretmiştin :D

Sadece Bonna'dan istek şarkı alıyorum ahahah

19 sayfayı bitirdim baya bir ışık yandı bende :D aklımda değişik fikirler kombine ettim kahvemi hazırlayıp bonna kardeşimin önerdiği şu filmide bir izleyeyim sonra hadi bismillah edite devam youtube selam vevo'ya devam geri dönüş yapcam vevo'ya :cool: para lazım hemde çook :(

Bu arada başta serkan abi olmak üzere yayında yapımda ve konuda emeği ve yorumu gecenlere teşekkürler okudum okudum aklıma farklı farklı fikirler oluşturdum iyi oldu dergi okur gibi :D

bende yaptım awesomeness da takılmadı :D :D kanal içeriği nedeniyle paylaşamıyorum.partnersizde geçmek mesele

partnersize de mi yükleyelim şimdi gerek yok :)

---------- Mesaj saat 05:23:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:22:25 civarında gönderildi. ----------

19 sayfayı bitirdim baya bir ışık yandı bende :D aklımda değişik fikirler kombine ettim kahvemi hazırlayıp bonna kardeşimin önerdiği şu filmide bir izleyeyim sonra hadi bismillah edite devam youtube selam vevo'ya devam geri dönüş yapcam vevo'ya :cool: para lazım hemde çook :(

Alper Sony Vegas kullan en güzeli :))

Bonna sony vegas indirmeye gitti ahaha

[MENTION=1316]Alex[/MENTION]

Bende bilgisayara daha yeni format atmıştım artık kaldırabileceği sürümü yüklyeceğim zamanında bir müzik kanalım vardı 2 bin abone kasmıştım :D 1 ayda ama ilk çıkan parçaları atıyordum vevo'dan bir ergen bu sağolsun banka borcumun birazını ödemiştim sonra 1 ay ara verdim o arada 2 tane 3 . taraf birde başka bir vevo daha vardı oda ucunca ne blim bi an tırstım bıraktım :D
1 ay sonra gittsen kanalı çevir game of theores at :D sonrası malum 8-10 telif 8 saate bombardıman tutsaydı 3-5 gün 1 ay köşeydim :D denemiş olduk

[MENTION=1316]Alex[/MENTION]

Bende bilgisayara daha yeni format atmıştım artık kaldırabileceği sürümü yüklyeceğim zamanında bir müzik kanalım vardı 2 bin abone kasmıştım :D 1 ayda ama ilk çıkan parçaları atıyordum vevo'dan bir ergen bu sağolsun banka borcumun birazını ödemiştim sonra 1 ay ara verdim o arada 2 tane 3 . taraf birde başka bir vevo daha vardı oda ucunca ne blim bi an tırstım bıraktım :D
1 ay sonra gittsen kanalı çevir game of theores at :D sonrası malum 1 8-10 telif 8 saate bombardıman tutsaydı 3-5 gün 1 ay köşeydim :D denemiş olduk

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] abinin dediği gibi HİT and RUN ;)

Dikkat telif yedikten sonra değil ahah :D

Niye anlatmıyim sen bana dizi işini öğretmiştin :D

Sadece Bonna'dan istek şarkı alıyorum ahahah

ya caner bak tüm kanallarım kapatıldı suan kanal acıyorum video basıyorum 1-2 haftaya aynı seviyeye gelicem insallah lütfen beni oyalama burda.
sen bos isler pesinde olabilirsin ama benim ve ''beta'' dediğin skype grubumuzdaki insanların bi hedefi var ve yaza kadar gerceklestirmeyi düsünüyoruz.
Sen Halâ ADAMIN ANLATMAK İSTEDİĞİ ana fikri almak yerine 5-10 tl kazanmak adına kanalını çek kazancını böl adamın (!)
Son postumdur,iyi eğlenceler.

ya caner bak tüm kanallarım kapatıldı suan kanal acıyorum video basıyorum 1-2 haftaya aynı seviyeye gelicem insallah lütfen beni oyalama burda.
sen bos isler pesinde olabilirsin ama benim ve ''beta'' dediğin skype grubumuzdaki insanların bi hedefi var ve yaza kadar gerceklestirmeyi düsünüyoruz.
Sen Halâ ADAMIN ANLATMAK İSTEDİĞİ ana fikri almak yerine 5-10 tl kazanmak adına kanalını çek adamın.

Tamam sinirlenme sildim videoları :DSASAD

Sen Halâ ADAMIN ANLATMAK İSTEDİĞİ ana fikri almak yerine 5-10 tl kazanmak adına kanalını çek kazancını böl adamın (!)

+1 der ve giderim.

ilişkinizi ilerletmişsiniz bakıyorum sad:ADS

Gerçi oylara da yansımıştı :D

1. Oyların hiç birini bonnaya vermedim.
2. Evet ilerlettik her gece sabahlayıp birşeyler buluyoruz, taktikler felan paylaşıyoruz. (Birbirimizin Etiket, Açıklama çalmadan/Kanal Kopyalamadan)

Son Postum.

1. Oyların hiç birini bonnaya vermedim.
2. Evet ilerlettik her gece sabahlayıp birşeyler buluyoruz, taktikler felan paylaşıyoruz. (Birbirimizin Etiket, Açıklama çalmadan/Kanal Kopyalamadan)

Son Postum.

içinde kaldı 10 dk sonra içini döktü :)

Betaları bir araya getirdiğim içi ben de mutluyum SADsd

Bence de bitsin artık bu çilee, iyi eğlendim yine, yoruldukça takılalım arada ama Bonna da gelsin sadsad

Şarkı nakaratı gibi olmuş :)

---------- Mesaj saat 06:08:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:53:48 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1790]azat_usta[/MENTION] skype'e gelebilir misin, hemen bakalım kanallarına kusura bakma

Şuan yoğunum akşama elimdeki birkaç kanalı film kanalı yapayım bakalım :)

günlük 3-4$ kazancı olan kanalım var 2-3 aydır ilgilenmiyorum geçen gün ödememi aldım içinde 80$ filan var

2014 güncellemesinden önce partnerli kanallara video yüklüyorken direk para kazanmasını açıp kayıt edince eşleşen,dünya engeli hepsini atlatabiliyorduk, ama 2014'den sonra 3-4 videomda bu olmamaya başlamıştı tekrarmı düzeldi acaba denemek lazım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri