Awesomeness Partnerli kanallar alinacakdir.

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
serkan abi diyor ki ; YOUTUBE'DA OLMAYAN BİR VİDEOYU YOUTUBE'A ATMALISINIZ.
BİR VİDEO YOUTUBE'DA YOKSA YA 1 SANİYE ÖNCE ÇIKMIŞTIR.YA DA DÜNYA GENELİ VERİYORDUR.BEN DÜNYA GENELİ VEREN VİDEOLARI YOUTUBE'A YÜKLEMEYİ BİLİYORUM

adam hala torrentten film çekmekten bahsediyo.Adam film dedi diye filme abanmayın.Sadece nasıl engeli geçeceğinizi bulun!
Ayni anda attik.

---------- Mesaj saat 02:58:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:58:29 civarında gönderildi. ----------

Niye filmmmmmm.Ben film ornegi verdim diyemi Alexxx .....

Abi peki diyelim her şeyi düzgünce yaptık kazancımızı da aldık ödeme isteme zamanı geldiğinde tüm videoları silecek miyiz?

Vallahi arkadaslar inanin bana surda anlatmak istedigim sey gercekden bir cok kisi icin gelir getirebilecek bir is.Sadece nasil,ne sekilde uygulayacaginiz,calismayi nasil yapacaginiz onemli o kadar.Ve sadece film ile sinirli degil bu her cesit kategori de dusunun bunu.

Yani biraz dikkat,biraz emek,biraz ilgi yeter bu isi cozmenize ve gelir elde etmenize.Cok film yukleyeyim demeyin.Yani filmi ornek veriyorum bu tur riskli kategorilerde cok yuklenmeyin.2-3 gune yada 5 gune 1 icerik kafidir.Kitabina uydurun.Yabanci baslik asla kullanmayin etiket aciklamada dahi.

Yani yapin birseyler ek is olarak,kazanmaniz onemli degil burda bunuda unutmayin,cunki siz bunlarla ugrasirken bos vakitlerinizde karsiniza cozeceginiz,basaracaginiz yeni fikirler yeni taktikler gelecekdir.O zaman iste kazanmaya baslayacaksiniz.

Vallahi arkadaslar inanin bana surda anlatmak istedigim sey gercekden bir cok kisi icin gelir getirebilecek bir is.Sadece nasil,ne sekilde uygulayacaginiz,calismayi nasil yapacaginiz onemli o kadar.Ve sadece film ile sinirli degil bu her cesit kategori de dusunun bunu.

Yani biraz dikkat,biraz emek,biraz ilgi yeter bu isi cozmenize ve gelir elde etmenize.Cok film yukleyeyim demeyin.Yani filmi ornek veriyorum bu tur riskli kategorilerde cok yuklenmeyin.2-3 gune yada 5 gune 1 icerik kafidir.Kitabina uydurun.Yabanci baslik asla kullanmayin etiket aciklamada dahi.

Yani yapin birseyler ek is olarak,kazanmaniz onemli degil burda bunuda unutmayin,cunki siz bunlarla ugrasirken bos vakitlerinizde karsiniza cozeceginiz,basaracaginiz yeni fikirler yeni taktikler gelecekdir.O zaman iste kazanmaya baslayacaksiniz.

Abi dünya genelinin dereceleri var değil mi? Mesela Bu filmde geçtin ama LOST gibi dizilerde de geçebilir misin?

Abi dünya genelinin dereceleri var değil mi? Mesela Bu filmde geçtin ama LOST gibi dizilerde de geçebilir misin?

LOST'u bi kere hic yuklemem.KAYIP olarak yukledigimde kim bilirki onun Lost oldugunuda izlesin ? isim olmaz ingilizce baslikli taninmis iceriklerle.

Hocam bir acayip adamsın ya, cidden şu yaptığını yapan bir adam görmedim daha, herhangi bir karşılık beklemeden etmeden, sadece paylaşan, herkesin kazanmasını isteyen 1 numara (muslera) adamsın. Allah her şeyi gönlüne göre verir umarım.

LOST'u bi kere hic yuklemem.KAYIP olarak yukledigimde kim bilirki onun Lost oldugunuda izlesin ? isim olmaz ingilizce baslikli taninmis iceriklerle.

Tamam türkçe olsun.Yetenek sizsiniz? Muhteşem Yüzyıl? ve ya herhangi bir Kanal D dizisi,show'u.Bunlar hep engel veren videolar.

Ama konumuz bu değil tabii ki engeli nasıl aşacağımız.Biraz fikir yürütelim..

Videoyu render'ladın desek biz render'lı halini çektiğimiz halde neden bizde engel versin ..
Videoyu attıktan sonra yapılan bi işlem sanırım .. ama yakındır bulurum!:)

Yerinde Olsam 2005 Türkçe Dublaj izle Video dünya genelinde engellendi.
Geçit Yok 2013 Türkçe Dublaj izle Video bazı ülkelerde engellendi.
Rehinci Dükkânı Vakaları 2013 Türkçe Dublaj izle Video bazı ülkelerde engellendi.

evet beyler hepsini yükledim partner awe serkan abi işin sırrını çözdüm ben :D istersen videolar kalsın hatta gizliyim sen videoları patlat sonra açarım ben :D

Tamam türkçe olsun.Yetenek sizsiniz? Muhteşem Yüzyıl? ve ya herhangi bir Kanal D dizisi,show'u.Bunlar hep engel veren videolar.

Ama konumuz bu değil tabii ki engeli nasıl aşacağımız.Biraz fikir yürütelim..

Videoyu render'ladın desek biz render'lı halini çektiğimiz halde neden bizde engel versin ..
Videoyu attıktan sonra yapılan bi işlem sanırım .. ama yakındır bulurum!:)

Bu yazdiklarinin hepsini gecerim sorun olmaz.Ama telifden kurtulamam 3-5 gun sonra.Tabi 3-5 gune beni bulabilirlerse ;)

Yerinde Olsam 2005 Türkçe Dublaj izle Video dünya genelinde engellendi.
Geçit Yok 2013 Türkçe Dublaj izle Video bazı ülkelerde engellendi.
Rehinci Dükkânı Vakaları 2013 Türkçe Dublaj izle Video bazı ülkelerde engellendi.

evet beyler hepsini yükledim partner awe

:'(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ...

Bu yazdiklarinin hepsini gecerim sorun olmaz.Ama telifden kurtulamam 3-5 gun sonra.Tabi 3-5 gune beni bulabilirlerse ;)

bende ilk defa partner kanal yaptım, şimdi bu dünya geneli vs geçmeyi deniyecemde bunun bir püf noktası varmı yoksa uğraşmakmı gerekiyor, uğraşsa ipin ucunu görsek yeter en azından benim için öyle.

İpin ucu gözüksün ipi kökten alırım

HIT-RUN bunu da açıkla da ''zengin ol ya da uğurunda öl'' filmini izlemeye gidicem.Hırs yapmam lazım,çook hırs lazım çook..

Zengin-Ol-Yada-Ugrunda-Ol-1286957132.jpg

Bence ilk yükleyen ile ilgisi yok :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri