Awesomeness Partnerli kanallar alinacakdir.

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Beyler dünya engeline GEÇİT YOK :/

Tr dublaj izleyeceksen kameraya cek youtube at ;)

16 gb hafıza var 2 saatlik film.Sanmıyorum abi sığmaz.Kamera lazım gerçek kamera.

Şuan derdim bu değil şu topluluk işine bi çözüm bulucam dedin vallahi 4 gözle onu bekliyorum.Ne denediysem kurtulamadım topluluktan.Daha bugün günlük net 200 getiren 2 kanal kapandı topluluktan.eski gmail mi denesem,eski hesap mı satın alsam,az mı etiket girsem ne yapsam bilemedim....

Şu an aklımda garip sorular var.
1-Serkan abi dalga mı geçiyor :D
2-Kendisi öyle mi yapıyor :D
3-Kamera pc kamerası mı yoksa telefon felan mı.

Arkadaslar zamaninda film sitem varken yaptim bunu.NewYork'da 5 Minare ile sanirim eyvah eyvah ilk filmiydi nete ilk sinema cekim yayan bendim :) Hatta filmin teki 3. gun vizyondaydi :):)

10 gunde site 3 kat fazla hit aldi ama avukatdan mail geldi kaldirdim direk ,reklamida basmistim icineki baska siteler alir reklamim olsun diye,tabi sildik ama siteye hit yagdi bu eleman ilk sunuyor onun reklami var diye baya faydalanmistim :)

Ama riskli tehlikeli ve cok illegal is yapmayin sakin.

noldu yaşım küçük diye dalga geçiyon sandınız demi ulan siz varya :D

16 gb hafıza var 2 saatlik film.Sanmıyorum abi sığmaz.Kamera lazım gerçek kamera.

Şuan derdim bu değil şu topluluk işine bi çözüm bulucam dedin vallahi 4 gözle onu bekliyorum.Ne denediysem kurtulamadım topluluktan.Daha bugün günlük net 200 getiren 2 kanal kapandı topluluktan.eski gmail mi denesem,eski hesap mı satın alsam,az mı etiket girsem ne yapsam bilemedim....

Benimde ocaktan belli sürekli kanallarım topluluktan kapanıyor buna çözüm bulmamız lazım valla.

Benimde ocaktan belli sürekli kanallarım topluluktan kapanıyor buna çözüm bulmamız lazım valla.

Ne ocağı kardeşim yt girdiğimden beri en az 1.000 kanal açmışımdır,%90 ı topluluktan gitti.Şuan elimde taş çatlasa 30 kanal var tam 40-50 yapıyorum yarısı uçuyo!

Hahahahah cunki o film 2005 yapimi ama yeni Tr dublaji cikti ondan :)

Burda bi gizli sey var bulun onu :)

---------- Mesaj saat 02:32:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:32:15 civarında gönderildi. ----------

Kizdirmayin bak baglamadim bu gece.Saldirir filan karismam :)

videoların kenarlarından biraz kırpılmış sanki ne diyonuz

Ne ocağı kardeşim yt girdiğimden beri en az 1.000 kanal açmışımdır,%90 ı topluluktan gitti.Şuan elimde taş çatlasa 30 kanal var tam 40-50 yapıyorum yarısı uçuyo!

Eskiden para kazanması kapanıyordu böylesi ona göre daha iyi değil mi ?

https://www.google.fr/search?q=Ge%C3%A7it+Yok+2013+T%C3%BCrk%C3%A7e+Dublaj+izle+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&gfe_rd=cr&ei=nlHwUtqcNceu8QO804GoCw#q=Rehinci+D%C3%BCkk%C3%A2n%C4%B1+Vakalar%C4%B1+2013+T%C3%BCrk%C3%A7e+Dublaj+izle+&rls=org.mozilla:tr:official

https://www.google.fr/search?q=Geçi...rkçe+Dublaj+izle+&rls=org.mozilla:tr:official

Sabaha hepsinde ilk siradayim.Ve 2-3 gun ne vurursam kar kardir deyip yoluma bakarim.Youtube'dan daha iyi imleme,izletme yeri yokdur.Bunu unutmayin.Vaktinizi imleme yapip izlenim aldirtma ile ugrasmayin BU TURDEKI Videolar icin.Youtube zaten kiyagini yapiyor size.Kac tane dunya kadar super film sitelerini geri attik 20 dakikada.Buda youtube'un guzelligi iste varin gerisini siz dusunun.

Geçen sene Şubat ayında youtube işine başladım.Ben ilk topluluğu ocakta yedim hocam ve ne kanalı açsam artık 2 gün sonra topluluktan gidiyor.İçeriğimin hiçbiri
+18 filan da değil kafayı yiyceğim ya.

https://www.google.fr/search?q=Ge%C3%A7it+Yok+2013+T%C3%BCrk%C3%A7e+Dublaj+izle+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&gfe_rd=cr&ei=nlHwUtqcNceu8QO804GoCw#q=Rehinci+D%C3%BCkk%C3%A2n%C4%B1+Vakalar%C4%B1+2013+T%C3%BCrk%C3%A7e+Dublaj+izle+&rls=org.mozilla:tr:official

https://www.google.fr/search?q=Geçi...rkçe+Dublaj+izle+&rls=org.mozilla:tr:official

Sabaha hepsinde ilk siradayim.Ve 2-3 gun ne vurursam kar kardir deyip yoluma bakarim.Youtube'dan daha iyi imleme,izletme yeri yokdur.Bunu unutmayin.Vaktinizi imleme yapip izlenim aldirtma ile ugrasmayin BU TURDEKI Videolar icin.Youtube zaten kiyagini yapiyor size.Kac tane dunya kadar super film sitelerini geri attik 20 dakikada.Buda youtube'un guzelligi iste varin gerisini siz dusunun.

Çevreler işe yaradı bence abi sen kanalı forumda paylaşmadan önce izlenimler 15-16ydı bu önemli değilmi index için..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri