Awesomeness Partnerli kanallar alinacakdir.

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Herneyse arkadaslar kisaca toparlarsak ;

1-Ornekde sunulan icerige takili kalmayin
2-Kendi icerik turunuzu,farkli kategorileri bol bol arastirin
3-Ilk atmaya ve hizli olmaya cok onem verin
4-Kanalinizdaki etiket,aciklama gibi kanal etiketi kismina ozen gosterin
5-Kanal logosu bannerine,ve video onu resimlere ozen gosterin
6-Asla hangi icerik calisirsaniz calisin INGILIZCE etiket,baslik aciklama kullanmayin.
7-Kaynaklarinizi iyi arastirin,calisma yapacaginiz kategorideki en etkili kaynagi bulmaya calisin.
8-Calistiginiz kategorideki video turune gore uyari gelebilecek zamani gozunuzde kestirin yeri geldimi o yuklediginiz icerige acimadan kilici vurun kesin atin.
9-Bu isi denerken para kazanmak amaciniz olmasin.Denemk,beklemek gormek gibi amacla bu isi yapin.
10-Odeme kesin alirsiniz diye bir sey yok.Hem deneyerek,eslesene uyariya takilmadan calisirak bunu basarmaya calisin,hemde bunla ugrasirken eslesen verse dahi bunu cozmek icin farkli farkli seyler deneyin.
11-Asla pes etmeyin......

https://www.google.fr/search?q=Ge%C3%A7it+Yok+2013+T%C3%BCrk%C3%A7e+Dublaj+izle+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&gfe_rd=cr&ei=nlHwUtqcNceu8QO804GoCw#q=Rehinci+D%C3%BCkk%C3%A2n%C4%B1+Vakalar%C4%B1+2013+T%C3%BCrk%C3%A7e+Dublaj+izle+&rls=org.mozilla:tr:official

https://www.google.fr/search?q=Geçi...rkçe+Dublaj+izle+&rls=org.mozilla:tr:official

Sabaha hepsinde ilk siradayim.Ve 2-3 gun ne vurursam kar kardir deyip yoluma bakarim.Youtube'dan daha iyi imleme,izletme yeri yokdur.Bunu unutmayin.Vaktinizi imleme yapip izlenim aldirtma ile ugrasmayin BU TURDEKI Videolar icin.Youtube zaten kiyagini yapiyor size.Kac tane dunya kadar super film sitelerini geri attik 20 dakikada.Buda youtube'un guzelligi iste varin gerisini siz dusunun.

aynen en kral dizi sitelerini geriye atar youtube.pekii youtube'da index almayan videoları nasıl indexletiyorsun?

---------- Mesaj saat 06:49:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:47:52 civarında gönderildi. ----------

11-asla pes etmeyin......

+9999

Beyler AlexaNetwork' te dünya genelini her türlü geçersiniz :sdasd

LOST atıcaktım da yıl olmuş 2014 hala mı LOST :)

Şimdi Gülşen atsam ilk atman gerekiyor dersiniz :)

yanlış anlama Serkan abi sana değil lafım.

ahahah iyi güldüm :D

Telif getirmeyecek yöntem yok o doğru

Adam insanlara yardımcı olmak amaçlı film kanalını paylaşıyor,bu kanaldan yola çıkarak kazanç elde edin diyor,sen tutup filmini çekiyorsun.Üstelik açıklama etiketlerini de almışsın :eek: bir de forumda paylaşıp reklamlara tıklayın yazıyorsun.

kim kime gülmeli acaba?

Adam insanlara yardımcı olmak amaçlı film kanalını paylaşıyor,bu kanaldan yola çıkarak kazanç elde edin diyor,sen tutup filmini çekiyorsun.Üstelik açıklama etiketlerini de almışsın :eek: bir de forumda paylaşıp reklamlara tıklayın yazıyorsun.

kim kime gülmeli acaba?

Serkan abi ne diyor bu çocuk :D

Naughty Boy La La La ft Sam Smith HD - YouTube

Bunu daha cok seviyorum kewke Gangnamin yeni cixkdi zamanlarda youtubeyle urashsaydik :(

Bu kanal senin mi? wrecking ball'ı geçirmişsin sanırım..kanal partner değilse sağlam paralar kazanabilirsin.doğru açıklama etiketlerle

---------- Mesaj saat 07:12:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:10:21 civarında gönderildi. ----------

Şimdi sana bir nezaket yapıcam ben :) az kaldı birazdan

sana benden gelsin :SAFSDA Reklamlara Tıklarsan sevinirim :D

Gülşen Irgalamaz Beni Hayatta - YouTube

vay anasını ya,nasıl geçtin ya,eşleşeni nasıl geçtin abi,lütfen anlat bizede lütfen ya.(!)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri