Sadece Austin'in ödeme sıkıntısı yoktur sanırım kazancıyla ilgili 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Günlük 10-20k alırız sıkıntı yokta ödeme yapmıyormuş galiba pp'da yok bende.O yüzden kararsızım.3 ay oldu adsense'den tek kuruş alamadık varsın awasomeness de biriktirsin ama er geç ödesin yeter ki içerde paramız kalmasın![]()
Valla ben bu ay çatır çatır paralarını alanlara şahit olduktan sonra ne kadar ilgisizde olsalar önümüzde ki ay tüm kanallarımı bu partnere geçirmeyi düşünüyorum..
Valla ben bu ay çatır çatır paralarını alanlara şahit olduktan sonra ne kadar ilgisizde olsalar önümüzde ki ay tüm kanallarımı bu partnere geçirmeyi düşünüyorum..
Awasomenes hakkında bi pm atabilir misiniz hocam eğer içerisindeyseniz.
parayı almasına aldımda gül gibi kanalın kazançları görunmuyor onu geçtim
yenı eklenen videoların para kazanmasını acamıyorum. kanal para kazanmaya kapandı desem öyle birşey olsa ödeme yapmazlardı ödeme yapsalar partnerlıkdan atarlardı atmasalardı eskı videolarda para kazanma acık kalmazdı hadı onuda geçtim 50 tane mailime sorunla ilgilenıyoruz dıyeceklerıne kanalın ceza almıs derlerdi tuhaf yanı eski videolar hala 20 k gösterım getırıyor gunluk o kanal öyle kaldı yenı kanal acıp etc nın networkune geçeceğim
tüm kanalalrını geçirme 1-2 tane geçir bi bak incele kafana yatarsa hespini geçir (tavsiye)
parayı almasına aldımda gül gibi kanalın kazançları görunmuyor onu geçtim
yenı eklenen videoların para kazanmasını acamıyorum. kanal para kazanmaya kapandı desem öyle birşey olsa ödeme yapmazlardı ödeme yapsalar partnerlıkdan atarlardı atmasalardı eskı videolarda para kazanma acık kalmazdı hadı onuda geçtim 50 tane mailime sorunla ilgilenıyoruz dıyeceklerıne kanalın ceza almıs derlerdi tuhaf yanı eski videolar hala 20 k gösterım getırıyor gunluk o kanal öyle kaldı yenı kanal acıp etc nın networkune geçeceğim
Arkadaslar bu ayin 9 undan itibaren tahmini kazanc artmio yine.sorun genel mi?
Evet genel bir sorun tüm partnerlerde bu şekildedir hepsi toplu bir şekilde yansır zira arada bu şekilde oluyor.
arkadaşlar bende 8 kasımdan beri kaznaç yok sizlerde de ölemi ? görüntülenme ise 12 kasıma kadar var
---------- Mesaj saat 23:42:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:28:06 civarında gönderildi. ----------
kimse yokmu la![]()
benim de bu şekilde. 8 kasım da tıkandı kaldı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.