Awesomeness Tahmini Kazanç Problemi

Günlük 10-20k alırız sıkıntı yokta ödeme yapmıyormuş galiba pp'da yok bende.O yüzden kararsızım.3 ay oldu adsense'den tek kuruş alamadık varsın awasomeness de biriktirsin ama er geç ödesin yeter ki içerde paramız kalmasın :D

geç o lafları kim alammaış ödmeesini ........sadece her firmanın abzı kuralalrı var okadar...pp olmassa olmaz ama

Valla ben bu ay çatır çatır paralarını alanlara şahit olduktan sonra ne kadar ilgisizde olsalar önümüzde ki ay tüm kanallarımı bu partnere geçirmeyi düşünüyorum..

parayı almasına aldımda gül gibi kanalın kazançları görunmuyor onu geçtim
yenı eklenen videoların para kazanmasını acamıyorum. kanal para kazanmaya kapandı desem öyle birşey olsa ödeme yapmazlardı ödeme yapsalar partnerlıkdan atarlardı atmasalardı eskı videolarda para kazanma acık kalmazdı hadı onuda geçtim 50 tane mailime sorunla ilgilenıyoruz dıyeceklerıne kanalın ceza almıs derlerdi tuhaf yanı eski videolar hala 20 k gösterım getırıyor gunluk o kanal öyle kaldı yenı kanal acıp etc nın networkune geçeceğim

Valla ben bu ay çatır çatır paralarını alanlara şahit olduktan sonra ne kadar ilgisizde olsalar önümüzde ki ay tüm kanallarımı bu partnere geçirmeyi düşünüyorum..

tüm kanalalrını geçirme 1-2 tane geçir bi bak incele kafana yatarsa hespini geçir (tavsiye)

Awasomenes hakkında bi pm atabilir misiniz hocam eğer içerisindeyseniz.

hocam tam olarak nerleri bilmek istedğiğiniz yazın yanıtlayayım, ödeme konusunda ben bi sıkıntısını görmedim sadece sabır gerektiriyor vakti gelince ödeme alıyorsunuz, bakmayn siz awesomnesse katılması daha 3 gün olmamış kişilere her yere yazmışlar ödemeiyor diye scam diye.

---------- Mesaj saat 01:53:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:50:54 civarında gönderildi. ----------

yenı eklenen videoların para kazanmasını acamıyorum. kanal para kazanmaya kapandı desem öyle birşey olsa ödeme yapmazlardı ödeme yapsalar partnerlıkdan atarlardı atmasalardı eskı videolarda para kazanma acık kalmazdı hadı onuda geçtim 50 tane mailime sorunla ilgilenıyoruz dıyeceklerıne kanalın ceza almıs derlerdi tuhaf yanı eski videolar hala 20 k gösterım getırıyor gunluk o kanal öyle kaldı yenı kanal acıp etc nın networkune geçeceğim

bu durumda olan bi arkadaş ödeme almış ve konu açmıştı, bi bakın isterseniz, arkadaştan bilgi alabilirsiniz

tüm kanalalrını geçirme 1-2 tane geçir bi bak incele kafana yatarsa hespini geçir (tavsiye)

Bir kanalımı eylülün sonunda geçirmiştim eşiği geçemedim diye para alamadım. Ama bu ay iyi para getirmiş. Açıkçası bu kanaldan ümidi kesmiştim yorumlardan sonra ama paralarını alanları görünce pekte düşünmedim. Yinede sağlam 1 kanalımla adsense ile devam edicem diğerlerini bu partnere bağlıcam.. Zaten 3 kanalım var 2 si bunda olsa diğeri adsenseden devam..

Evet bu tarz problemler yaşayanlar çok. Ama ben böyle bir sorun yaşamadım. İlk iki hafta kazanç gözükmedi onuda mail atarak halletim..

Arkadaslar bu ayin 9 undan itibaren tahmini kazanc artmio yine.sorun genel mi?

arkadaşlar bende 8 kasımdan beri kaznaç yok sizlerde de ölemi ? görüntülenme ise 12 kasıma kadar var

---------- Mesaj saat 23:42:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:28:06 civarında gönderildi. ----------

kimse yokmu la :)

arkadaşlar bende 8 kasımdan beri kaznaç yok sizlerde de ölemi ? görüntülenme ise 12 kasıma kadar var

---------- Mesaj saat 23:42:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:28:06 civarında gönderildi. ----------

kimse yokmu la :)

benim de bu şekilde. 8 kasım da tıkandı kaldı.

arakdaşlar kazançlar yansıdı bende......

kazanclar yansıdı ama acaip derecede dusuk yansıdı nedense normalin dısında

15 gündür partnetlikteyim. Kanalımın 15 günlük gösterim sayısı 79 bin. para kazandıran oynatmalar 6bin. kazanç 4$. bu nasıl partnerlik ya...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri