Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
.güzel söylüyor adam girişi çok komik![]()
ilk defa kapanıyo kanalım beyler kapanan kanala ödeme alan var mı diye soracam da
vereceğiniz cevaplardan ürküyorum![]()
var hocam awe geç olsada ödeme yapmıştı. Şu an bende kapanan 3 kanalıma ödeme bekliyorum. Bakalım inş cumaya kadar ödemeler tamamlanır.
ilk defa kapanıyo kanalım beyler kapanan kanala ödeme alan var mı diye soracam da
Geçen ay ödememi alamadım, 7 ay boyunca sıkıntısız giden kanala 2-3 gün öncede 1 adet telif aldım.. Üzücü bir durum şimdi telif aldım diye 2 aylık ödenmeyen ödememide yapmaz bunlar üstelik telifi bu ay almama rağmen!
Kanalı 6 ay askıya alıyorum bir umut ödemeyide köşeden beklerim artık..
Cok bekleme bence bu gexe degil persembe cumaya baglayan gece odeme yapilior 1 gun daha bekleyin qrtik yarin cikar ortaya kokususabah olmadan paralar yatıcak diye hissediyorum![]()
Aynen ama bugun kiyim yaptigi ixin unit yokTetikte miyiz?
Aynen ama bugun kiyim yaptigi ixin unit yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.