Awesomeness TV Aralık Ayı Kazançları Ocak Ödemeleri

Bin903

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ödemeler yapıldı mı yapılmadı mı bu ay bu konu altında konuşalım.

Normalde 24 25 inde ödeme formu doldurulur ama bu ay hala mail gelmedi ben beklemedeyim form dolduranlar varmı ?

Ödeme formu :https://docs.google.com/spreadsheet...mkey=dHhwZUZsMlduTXgwRkhNUjNqOFRGenc6MQ#gid=0

xA6l7v.jpg

Niye simdiden konu aciyorsun? Ilk ödemeyi alan konuyu acardi.

formu yarın göndersek olurmu ayın 25 i sonmu yani

Arkadaşlar ödemeler yapıldı mı yapılmadı mı bu ay bu konu altında konuşalım.

Normalde 24 25 inde ödeme formu doldurulur ama bu ay hala mail gelmedi ben beklemedeyim form dolduranlar varmı ?

Ödeme formu :https://docs.google.com/spreadsheet...mkey=dHhwZUZsMlduTXgwRkhNUjNqOFRGenc6MQ#gid=0

Bana geldi mail, ama busefer biraz farklı bilgilerinizi güncelleyin diyor, sitelerine yönlednirip ad soyad vs vs paypal adresi alıyorlar...

Konu dışı olarak, çok kötü günlük 200-300 izlenen kanal ile çıkma talebi yolladım kabul ettiler ama 12 k izlenen kanl ile çıkmak istediğimde red ettiler. İkisinin de içeriği özgün değil, networklarında tutmak istediklerine göre özgün olmayana da ödeyecekler diye düşünüyorum.

Bana geldi mail, ama busefer biraz farklı bilgilerinizi güncelleyin diyor, sitelerine yönlednirip ad soyad vs vs paypal adresi alıyorlar...

Konu dışı olarak, çok kötü günlük 200-300 izlenen kanal ile çıkma talebi yolladım kabul ettiler ama 12 k izlenen kanl ile çıkmak istediğimde red ettiler. İkisinin de içeriği özgün değil, networklarında tutmak istediklerine göre özgün olmayana da ödeyecekler diye düşünüyorum.

Gelen maili paylaşabilirmisiniz hocam .

Bana da mail gelmedi ama dün akşam formu doldurup yolladım

Aralık ayının ödemeleri diyorsunuz ama form gönderilmedi diyorsunuz?
Benmi yanlış anladım bilmiyorum ama Aralık ayının ödeme formunu Aralık ayında 145$ eşiğini geçtikten sonra göndermeniz lazımdı. Şuan form doldurup yollarsanız bu ocak ayının kazancı olur ve şubat sonunda ödenir

Aralık ayının ödemeleri diyorsunuz ama form gönderilmedi diyorsunuz?
Benmi yanlış anladım bilmiyorum ama Aralık ayının ödeme formunu Aralık ayında 145$ eşiğini geçtikten sonra göndermeniz lazımdı. Şuan form doldurup yollarsanız bu ocak ayının kazancı olur ve şubat sonunda ödenir

Yanlış biliyorsunuz hocam aralık ayında doldurduğumuz form kasım ayının kazançlarını alabilmek içindi .

mail gelmedi 23 ve 24 ünde gönderdim toplamda 2 defa...ayrıca geçen ödeme yapmaları için mail göndermeleri gerekmez senın 145 $ üzeri kazancın var aralık ayında ocak 20-30 arasnda (25) forumu göndercen ki işleme alıncak..... (yanlış biliyor olabilirim insanlık hali ama böle bi diyalog görmüştüm partnerin abilerinden)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri