Awesomeness TV Aralık Ayı Kazançları Ocak Ödemeleri

Awe den hiç ses yok bu ay. Ne mail gönderdiler nede birşey. Çıkma talebinde bulunarak: düzenli ödeme yapmıyorsunuz çıkmak istiyorum yazmıştım. Cevap olarak: siz zaten ödeme listesindesiniz neden çıkmak istiyorsunuz cevabı aldım.

Sanırım sitelerinde kayıtlı bilgileri kullanacaklar artık. O yüzden mail atmamış olabilirler. İyi düşünmek lazım ki sonu iyi olsun. :)

abi bi 20 sinde bi 25 inde çak yeter boşver formu

EmekThoR en çok senin ödemeni merak ediyorum alıcakmısın acaba :D.İnşallah alırsın kardeşim partnerlikte bu kadar büyük ödeme yapılıyormu çok merak ediyorum.

---------- Mesaj saat 23:18:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:12:42 civarında gönderildi. ----------

Awe den hiç ses yok bu ay. Ne mail gönderdiler nede birşey. Çıkma talebinde bulunarak: düzenli ödeme yapmıyorsunuz çıkmak istiyorum yazmıştım. Cevap olarak: siz zaten ödeme listesindesiniz neden çıkmak istiyorsunuz cevabı aldım.

Daha ne istiyorsunki adamlar ödeme yapacağız demişler :D

çıkmak istediğiniz kanal kaç aylıktı ve awe ye kaç aydır bağlıydı. çıkmak için hangi yöntemi uyguladınız?

EmekThoR en çok senin ödemeni merak ediyorum alıcakmısın acaba :D.İnşallah alırsın kardeşim partnerlikte bu kadar büyük ödeme yapılıyormu çok merak ediyorum.

---------- Mesaj saat 23:18:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:12:42 civarında gönderildi. ----------

Güven sarstı birkere. Onların bu vaatlerine artık gülesim geliyor...

---------- Mesaj saat 20:31:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:30:06 civarında gönderildi. ----------

çıkmak istediğiniz kanal kaç aylıktı ve awe ye kaç aydır bağlıydı. çıkmak için hangi yöntemi uyguladınız?

Form doldurdum
tiket açtım
küfür ettim

Yeter mi?

Kanalım 1 senelik ve 4 aydır awe ye bağlı.

inşaAllah Görecez

12 gün önce ticket açtım cevap vermediler daha iyice boşladılar valla :D

Bana Kasım ödemeni bu hafta yapacağız diye sıkmışlar gene.
Tam ruh hastası adamlar :D

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam 2 sayfa geride 1 durumum vardı okonudaki görüşlerin neler :)

@Muslera06 hocam 2 sayfa geride 1 durumum vardı okonudaki görüşlerin neler :)
Konuyu belirtirseniz bakabilirim ustad bir cok yazilan sorulan sey var hangisidir bilemedim.

serkan abi bunların normal ödeme tarihleri ne zaman :)

Ustad bu network ile calistigim gunden beri her ayin 29-30-31-1 gibi odemeleri yaptilar.Bi gecen ayki odeme gercekden cok gecikti ve baya stres yasattilar herkese.insallah eski duzene donerde sorunlar vsde olmaz herkez odemelerini alir.

31 aralıkta kapanan kanalım için gönderdim geçenlerde bir umut bekliyorum :)15 kasım 25 kasım arası geliri 60 dolar dı.İşin garibi kanala en son 25 kasımda girmiştim o tarihten sonra kanala giremedim spama düştü sanırım :) 35-40 günde ne kazandı hiçbir fikrim yok ..Ama izlenim olarak kanalı disaridan takip ettim.

1 aralık 31 aralık tarihleri arasında 250 k izlenim oldu kanalda.Çok büyük ihtimal ödeme eşigini geçmiştir.Hergün kontrol ettim videolarda sürekli reklam çıkıyordu ..

Boyle bir durumla karşılaşan varsa cevaplarını bekliyorum :)

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

"Çok büyük ihtimal ödeme eşigini geçmiştir" diye belirtmissin.Yani emin degilsin ve bizde emin olamayiz.Yuksek izlenim almasi demek odeme esigini gecti anl*****da gelmez yani.Odeme talebi yaparsin gelirse gecmistir gelmesse yapacak birsey yok ustad.:)

yok hocam sadece kanalın açık oldugu durumlardaki kazancını karşılastırdım üstelik 60 dolar vardı 10 günde izlenimlerde gunluk 10 k ya yakındı o ortalamalarla gittim.

Öğrenmek istediğim bu durumda ödeme yapılıyomu ?

"Çok büyük ihtimal ödeme eşigini geçmiştir" diye belirtmissin.Yani emin degilsin ve bizde emin olamayiz.Yuksek izlenim almasi demek odeme esigini gecti anl*****da gelmez yani.Odeme talebi yaparsin gelirse gecmistir gelmesse yapacak birsey yok ustad.:)

bu nedir ya:D

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]
Hocam telif vs. olmamasına ragmen videoları gizlediğim için partnerlikten attılar. İletişime geçtim analitiğinizde para görünmüyor dediler. Sizce ödeme yaparlar mı ? 500$ dan fazla vardı bir anda silindi analatikler atılınca. Ekran görüntüsü atın dediler eski analitiğinizden ama almamıştım.

ben de 12 sinde gizledim ödemeyi alıncaya kadar açmayı düşünmüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri